- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.481
Canım özel hastane sonucu yine sezaryen olur boşuna ağrı çekmiş olursun demeye getirdi bende tamam dedim
Ebeye söyle sen, tembihleyin babası hariç kimse dokunmasın de o diyince kimse bişi diyemezAyyyy o kucağa alma huyunu annemde alabilir hastanedeuyardım çok, dedim çocuk doğumhaneden çıktığında bakmak için uğraşmayın ilk babaya verisnler, zaten hep görüceksiniz yani , foto çekilcek fln babayla bebek, siz çıkmayın dedim ama ne kadar dinlerler beni orası mechul
Kv bikere oğlum tutamaz düşürür sen alma kucağına fln dedi, bende nesini tutamasın küçük hafif bişi zaten, ilk babası alıcak dedim kapandı konubakalım ben ameliyathanedeyken kardeşimi tembihledim o halleder ona güveniyorum
Çok teşekkür ederim canım riske atmak istemiyorum doktoruma güveniyorum ve riske atmayacağım 4 temmuzda alacak nasip olursaSıkma canını.. Doktoruna güveniyorsan ve bu söylediğinde amacının sezeryana yönlendirmek değil de doğru olan olduğuna inanıyorsan hiç sorun etme kendine.
Benim doktorum da çatımın dar olduğunu, zorlanacağımı ama %100 engel ve imkansız olmadığını deneyebileceğimizi söylemişti. Denedik ve oldu biraz zorlansamda..
Karar sende
Aynen canım bende zorlamak istemiyorum böylesi hayırlıymış demekkiÇok darsa hiç gerek yok derimsonuçta her ikisi de yöntem. Mühim olan ikinizin de iyi olmasi
İyi ki varsınızHerşeyin hayırlsıı olsun senle bebek sağlıklı olunda gerisi önemli değil takma kafana
Doğru çocuğu götürürken ben orda söyliym giderkennnEbeye söyle sen, tembihleyin babası hariç kimse dokunmasın de o diyince kimse bişi diyemez
İyi ki varsınız
Ben yokum sanırım listede Yoncacım 4 temmuza gün verdi doktorumuz
Eline sağlık canım teşekkür ederim
Aaaaa evet hiç yoksun galiba , dur yazıyım ..
Yazdım doğrumu bi bakarsın.
Valla ben eşime sardım bosayacam cocuk lar tek benimmiş gibi davranıyor hem kendi hem sülalesi yardım sıfır çok kavgamız var cok ayak tırnaklarımı kesemiyorum daha kesecek işde cok yoruluyormus sanki o hamile madem bebelere ben bakacağım niye onun agız kokusunu çekeyimDoğuramayan kadınlar olarak boşluktan akrabalara sardık.
Oldu canım oldu bayaKızlar nasılsınız. Günler çabucak geçiyor bebekledoğum yapan oldu mu okuyamadım.
Hımm bilemiyorum bu olayları ama belki olurdu eskiden dar çatı mı varmış herkes doğuruyomuşCanım özel hastane sonucu yine sezaryen olur boşuna ağrı çekmiş olursun demeye getirdi bende tamam dedim
Öyle gerçektenHımm bilemiyorum bu olayları ama belki olurdu eskiden dar çatı mı varmış herkes doğuruyomuş
Boşver bak çoğumuz sezaryen olacağız senin kısmetin de buymuşÖyle gerçekten
Çok geçmiş olsun canımSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Demekki canım başta baya üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş diyorum şimdi iyiyimBoşver bak çoğumuz sezaryen olacağız senin kısmetin de buymuş
Geçmiş olsun o nasıl bir ilacmis da bu hale getirmiş çocuğu. Çok korkmussundurSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Çok geçmiş olsun. Kan nasıl oldu ?Selam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Ben bu çatı olayını anlamadım hala.Kızlar selam bugün kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ilk bebeğim doktor çatı muayenesinde çatımın müsait olmadığını çok dar olduğunu ve baya zorlanacağımı ama kararın yine bende olduğunu söyledi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?