Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ebeye söyle sen, tembihleyin babası hariç kimse dokunmasın de o diyince kimse bişi diyemez

Çok teşekkür ederim canım riske atmak istemiyorum doktoruma güveniyorum ve riske atmayacağım 4 temmuzda alacak nasip olursa

Doğuramayan kadınlar olarak boşluktan akrabalara sardık.
Valla ben eşime sardım bosayacam cocuk lar tek benimmiş gibi davranıyor hem kendi hem sülalesi yardım sıfır çok kavgamız var cok ayak tırnaklarımı kesemiyorum daha kesecek işde cok yoruluyormus sanki o hamile madem bebelere ben bakacağım niye onun agız kokusunu çekeyim

Selam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydi sanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun o nasıl bir ilacmis da bu hale getirmiş çocuğu. Çok korkmussundur

Çok geçmiş olsun. Kan nasıl oldu ?

Ben bu çatı olayını anlamadım hala.

Boyun 1,55 den az mı yada kilon nedir?

Bebek de çok iri değilse nasıl net olmaz gibi diyorlar bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…