Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözün aydin demek senin bünyen böyle kanama olmayacak çatlama bende hala yok ama biraz daha durunca olacak gibi.

Soğuktan olması muhtemel geçer bence bir iki güne.
Ben bu kadarına da şaşırdım. Ilkinde hic olmadı:)

Ayy insallah olmaz omuz sancısı. Böbrek sancısı gibi

Sabah 9 da çıkıp az önce eve girdim 8 bin adım atmışım. Çat diye çatlaması iyi yarında sabah nst sonrada son alışverişler var halletmem gereken. Bu bebe bu harekete kolay dogmazsa çok bozulacağım
Yarın benim de nst ve kontrol olacak ins. Okudukça korktum, ins hastaneden donebilirim. Hatta dönememe ihtimaline karşı bugün dip bucak ev temizlettim

Canım çok geçmiş olsun Allahım korusun. Umarım şimdi iyidir

Sanki normal doğurmak ister gibi , bugun deli gibi evi silip süpürdüm camları, perdeleri, banyoları yıkadım,annemde mutfağı indirip silip yerleştirdi halılarıda yıkattık gelicez birazdan, okdar temizlik yapıcam dedim doğuma 1 hafta kala yaptık anca
Yarın benimde kontrolüm var bakalım ne dicek doktor bu kadar harekete belki öne çeker
Eşim diyo helal sana beee haftaya doğurcak gibi değilsin halaaaa iş yapıyosun diyo,
Dedim eskidenn milelte laf yapardım doğurcak hala oturmuyo diye, cidden öyleymiş yaaa

Omuz ağrısı gazdan dolayı oluyormuş canım. İki gün oturur pozisyonda uyudum. Yatamadım diyaframımı şiş şiş hissediyordum nefes kesilmesi gibi sancılanıyordu. Bol bol yürü dediler gitmedi. Sakız çiğnedim biraz gaz çıkmasına faydası oldu. Öyle öyle geçti.

Hamilelik takviminde yazıyordu. İç güdüselmiş o, son haftalarda kendinizi ev temizlerken bulabilirsiniz yazıyordu erkekler de neden yok böyle iç güdüsel şeyler

Hamilelik takviminde yazıyordu. İç güdüselmiş o, son haftalarda kendinizi ev temizlerken bulabilirsiniz yazıyordu erkekler de neden yok böyle iç güdüsel şeyler
Aynen ayrı bi enerji geliyomuş o enerjideyim şuan galiba, normalde hep kasık ağrım vardı oda geçti
Yok o izleyici bakıyo bize sadece sağolsun bebek doğdun baktırcam ona

Doktorum sezeryan korsesı kullanabilirsin dedi ama ben güvenemiyorum. anca 1 ay sonra düşünürüm. İse yarar sanirim o zamanda?

Kızlar Allah hepinizden razi olsun hepinizin mesajini okudum tek tek etiketleyemedim ilaç pembe bir ilaçti ama asla ilacin rengi degildi o okadar eminimki kandi bildiginiz ilacin prospektüsündede kan akisinda artis yaziyor ama nereden oldugunu belirtmemis yarin ilaci yazan doktorun yanina gidecegim sonra da iyi bir doktor bulup gidecegiz ustelik kan ilaci biz yetiskinerde bile buyuk tuvalette renginde degsklik yapiyor ama doktr bu konuda bile uyriyor olabilir boyle endiselenme diye burda bana hc boyle bir bilgi verilmedi işin garibi oglum 4 bucuk yasinda gece ve gundz bezi birakali uzun zaman oldu kaldiki bezliyken kucukken bile geceleri kaka yapmazdi .. tuvalet egitiminden snra gece altna kacrma problemi yasamadim bir sure sonra şok etkisi yaratanda o oldu zaten cocuk nekdr kendini kaybetmisse dunya kan sivi diski cikmis ama haberi yokkk asla yikarken bile gozunu acmadi snradan kendine getirdik sersem gbiydi ilac ismi vermek yasakmi bilmiyorum bilsem ilac ismi veririm her cocukta ayni yan etkiyi yapmaz ama verirken dikkat edersiniz en azindan ve normalde prospektüs okumadan vermem doktor verirken işte cilekli ciğnemeli masum bir cocuk ilaci olark anlatnca hc bakmadm oglum cignerken migdesi bulandi bende cocuk ilaci diye tadina bakmayi dusundm hatta neden icerken bukdr zorlandi diye sonra hamileym nolur nolmaz diye icmedim iyki icmemisim verilmis sadakam varmis suan oglum cok iyi cok sukur ama henuz buyuk tuvaletine cikmadi cikmasini bekliyorm herangi birsey varmi diye

Doktorum sezeryan korsesı kullanabilirsin dedi ama ben güvenemiyorum. anca 1 ay sonra düşünürüm. İse yarar sanirim o zamanda?
Benimde doktorum 3 gunde kullan istedgn korseyi dedi ama baski hissediyor insan bende anca bir ay sonra taktim ve faydasini gordum kancali 3 kademeli korseler varya onlardan kullandim gun icinde dayanabldgm kadar taktim

Cok geçmiş olsun canım, bir ilac nasil bu hale getirebilir aklim almadi acikcasi ,genel olarak masum yan etkiler yapar tum ilacalar ama bu bidligin kan gövdeyi goturmus bence ismini soyle canım gercekten merak ettim

Sağlık ocağındaki ebe söyledi bana da . Doğum enerjisi diye bir şey olabilir . Kendini aşırı enerjik hissedebilirsin dedi. Hatta bu enerjini boşa harcama doğuma sakla dedi ama bende bazen deli gibi temizlik yapıyorum. Terapi gibi geliyor valla . Toz almak mutlu eder mi bi insanı

Anestezi etkisinden oluyor diye biliyorum kahve içtin mi arkadaşımda da olmuş o da genel anestezi yemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…