- 11 Şubat 2022
- 290
- 603
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.241
Nasıl güzel bir duygu annelikBen bebeğimin yüzünü ultrasonda sadece bir sefer net görmüştüm :/ doktorum doğum anında kirpikleri varmış annesi diyince ağlamam baya zor durduaz kalmış senin gününe de bolca dinlen güzel şeyler düşün
Canım herkeste bolca fotoğraf çekme isteği oluyorHadi yaaa çocuğun toplasan 5 takımı yokki yeni doğan olarak elimdeki 3 takımıda koydum, ahhh bebem çıplak kalıcakben en iyisi 2 takım daha alıyım
Siz neredesiniz.Ay bende Bayburt geliniyim ama pek memnun değilim
Aynı durumdayim valla yaa uyku hicbisekilde tutmuyorUyandım 1 bucuk saattir uyuyamiyorum. Kontrol var bugün bi de hay Allahım yaaheyecan mı yaptım ki acep ondan mı uyuyamiyorum sıcak da bunaltıyor
Aynen duymuştum bunu oyuzden bende çoğu şeyini tulum aldımCanım herkeste bolca fotoğraf çekme isteği oluyorüstü temiz olsun istiyorsun tulumlar daha kullanışlı oldu bende iç zıbın giydirip üstüne tulum giydirince daha kolay oluyor alt üst takımlar zor oluyor bir de incitmekten çok korkuyor insan ikili giydirmek daha çok tedirgin ediyor beni giydirirken
Uyandım 1 bucuk saattir uyuyamiyorum. Kontrol var bugün bi de hay Allahım yaaheyecan mı yaptım ki acep ondan mı uyuyamiyorum sıcak da bunaltıyor
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallah bebeğiniKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim de devasa bir karnım vardı şimdi de öyle vücut normal karın büyük. Doğumdan hemen sonra dikiş yaparken doktorum “bak hiç doğum yapmamış gibi oldun” demiştiKızlar bu ünlüler doğruyo 2 gün sonra ne göbek var ne sarkma anam bunlar hadi normal doğum olanlar neyse de sezeryan olanlar ameliyatta karnını mı toparlatıyorlar napıyorlar benim karnım mümkün değil kendiliğinden hemencecik toparlanacak bir boyutta değil yani
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallah bebeğiniyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Teşekkür ederimMikan yeni yaşı kutlu olsun kuzunun allahim hee sene bu yillara saglikla cikmayi nasio eylesin nice mutlu yillaraa canim
Hoşgelmiş inci kızımızKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Ben doğum yaptım güzel anneler 23 üncü günümüz çok şükür herşey yolunda 35 haftada geldi oğlum. Sorunlu bir gebelik geçirdim sonu güzel oldu çok şükür sağlıklıyızdoğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış anneleride sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Kuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
yoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Günaydın burda bir arkadaş önermişti ama kimdi hatırlamıyorumBen de yarın gideceğim çekime. Nereye yaptırdınız? Bir de ne kadar sürdü ortalama?
Ah canım gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Amin inş bizde sağlıkla kavuşuruzyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Güle güle sağlıkla büyüt canım geçmiş olsunKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Mutlu sağlıklı yıllarınız olsun ailecekTeşekkür ederimkızının da yeni yaşı kutlu mutlu olsun, nice sağlıklı huzurlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?