Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun. İnşallah ciddi birşey yoktur.

Ben bu çatı olayını anlamadım hala.

Boyun 1,55 den az mı yada kilon nedir?

Bebek de çok iri değilse nasıl net olmaz gibi diyorlar bilemiyorum.
Yok canım boyum 1.65 kilom şu an 71
Ben rahattım aslında çatıya bakarken ama elini sokmasıyla çok acı çektim ve zorlandı baya bakarken de bebeğin kilosu 3.250 gr bende anlamadım ama fazla düşünüp strese girmek istemiyorum hayırlısı böyleymiş.

Canım çok geçmiş Allah tekrar yaşatmasın. Kan neden olmuş onu tam anlayamadım?

Aman Allah'ım gerçekten büyük bir travma atlatmissiniz ama iyi ki oğlunuz bilincinde değil. Çok çok geçmiş olsun

Cpk gecmis olsun Allah korusun

Kızlar, çatlağım yok.
Kan gelme olayı parmaklandıgım icin oldu . Parmakladıkca biriken kan çıktı.
Parmak olayı bitince kan da bitti.

2 gün sürdü yani

Ama omuzumda aşırı şekilde sancı oldu. Ya ameliyathane de soğuktan oldu. Ya da gaz .
Bilemiyorum. Onun için ağrı kesici yaptırdım 2 gün boyunca. İnşallah yarın olmaz yine.

Çok geçmiş olsun kan nasıl olmuş onu anlayamadım bende, bu kadar ağır bir ilaçta doktor sizi uyarmalıydı kesinlikle

Aynen yaa zaten problem ondan çıkıyor yoksa kimse kimseye aileni bırak tek bizle ol demez yani. Benim için ailem neyse onun için de o ama artık çekirdek ailesiyle kök ailesi arasındaki farkı bilmesi lazım.

Çok büyük geçmiş olsun canım, yaşadığın şeyi düşündüm cidden çok zorrrrrr insan ne düşünüceğimi bilemez

Canım belki senin yerine bile doğururlar
Boşver seninkiler çok çok hevesliler demek ki öyle düşün.
Kendi annem bile torunlarımın sevgisi çocuklarımı bastırdı diyor onlr için de öyledir mutlaka.
Çikolata yaptıran var mı aranızda kızlar, kutusu jelatini va her sey dahil bayrama kalmadan sipariş vereyim ben de. Var mı memnun kaldığınız sayfa?
Ben şimdi çarşıyı dolaştım geldim aldım hepsini.

Çook geçmiş olsun kendimi yerine koydum insan korkudan ölür herhalde allah bir daha yaşatmasın. Doktor hiç bahsetmedi mi ilacın yan etkisi böyle olabilir diye ne kadar ağır bir ilaçmış o öyle.

Okurken tüylerim ürperdi rüyanı anlatıyorsun sandım Çok geçmiş olsun canım nasıl oğlun iyi mi? O kan nasıl olmuş öyle Allahım inanılır gibi değil

Tayt şeklinde olanlardan aldım, kısası tabii. Kızımda aldığım korseyi takmayı unutmuştum, dünyam sasmisti bunda ins sakince kalır, korseyi takarim
Benimde öyleydi gittim bir de yamune aldım ev korse doldu sonuç 6 aydan sonra anca taktım cok sıkıyorlar beni kullanması gercekten zor

Gözün aydin demek senin bünyen böyle kanama olmayacak çatlama bende hala yok ama biraz daha durunca olacak gibi.

Soğuktan olması muhtemel geçer bence bir iki güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…