Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız benim kendi babam ilk çocukta telefonda Bile çocuğa zarar vermeyin diyordu

Babam vefat etti Allah rahmet eylesin, bu uyarılarını bile özlüyorum
Annemde oğlana birşey dedim mi bana çemkiriyor
Bağırma oğluma diye ee ben doğurdum ya o çocuğu
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacığının

ben de bir mevlüt hatırladım şimdi, annesi bebeği gergin bir suratla hızlıca herkesin önünden geçirip dolandırıp direk götürmüştü insan ne diyeceğini de bilmiyor, hani biz de kalkıp mevlüde gelmeye çok meraklı değildik aslında ayıp olmasın diye gittiydik:) kadın küfretmiş gibi hissetmiştim.
ama sonradan öğrendim kvsi çok baskı yapmış mevlüt mevlüt diye, işte biz de arada şamar oğlanı olmuşuz

Çok haklısın. Ben de doğuma ilk annem gelsin, siz sonra gelirsiniz dedim. Annem daha anlayışlı. Karışmaz bana.
Benimde annem karışmaz ne dersem onu yapar. Zaten anne içgüdüsel olarak hallediyor. Kediler bile çiçek gibi bakıyor biz mi bakmayacağız.

Okumadım ama öyle olur zaten. Yardıma gelen kişi anneye yardım etmeli. Annenin rutin işlerini ele alıp annenin bebekle ilgilenmesini sağlamalı. Öbür türlü gelmeseler daha iyi.
Aynennnnn annem başımda durucak inşallah yardımcı olur tam anlamıyla, eşimde benim yemeklere alışkın anneminkiler değişik geliyo inşalşah sıkıntı olmaz ben sadece bebekle ilgilenirm
Ben rahat olurum herhalde yaaaaaa yeter bana yardım etsinler baksınlar en azından iyileşene kadar sonrasını ben hallederimde, 1 haftaaaa anneme satabilirim

İnsan ne yapıcağını şaşırıyo cidden, ama şimdi yok o adet allhdan coronadan sonra kalktı, mevlüt oluyo ama bebek içerde yatıyo gelip bakarlarsa bebeğe yatakdan baksınlar

yazın kıskançlık krizleriyle uğraşmayayım, babasıyla gidip gelsinler ben de az dinleneyim diye kızımı 2 farklı kursa yazdırdım. biri jimnastik, biri yüzme. 2şer günden 4 gün. test edildi onaylandı kursların olduğu günler erkenden uykusu geliyor

Yok Trakya da değilim ama kültürler yakın demek ki Eskişehir. Ben de güvenliğe haber vereyim de kapılara kilit vursun

Aalında şanslısın bana göre. Bizimkiler ilk öğrendikleri günden beri (hele cinsiyeti belli olduktan sonra) resmen sanki bebek onların ben de bir aracıyım gibi davranmaya başladılar.
İçten içe bizimkiler de heyecanlı ama onların heyecanının sebebi bizim beybinin p.pili olması ilk defa erkek torunları olacak

Kıskançlık konusu geçmiş. Bende çok kıskancım acaba ne olcak doğunca doktoruma tembihlemek istiyorum sadece babasına versin ben almadan öneziyelik yapıp kv atlar alır hemen kucağına çünkü annem almaz zaten de kv den korkuyorum. Bayramda kayınvalidemdeyiz görümcesi geldi gelini torunu falan ama bebek doğalı daha 30gün bile olmamış kucaktan kucağa almalar yanağından öpmeler aman tanrım dedim ağzım açık izledim Pek düşünceleri yok. Umarım sakin kalabilirim allahtan uzağız 2 saat falan Allah hepimize sabır versin inşallah

İtiraf ederim o benim

Çok darsa hiç gerek yok derim sonuçta her ikisi de yöntem. Mühim olan ikinizin de iyi olmasi

Sıkma canını.. Doktoruna güveniyorsan ve bu söylediğinde amacının sezeryana yönlendirmek değil de doğru olan olduğuna inanıyorsan hiç sorun etme kendine.

Benim doktorum da çatımın dar olduğunu, zorlanacağımı ama %100 engel ve imkansız olmadığını deneyebileceğimizi söylemişti. Denedik ve oldu biraz zorlansamda..

Karar sende

Ayyyy o kucağa alma huyunu annemde alabilir hastanede uyardım çok, dedim çocuk doğumhaneden çıktığında bakmak için uğraşmayın ilk babaya verisnler, zaten hep görüceksiniz yani , foto çekilcek fln babayla bebek, siz çıkmayın dedim ama ne kadar dinlerler beni orası mechul
Kv bikere oğlum tutamaz düşürür sen alma kucağına fln dedi, bende nesini tutamasın küçük hafif bişi zaten, ilk babası alıcak dedim kapandı konu bakalım ben ameliyathanedeyken kardeşimi tembihledim o halleder ona güveniyorum

Herşeyin hayırlsıı olsun senle bebek sağlıklı olunda gerisi önemli değil takma kafana

Oooo süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…