- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.221
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğiniyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün inşallahyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Sağlıcakla büyüsün canimyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Çok teşekkür ederimGözün aydın sağlıcakla büyüsün inşallah
Aminn canım baş ağrın filan oldu mu sonrasında?Çok teşekkür ederiminşallah bekleyen herkesin doğumu böyle kolay geçer
Amin canım benimSağlıcakla büyüsün canim
Yaaaa çok sevindim çok merak ettimyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Canım ağrıyı sonda çıkana kadar çok minimal bir adet sancısı gibi hissettim. Sonda çıktıktan sonra yürümemizi istiyorlar ya orda kalkışlarda ağrı oluyor bir de idrara sıkışık olursan ağrı oluyor onun dışında bu saate kadar ağrı çekmedim.Aminn canım baş ağrın filan oldu mu sonrasında?
Ah canım benimYaaaa çok sevindim çok merak ettimsağlıkla sıhatle almışsın bebeğğini kucağına uzun ömür dilerim hepimize
Baskı uyguladılarmı karnına veya kum torbası fln, yada alttan muayene fln yaptılarCanım ağrıyı sonda çıkana kadar çok minimal bir adet sancısı gibi hissettim. Sonda çıktıktan sonra yürümemizi istiyorlar ya orda kalkışlarda ağrı oluyor bir de idrara sıkışık olursan ağrı oluyor onun dışında bu saate kadar ağrı çekmedim.
Canım baskı ve kum torbası uygulandı ama daha ameliyathane odasındayken uygulandı.Baskı uyguladılarmı karnına veya kum torbası fln, yada alttan muayene fln yaptılarkfada deli sorular
Yok canım hiç baş ağrım olmadıAminn canım baş ağrın filan oldu mu sonrasında?
Ayyyyy iyi bana böyle güzelllll güzellll geçen ameliyatlarla gelin ne mutlu sana güzel geçmiş herşeyyyyyy çok şükür inşallah biziöde öyle geçerCanım baskı ve kum torbası uygulandı ama daha ameliyathane odasındayken uygulandı.
Her şey gibi bebeğin çıkarılış anı gibi onu da dokunma hissi olarak hissediyorsun ama asla bir ağrı olmuyor.
Alttan muayene hiç olmadı sadece doktorum hasta bezimdeki kanamama baktı. Alt tarafla ilişik sondadan dolayıydı sadece :)
Sonda takılırken zaten anestezi almıştım takılırken hiçbir şey hissetmedim çıkartılırken de çok küçük bir his yaşadım anlamadım bile ne ara çıkmış
Emzirme konusu gerçekten öyle canım.Amin canım benimseninki de öyle arkadaş yalnız meme olayı gerçekten çok zormuş bana saatte 1 yarım saat emzir, 10 dk da gazını çıkar öyle uyusun dediler uyandırmak ayrı, memeyi tutması ayrı, memede uyumasını engellemek ayrı zormuş ben kendimden ağrımdan vazgeçtim korkudan alarm kurup durdum bütün gün sizde durumlar nasıl annesi
İnşallah herkesinki kolaylıkla ağrısız sızısız geçerAyyyyy iyi bana böyle güzelllll güzellll geçen ameliyatlarla gelin ne mutlu sana güzel geçmiş herşeyyyyyy çok şükür inşallah biziöde öyle geçerçok sevindim tekrarrr
Meme olayı çok başka bir boyutmuş gerçektenEmzirme konusu gerçekten öyle canım.
Aynen ağrı sizi kalmadı sayelerınde
Kan almaya götürdüler. Uyuyordu. Gelınce ağlar heralde. Meme vericem işte yine
Ne güzel uyumuştu :)
Ne güzel konuşmalar bunlar ya okurken bebeğimle kendimi hayal ediyorum hastanedeİnşallah herkesinki kolaylıkla ağrısız sızısız geçertek tavsiyem bol bol uyuyun :) özellikle doğumun olacağı güne eşinizle dinç gidin bir de bebeğe daha çok kıyafet getirebilirmişim 5 takım götürdüm ama bebek kirli olduğu için ilk iki takım birkaç saat içinde leke oldu. Uyandırmak için de üstünü değişirken bir takım kullandım sadece yarınki fotoğraf çekimi takımımız temiz kaldı :)
Hadi yaaa çocuğun toplasan 5 takımı yokki yeni doğan olarak elimdeki 3 takımıda koydum, ahhh bebem çıplak kalıcakİnşallah herkesinki kolaylıkla ağrısız sızısız geçertek tavsiyem bol bol uyuyun :) özellikle doğumun olacağı güne eşinizle dinç gidin bir de bebeğe daha çok kıyafet getirebilirmişim 5 takım götürdüm ama bebek kirli olduğu için ilk iki takım birkaç saat içinde leke oldu. Uyandırmak için de üstünü değişirken bir takım kullandımsadece yarınki fotoğraf çekimi takımımız temiz kaldı :)
Ben bebeğimin yüzünü ultrasonda sadece bir sefer net görmüştüm :/ doktorum doğum anında kirpikleri varmış annesi diyince ağlamam baya zor durduNe güzel konuşmalar bunlar ya okurken bebeğimle kendimi hayal ediyorum hastanedeçok heyecanlı doğurasın geliyor hemen ama daha erken 2 hafta daha beklememiz lazım Bebeğimle ilk göz göze geleceğimiz anı iple çekiyorum salya sümük ağlarım heralde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?