Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl gidiyor bebısle hayat ? Emzirme
Gaz
Ne dueumdasın
Çok güzel canım emziriyorum kaka yapıyor ama b en öyle aman aman süt görmüyorum çektikçe artar diye sürekli emziriyorum o yüzdende uyku kalmadı uyku olmayınca süt olur mu öyle bi kısır döngü

Siz nasılsınız bebişin iyimi

Günaydın doğurmadan önce uyuyamıyordum doğurdum daha da çok uyuyamıyorum bana bakmaya gelen kv dem henüz uyanmadı ben 3 te uyuyup 5 te uyandım benden kahvaltı bekliyor galiba
Bende uyuyamıyorum sanırım doğumdam sonra da zorlanmayız bu duruma alışınca
Sende gün içinde bebekle birlikte uyumaya çalış bence uyku süte inanılmaz iyi gelir

O kadar olacak ilk aylar böyle:)
Biz de bugün çıkacağız hastaneden
İyiyiz şükür ☺

evt bendim fotolar çıksın yüzleri buzlandrarak atarm

Günaydın doğurmadan önce uyuyamıyordum doğurdum daha da çok uyuyamıyorum bana bakmaya gelen kv dem henüz uyanmadı ben 3 te uyuyup 5 te uyandım benden kahvaltı bekliyor galiba
Benim kv gerçekten bekliyordu ben bebeğe bakarım diyordu, allahtan annemde kalıyor cok muhatap olmadim bebeğe bakması mama verip yanında yatırmak bende mama vermem dedikçe gizli gizli vermiş biberonla sonra eşime iki atar yaptım mama biberon çöpe attı gözünün önünde. Ay lohusalik denen dönem geldi yine aklıma

Gözün aydın çok güzel bir isim. Sağlıkla büyüsün işitme çok normal diye biliyorum 15 gün civarında net sonuç veriyor şu kaçması vs olmus olabiliyor.

Bi öksür ses yapda kalksın yatmayamı geldi

Ben de Alsancak'ta bir yere gideceğim inşallah çok memnun kalırız hepimiz

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün minik prens
Hoş geldi İnci tanen, şükür çok güzel bir doğum olmuş. Bizim yerimize de kokla hikayeni bekliyoruz
Maşallah harika doğumlar yahu, sağlıkla büyüsün bebişin

Ben de ondan korkuyorum çok ağlarım da millet başıma toplanir diye zaten normalde de aglak bı tipim ins çok duygulanmam

Hayatımın en dalgalı dönemi lohusalık ins bunda sakin olurum

Benim kayınvalide ilkinde gidip gelip vah vah mama yiyor tüh tüh emmiyor diye beni darlamıştı seninki ise gizli gizli mama vermiş nasıl kafalar bunlar ben anlamıyorum

Hoş gelmiş inci tanesi adı gibi parlak bır hayatı olsunnn

Ben de ondan korkuyorum çok ağlarım da millet başıma toplanir diye zaten normalde de aglak bı tipim ins çok duygulanmam
Ben bebeği görünce değil de evden çıkarken çok ağlarım galiba diğer kızlarımdan ayrılıyom diye bak şuan ağlıcam mesela

Ben bebeği görünce değil de evden çıkarken çok ağlarım galiba diğer kızlarımdan ayrılıyom diye bak şuan ağlıcam mesela
Onu ben yaşamadım. Hiç sevmem o tarz şeyleri cunku.
Muayeneye diye gidince iyi oldu
Çünkü insan ağladıkça ağlayası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…