Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl güzel bir duygu annelik şuan bile gözyaşım pıt Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağmıza inşallah

Hadi yaaa çocuğun toplasan 5 takımı yokki yeni doğan olarak elimdeki 3 takımıda koydum, ahhh bebem çıplak kalıcak ben en iyisi 2 takım daha alıyım
Canım herkeste bolca fotoğraf çekme isteği oluyor üstü temiz olsun istiyorsun tulumlar daha kullanışlı oldu bende iç zıbın giydirip üstüne tulum giydirince daha kolay oluyor alt üst takımlar zor oluyor bir de incitmekten çok korkuyor insan ikili giydirmek daha çok tedirgin ediyor beni giydirirken

Uyandım 1 bucuk saattir uyuyamiyorum. Kontrol var bugün bi de hay Allahım yaa heyecan mı yaptım ki acep ondan mı uyuyamiyorum sıcak da bunaltıyor
Aynı durumdayim valla yaa uyku hicbisekilde tutmuyor kalkma saati de gelmek bilmiyor

Aynen duymuştum bunu oyuzden bende çoğu şeyini tulum aldım İyi bari

Bnde sizin gibiyim, bnm kontrol öğleden sonra ama bakalım ne diyecek doktor heycanla bekliyorum.. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Uyandım 1 bucuk saattir uyuyamiyorum. Kontrol var bugün bi de hay Allahım yaa heyecan mı yaptım ki acep ondan mı uyuyamiyorum sıcak da bunaltıyor

Gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallah bebeğini
Benim de devasa bir karnım vardı şimdi de öyle vücut normal karın büyük. Doğumdan hemen sonra dikiş yaparken doktorum “bak hiç doğum yapmamış gibi oldun” demişti bebek çıkınca karın birden küçülüveriyor.
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşaallah bebeğini

Ne güzel hep güzel haberler aldık darısı diğer bekleyenlerin başına

Hoşgelmiş inci kızımız sağlıklı güzel bir ömrü olsun

Gözünüz Aydın sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah

Ben de yarın gideceğim çekime. Nereye yaptırdınız? Bir de ne kadar sürdü ortalama?
Günaydın burda bir arkadaş önermişti ama kimdi hatırlamıyorum
Eda sarı diye genç bir arkadas
Instagram dan fotolarına baktım kendi evinde 1 odayı hazırlamış çekim için
2 kıyafet giydim ortalama 1-1.5saat civari

Ah canım gözünüz aydın analı babalı büyüsün inş

Amin inş bizde sağlıkla kavuşuruz
Gözünüz aydın olsun analı babalı büyütün inş

Güle güle sağlıkla büyüt canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…