Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
BBe

Benimkiler de o kadar ilgisiz ki sanki çocuk başka birinden ben severim gerçi ilgisizliği fazla ilgi adı altinda müdahale etmeye kalkarlar çünkü
Aalında şanslısın bana göre. Bizimkiler ilk öğrendikleri günden beri (hele cinsiyeti belli olduktan sonra) resmen sanki bebek onların ben de bir aracıyım gibi davranmaya başladılar.

Rutin hayatına neden ara verdin doğumdan sonra zaten bi süre ara veriyor insan şimdi gezelim gezebildiğimiz kadar
Ağırlaştım ya son haftalarda, havalarda ısındı. Kafama göre girip çıkamamak vs bunaldım yoksa asla o kafada değildim de istediğim gibi çıkamıyorum artık
Ben nts ye geldim bu bebek hareketsiz ya gidip gelip karnımı sallıyor hemsire su getiriyor. Canım sıkıldı.

Canım naptın? Nasıl çıktı nst doktor ne dedi??

Okumadım ama öyle olur zaten. Yardıma gelen kişi anneye yardım etmeli. Annenin rutin işlerini ele alıp annenin bebekle ilgilenmesini sağlamalı. Öbür türlü gelmeseler daha iyi.

ağzımı açmıyorum, sansürledim kendimi şu an. ama

Ben de aldım hatta bol bol kısa kollu da aldım
Bende bir iki gün sonra taktım hasır gibi bir korseydi cırt cırtlı yoksa yürümek çok zor oluyor göbeğim sallanıyordu korse sıkı tuttuğu için acı olmuyor çok
Aynen benimki de öyleydi, yeterli oluyo zaten
İlk zamanlar yapıyorsun ya ama ne zaman çocuj toparlanıyor kendine geliyor o zaman da satacak birini arıyorsun az tutsunlar da oturayım ben diye bir de ilk annelik biraz daha farklı oluyor daha buldumcuk oluyorsun ama bu hislerin hepsi çok doğal. Nasıl kediler yavrularına yaklaşılınca tıslıyorsa sen de lohusayken aynı koruma iç güdüsünde oluyorsun

3vet malesef en doğru tanım bu, amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Sen zaten böylesin, siz zaten yapamıyorsunuz gibi aba altından sopa gösteriyorlar.

Laf sokuyorlar...

Burda olay eğitim seviyesi, kendini geliştirmek falanda değil bence. Sevgiyle büyümüş insanlar bambaşka, sevgisiz ilgisiz hart hurt yetişen insanlar bambaşka..

Valla dillerinin ayarı yok ya. Sen iyi idare ediyorsun. Yani söylenecek laf mı?

ben
ben de eşimle gidiyorum, herkes şok. kimse ağzını açamıyor ama, herkes aynı şeyleri ima ediyor. altını alırken kim yardım etcek, sen kalkamazsan kim kucağına verecek, durmazsa bebek napcan... hayır bu erkeklerin elleri, kolları yok herhalde..
böyle diye diye babaları çocuk bakımından dışladılar sonra da bakmıyo diye yine erkeklere kızıyorlar. ee bi fırsat verseniz bakar belki.

KıZlar ben yenidoğan bez 1 paket aldım 70 tane var diğer bezleri 2 3 4 şeklinde stok yaptım acaba yenidoğan bi paket daha mı alsam çok bez kullanılıyormuş ilk başlarda bilemedim yoksa bittikçe mi alsam

Çikolata yaptıran var mı aranızda kızlar, kutusu jelatini va her sey dahil bayrama kalmadan sipariş vereyim ben de. Var mı memnun kaldığınız sayfa?
Merhaba ben yaptırdım intagramda bidoluetiket diye bir sayfadan henüz gelmedi 15 gün teslimat süresi tasarım sürecinde de ilgililer incelemenizi tavsiye ederim.

Ay en büyük merakım o, kısa kollu kısa bacaklı yenidoğan / 0-3 tulumlar aldım üşür falan dediler ama dinlemedim 40 derece sıcak sonuçta inşallah onları giydirebiliriz

Evet canım dr artık normal dedi sancılar ama duzensiz yeride daraldı dedi, 1 inde son kontrolum var. Beklicez anlayacagın

yenidoğan terimi boşuna değil kuzum, yeni doğmuş bebek kucak kucak gezdirilip öpülüp sevilmez. hele ki corona gibi bir illeti daha tam atlatamadık. vermeyin bebeğinizi ilk haftalar. biraz toparlansın ve bağışıklığı oluşsun sonra.
annen, kvaliden, dedeler, kardeşler derken bi sürü kişi oluyo zaten bakma sen.

Bende de 4 takım vardı hepi topu hepsini koydum çantaya her hastane farklı ama kimisi iyice temizliyor bebeği
Dimiii başına inanın ne geliceği belli olmaz, pis bırakırlarv altına yapar kusar eder, bende aladım valla yenidoğanların hepsini
Yapar yemin ederim KB yapar ben neyi istemiyorsam neyi yasaklıyorsam çocuğa onu yapar onda o potansiyeli görüyorum yani
Ayyyy şaka gibiler cidden yaaaaaa
keşke hiç istifini bozmadan ''biz doğunca iyi bakmamayı düşünüyorduk ama sen de haklısın. Bir düşünelim biz bunu'' deseydin
Aynen bende doğurup kenara koycam çocuğu süs bitkisi gibi doğru diyosun böyle diyebiliridim aslında

Kimse kucağına almasın, kimse sevmesin yazılarını okurken aklımdan geçen anılarım

Bir hafta sonu babamlardayız kalabalığız aileler arkadaşlar çoluk çocuk vs terastan terasa bağırmıştım birinin çocuğu uyanmış ağlıyo gibi bi bakarmısınız diye ahsgsgagaha.

Şaka bir yana kızlar gün geliyor biri alsa diye bekliyorsunuz çünkü o robotik rutin hayat anneyi çok yoruyor. Keşke işe dönsem keşke bir günlüğüne gitsem falan planları yapıyosun. Ha iş bırakıp gitmek olsa muhtemelen gidemezsin ama o an onu istiyosun tüm hücrelerinle..

O yüzden şimdi böyle stresli sağlıksız düşüncelerle kendinizi üzmeyin. Sınırınızın aşıldığını düşünüyorsanız herkese haddini bildirin ama kimse için kendinizi üzmeyin o sizin bebeğiniz en çok size düşkün oluyor işin sonunda

bi de şey var, aklı ermeye başlayınca mesela 1 yaşından sonra, sabahları bacağına yapışıp gitme anneeee gitmeee diye ağlıyo ya.. off. sanki çalışmaya değil de onu terk edip dönmeyesiye eğlenmeye gidiyorum gibi..
o zamanlar derdim keşke ananesine/babannesine daha düşkün olsa, hiç sallamasa beni ama yeter ki arkamdan böyle ağlamasa..
ama aynı zamanlarda hem bana hem anneme hem kvye 'aye' diyodu, kıskançlıktan geberiyodum. geceleri kenara çekip gizli gizli çalıştırıyodum çocuğu, ben aye bunlar anane babanne diye

Yaaaa bayada büyüyünce gittik aslında, yeni doğan hali geçsin çocuk toparlansın, hem annede toparlansın diyip, ve en yakınım kızzzz bana bile vermeyince zaten öyle bi hissiyat alınca, teklif etmedim tabiki, kucağında baktım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…