- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.521
Ben bu kadarına da şaşırdım. Ilkinde hic olmadı:)Gözün aydin demek senin bünyen böyle kanama olmayacakçatlama bende hala yok ama biraz daha durunca olacak gibi.
Soğuktan olması muhtemel geçer bence bir iki güne.
Yarın benim de nst ve kontrol olacak ins.Sabah 9 da çıkıp az önce eve girdim 8 bin adım atmışım. Çat diye çatlaması iyiyarında sabah nst sonrada son alışverişler var halletmem gereken. Bu bebe bu harekete kolay dogmazsa çok bozulacağım
Ayyyy tebrik ederim ayrı ayrı
Canım çok geçmiş olsun Allahım korusun. Umarım şimdi iyidirSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Ben dogurmayacagim eminim artık öyle bir rahatlık. Hastane sonrası plan yaptım gezme planiYarın benim de nst ve kontrol olacak ins.Okudukça korktum, ins hastaneden donebilirim. Hatta dönememe ihtimaline karşı bugün dip bucak ev temizlettim
Omuz ağrısı gazdan dolayı oluyormuş canım. İki gün oturur pozisyonda uyudum. Yatamadım diyaframımı şiş şiş hissediyordum nefes kesilmesi gibi sancılanıyordu. Bol bol yürü dediler gitmedi. Sakız çiğnedim biraz gaz çıkmasına faydası oldu. Öyle öyle geçti.Kızlar, çatlağım yok.
Kan gelme olayı parmaklandıgım icin oldu . Parmakladıkca biriken kan çıktı.
Parmak olayı bitince kan da bitti.
2 gün sürdü yani
Ama omuzumda aşırı şekilde sancı oldu. Ya ameliyathane de soğuktan oldu. Ya da gaz .
Bilemiyorum. Onun için ağrı kesici yaptırdım 2 gün boyunca. İnşallah yarın olmaz yine.
Hamilelik takviminde yazıyordu. İç güdüselmiş o, son haftalarda kendinizi ev temizlerken bulabilirsiniz yazıyorduSanki normal doğurmak ister gibi , bugun deli gibi evi silip süpürdüm camları, perdeleri, banyoları yıkadım,annemde mutfağı indirip silip yerleştirdihalılarıda yıkattık gelicez birazdan, okdar temizlik yapıcam dedim doğuma 1 hafta kala yaptık anca
Yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek doktorbu kadar harekete belki öne çeker
Eşim diyo helal sana beee haftaya doğurcak gibi değilsin halaaaa iş yapıyosun diyo,
Dedim eskidenn milelte laf yapardım doğurcak hala oturmuyo diye, cidden öyleymiş yaaa
Karnından aşağıyı göremiyosn zaten aç bacaklari doktor gibi düşünbenim kuaför arkadaşım o yüzden sıkıntı çekmedim olmasa da çekmem galiba utanmazim ben biraz
Aynen ayrı bi enerji geliyomuşHamilelik takviminde yazıyordu. İç güdüselmiş o, son haftalarda kendinizi ev temizlerken bulabilirsiniz yazıyorduerkekler de neden yok böyle iç güdüsel şeyler
Benimde doktorum 3 gunde kullan istedgn korseyi dedi ama baski hissediyor insan bende anca bir ay sonra taktim ve faydasini gordum kancali 3 kademeli korseler varya onlardan kullandim gun icinde dayanabldgm kadar taktimDoktorum sezeryan korsesı kullanabilirsin dedi ama ben güvenemiyorum.anca 1 ay sonra düşünürüm. İse yarar sanirim o zamanda?
Benim de plan 1 haftalık tatil ama bakacağız yarınBen dogurmayacagim eminim artık öyle bir rahatlık. Hastane sonrası plan yaptım gezme plani
Cok geçmiş olsun canım, bir ilac nasil bu hale getirebilir aklim almadi acikcasi ,genel olarak masum yan etkiler yapar tum ilacalar ama bu bidligin kan gövdeyi goturmus bence ismini soyle canım gercekten merak ettimKızlar Allah hepinizden razi olsun hepinizin mesajini okudum tek tek etiketleyemedim ilaç pembe bir ilaçti ama asla ilacin rengi degildi o okadar eminimki kandi bildiginiz ilacin prospektüsündede kan akisinda artis yaziyor ama nereden oldugunu belirtmemis yarin ilaci yazan doktorun yanina gidecegim sonra da iyi bir doktor bulup gidecegiz ustelik kan ilaci biz yetiskinerde bile buyuk tuvalette renginde degsklik yapiyor ama doktr bu konuda bile uyriyor olabilir boyle endiselenme diye burda bana hc boyle bir bilgi verilmedi işin garibi oglum 4 bucuk yasinda gece ve gundz bezi birakali uzun zaman oldu kaldiki bezliyken kucukken bile geceleri kaka yapmazdi .. tuvalet egitiminden snra gece altna kacrma problemi yasamadim bir sure sonra şok etkisi yaratanda o oldu zaten cocuk nekdr kendini kaybetmisse dunya kan sivi diski cikmis ama haberi yokkk asla yikarken bile gozunu acmadi snradan kendine getirdik sersem gbiydi ilac ismi vermek yasakmi bilmiyorum bilsem ilac ismi veririm her cocukta ayni yan etkiyi yapmaz ama verirken dikkat edersiniz en azindan ve normalde prospektüs okumadan vermem doktor verirken işte cilekli ciğnemeli masum bir cocuk ilaci olark anlatnca hc bakmadm oglum cignerken migdesi bulandi bende cocuk ilaci diye tadina bakmayi dusundm hattaneden icerken bukdr zorlandi diye sonra hamileym nolur nolmaz diye icmedim iyki icmemisim verilmis sadakam varmis suan oglum cok iyi cok sukur ama henuz buyuk tuvaletine cikmadi cikmasini bekliyorm herangi birsey varmi diye
Sağlık ocağındaki ebe söyledi bana da . Doğum enerjisi diye bir şey olabilir . Kendini aşırı enerjik hissedebilirsin dedi. Hatta bu enerjini boşa harcama doğuma sakla dediHamilelik takviminde yazıyordu. İç güdüselmiş o, son haftalarda kendinizi ev temizlerken bulabilirsiniz yazıyorduerkekler de neden yok böyle iç güdüsel şeyler
Anestezi etkisinden oluyor diye biliyorum kahve içtin mi arkadaşımda da olmuş o da genel anestezi yemiştiKızlar, çatlağım yok.
Kan gelme olayı parmaklandıgım icin oldu . Parmakladıkca biriken kan çıktı.
Parmak olayı bitince kan da bitti.
2 gün sürdü yani
Ama omuzumda aşırı şekilde sancı oldu. Ya ameliyathane de soğuktan oldu. Ya da gaz .
Bilemiyorum. Onun için ağrı kesici yaptırdım 2 gün boyunca. İnşallah yarın olmaz yine.
Kim derki 3 çocuk anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?