- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.461
Ben hacışeriften aldım canım 1güne geldi çok memnun kaldım ama piyasaya göre baya pahalıÇikolata yaptıran var mı aranızda kızlar, kutusu jelatini va her sey dahil bayrama kalmadan sipariş vereyim ben de. Var mı memnun kaldığınız sayfa?
Annemde oğlana birşey dedim mi bana çemkiriyorKız benim kendi babam ilk çocukta telefonda Bile çocuğa zarar vermeyin diyordu
Babam vefat etti Allah rahmet eylesin, bu uyarılarını bile özlüyorum
ben de bir mevlüt hatırladım şimdi, annesi bebeği gergin bir suratla hızlıca herkesin önünden geçirip dolandırıp direk götürmüştüYaaaa bayada büyüyünce gittik aslında, yeni doğan hali geçsin çocuk toparlansın, hem annede toparlansın diyip, ve en yakınım kızzzz bana bile vermeyince zaten öyle bi hissiyat alınca, teklif etmedim tabiki, kucağında baktım okadar
Benimde annem karışmaz ne dersem onu yapar. Zaten anne içgüdüsel olarak hallediyor. Kediler bile çiçek gibi bakıyor biz mi bakmayacağız.Çok haklısın. Ben de doğuma ilk annem gelsin, siz sonra gelirsiniz dedim. Annem daha anlayışlı. Karışmaz bana.
Aynennnnn annem başımda durucak inşallah yardımcı olur tam anlamıyla, eşimde benim yemeklere alışkın anneminkiler değişik geliyo inşalşah sıkıntı olmazOkumadım ama öyle olur zaten. Yardıma gelen kişi anneye yardım etmeli. Annenin rutin işlerini ele alıp annenin bebekle ilgilenmesini sağlamalı. Öbür türlü gelmeseler daha iyi.
Ben rahat olurum herhalde yaaaaaa yeter bana yardım etsinler baksınlar en azından iyileşene kadar sonrasını ben hallederimde, 1 haftaaaa anneme satabilirimİlk zamanlar yapıyorsun ya ama ne zaman çocuj toparlanıyor kendine geliyor o zaman da satacak birini arıyorsunaz tutsunlar da oturayım ben diye bir de ilk annelik biraz daha farklı oluyor daha buldumcuk oluyorsun ama bu hislerin hepsi çok doğal. Nasıl kediler yavrularına yaklaşılınca tıslıyorsa sen de lohusayken aynı koruma iç güdüsünde oluyorsun
İnsan ne yapıcağını şaşırıyo cidden,ben de bir mevlüt hatırladım şimdi, annesi bebeği gergin bir suratla hızlıca herkesin önünden geçirip dolandırıp direk götürmüştüinsan ne diyeceğini de bilmiyor, hani biz de kalkıp mevlüde gelmeye çok meraklı değildik aslında ayıp olmasın diye gittiydik:) kadın küfretmiş gibi hissetmiştim.
ama sonradan öğrendim kvsi çok baskı yapmış mevlüt mevlüt diye, işte biz de arada şamar oğlanı olmuşuz
Yok Trakya da değilim ama kültürler yakın demek kiSende trakya tarafında mısın? Burada yapıyorlar öyle ama ben yaptırtmadımBunda mevlüt bile okutmıcam 3 çocukla mümkünse ilk zamanlar eve bile gelmesin kimse hatta teli kapalı tutmayı düşünüyorum o derece
İçten içe bizimkiler de heyecanlı ama onların heyecanının sebebi bizim beybinin p.pili olmasıAalında şanslısın bana göre. Bizimkiler ilk öğrendikleri günden beri (hele cinsiyeti belli olduktan sonra) resmen sanki bebek onların ben de bir aracıyım gibi davranmaya başladılar.
İtiraf ederim o benimben de bir mevlüt hatırladım şimdi, annesi bebeği gergin bir suratla hızlıca herkesin önünden geçirip dolandırıp direk götürmüştüinsan ne diyeceğini de bilmiyor, hani biz de kalkıp mevlüde gelmeye çok meraklı değildik aslında ayıp olmasın diye gittiydik:) kadın küfretmiş gibi hissetmiştim.
ama sonradan öğrendim kvsi çok baskı yapmış mevlüt mevlüt diye, işte biz de arada şamar oğlanı olmuşuz
Çok darsa hiç gerek yok derimKızlar selam bugün kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ilk bebeğim doktor çatı muayenesinde çatımın müsait olmadığını çok dar olduğunu ve baya zorlanacağımı ama kararın yine bende olduğunu söyledi moralim bozuldu
Ben aslında yokum de geleni geri çevir deYok Trakya da değilim ama kültürler yakın demek kiEskişehir. Ben de güvenliğe haber vereyim de kapılara kilit vursun
Aman iyi normal olsun daEvet canım dr artık normal dedi sancılar ama duzensiz yeride daraldı dedi, 1 inde son kontrolum var. Beklicez anlayacagın
Sıkma canını.. Doktoruna güveniyorsan ve bu söylediğinde amacının sezeryana yönlendirmek değil de doğru olan olduğuna inanıyorsan hiç sorun etme kendine.Kızlar selam bugün kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ilk bebeğim doktor çatı muayenesinde çatımın müsait olmadığını çok dar olduğunu ve baya zorlanacağımı ama kararın yine bende olduğunu söyledi moralim bozuldu
Ayyyy o kucağa alma huyunu annemde alabilir hastanedeKıskançlık konusu geçmiş. Bende çok kıskancım acaba ne olcak doğunca doktoruma tembihlemek istiyorum sadece babasına versin ben almadan öneziyelik yapıp kv atlar alır hemen kucağına çünküannem almaz zaten de kv den korkuyorum. Bayramda kayınvalidemdeyiz görümcesi geldi gelini torunu falan ama bebek doğalı daha 30gün bile olmamış kucaktan kucağa almalar yanağından öpmeler aman tanrım dedim ağzım açık izledim Pek düşünceleri yok. Umarım sakin kalabilirim allahtan uzağız 2 saat falan Allah hepimize sabır versin inşallah
Herşeyin hayırlsıı olsun senle bebek sağlıklı olunda gerisi önemli değil takma kafanaKızlar selam bugün kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ilk bebeğim doktor çatı muayenesinde çatımın müsait olmadığını çok dar olduğunu ve baya zorlanacağımı ama kararın yine bende olduğunu söyledi moralim bozuldu
Oooo süperyazın kıskançlık krizleriyle uğraşmayayım, babasıyla gidip gelsinler ben de az dinleneyim diye kızımı 2 farklı kursa yazdırdım. biri jimnastik, biri yüzme. 2şer günden 4 gün. test edildi onaylandı kursların olduğu günler erkenden uykusu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?