- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.261
Çok güzel canım emziriyorum kaka yapıyor ama b en öyle aman aman süt görmüyorum çektikçe artar diye sürekli emziriyorum o yüzdende uyku kalmadı uyku olmayınca süt olur mu öyle bi kısır döngüNasıl gidiyor bebısle hayat ? Emzirme
Gaz
Ne dueumdasın
Bende uyuyamıyorum sanırım doğumdam sonra da zorlanmayız bu duruma alışıncaGünaydındoğurmadan önce uyuyamıyordum doğurdum daha da çok uyuyamıyorum bana bakmaya gelen kv dem henüz uyanmadı ben 3 te uyuyup 5 te uyandım benden kahvaltı bekliyor galiba
O kadar olacak ilk aylar böyle:)Çok güzel canım emziriyorum kaka yapıyor ama b en öyle aman aman süt görmüyorum çektikçe artar diye sürekli emziriyorum o yüzdende uyku kalmadı uyku olmayınca süt olur mu öyle bi kısır döngü
Siz nasılsınız bebişin iyimi
evt bendim fotolar çıksın yüzleri buzlandrarak atarmGünaydın burda bir arkadaş önermişti ama kimdi hatırlamıyorum
Eda sarı diye genç bir arkadas
Instagram dan fotolarına baktım kendi evinde 1 odayı hazırlamış çekim için
2 kıyafet giydim ortalama 1-1.5saat civari
Benim kv gerçekten bekliyordu ben bebeğe bakarım diyordu, allahtan annemde kalıyor cok muhatap olmadimGünaydındoğurmadan önce uyuyamıyordum doğurdum daha da çok uyuyamıyorum bana bakmaya gelen kv dem henüz uyanmadı ben 3 te uyuyup 5 te uyandım benden kahvaltı bekliyor galiba
Gözün aydın çok güzel bir isim. Sağlıkla büyüsünKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yaptırdın mı sende çekimevt bendim fotolar çıksın yüzleri buzlandrarak atarm
Bi öksür ses yapda kalksın yatmayamı geldiGünaydındoğurmadan önce uyuyamıyordum doğurdum daha da çok uyuyamıyorum bana bakmaya gelen kv dem henüz uyanmadı ben 3 te uyuyup 5 te uyandım benden kahvaltı bekliyor galiba
Ben de Alsancak'ta bir yere gideceğim inşallah çok memnun kalırız hepimizGünaydın burda bir arkadaş önermişti ama kimdi hatırlamıyorum
Eda sarı diye genç bir arkadas
Instagram dan fotolarına baktım kendi evinde 1 odayı hazırlamış çekim için
2 kıyafet giydim ortalama 1-1.5saat civari
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün minik prensBen doğum yaptım güzel anneler 23 üncü günümüz çok şükür herşey yolunda 35 haftada geldi oğlum. Sorunlu bir gebelik geçirdim sonu güzel oldu çok şükür sağlıklıyızdoğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış anneleride sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Hoş geldi İnci tanen, şükür çok güzel bir doğum olmuş. Bizim yerimize de koklaKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Maşallah harika doğumlar yahu, sağlıkla büyüsün bebişinyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Ben de ondan korkuyorumNe güzel konuşmalar bunlar ya okurken bebeğimle kendimi hayal ediyorum hastanedeçok heyecanlı doğurasın geliyor hemen ama daha erken 2 hafta daha beklememiz lazım Bebeğimle ilk göz göze geleceğimiz anı iple çekiyorum salya sümük ağlarım heralde ben
Hayatımın en dalgalı dönemi lohusalıkBenim kv gerçekten bekliyordu ben bebeğe bakarım diyordu, allahtan annemde kalıyor cok muhatap olmadimbebeğe bakması mama verip yanında yatırmak bende mama vermem dedikçe gizli gizli vermiş biberonla sonra eşime iki atar yaptım mama biberon çöpe attı gözünün önünde. Ay lohusalik denen dönem geldi yine aklıma
Benim kayınvalide ilkinde gidip gelip vah vah mama yiyor tüh tüh emmiyor diye beni darlamıştı seninki ise gizli gizli mama vermiş nasıl kafalar bunlar ben anlamıyorumBenim kv gerçekten bekliyordu ben bebeğe bakarım diyordu, allahtan annemde kalıyor cok muhatap olmadimbebeğe bakması mama verip yanında yatırmak bende mama vermem dedikçe gizli gizli vermiş biberonla sonra eşime iki atar yaptım mama biberon çöpe attı gözünün önünde. Ay lohusalik denen dönem geldi yine aklıma
Hoş gelmiş inci tanesiKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Ben bebeği görünce değil de evden çıkarken çok ağlarım galiba diğer kızlarımdan ayrılıyom diye bak şuan ağlıcam meselaBen de ondan korkuyorumçok ağlarım da millet başıma toplanir diye zaten normalde de aglak bı tipim ins çok duygulanmam
Off orası var dimi bı deBen bebeği görünce değil de evden çıkarken çok ağlarım galiba diğer kızlarımdan ayrılıyom diye bak şuan ağlıcam mesela
Onu ben yaşamadım. Hiç sevmem o tarz şeyleri cunku.Ben bebeği görünce değil de evden çıkarken çok ağlarım galiba diğer kızlarımdan ayrılıyom diye bak şuan ağlıcam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?