- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.541
Yok seninde daha var gibi duruyor
Kizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
Göbegim kucucuk kız goren inanmıyo zaten doguma 3 hafta kaldıgınaYok seninde daha var gibi duruyor
Ama göbüş cok minnoşic karnin genis demekki
Kasılma oluyor. Hep mi oyle ki onu anlamadım. Ama kasılınca sertlesiyorKızlar doktor bana karnın sertleşmiş dedi hiç sormadım öyle olunca ne oluyor diye. Ne oluyor ki karın sertleşince
Bunuda bi yorumla o zaman yakın mı dogum
Diger 2 bebendede mi böyleydiGöbegim kucucuk kız goren inanmıyo zaten doguma 3 hafta kaldıgına
Zeka fıskırıyorDogum takvimini 10 temmuz yapacam
4 temmuza kadar dohurmazsam beni dogurdum sanacak silincek
Aynen benden bu kadar oluyo bacımDiger 2 bebendede mi böyleydi
Aaa bak dogru olabilir o zaman , kizimda 37 haftam bitmisti inmistiİkinci ve sonraki doğumlarda doğumun olacağı gün bile inebilirmiş o zamana kadar yukarıda görünebilirmiş
Kasılma oluyor. Hep mi oyle ki onu anlamadım. Ama kasılınca sertlesiyor
Bos islerde ustayimZeka fıskırıyor
Gözün aydın canım sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallahKuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aaa bak dogru olabilir o zaman , kizimda 37 haftam bitmisti inmisti
Mmm ilk hamilelikse normal anlayamamanKasılmam falan yok aslında nst de sancı da çıkmıyor ben hiç farketmedim sertleştiğini doktor söyledi
Canim bende gunde 5..6 defa sertlesip kasiliyor doktorumada soyledim , cocuk antrenman yapiyor demisti eger bu durum 5 dk da bir olursa hemen gel demisti seninkinin sıklığı nedirKasılmam falan yok aslında nst de sancı da çıkmıyor ben hiç farketmedim sertleştiğini doktor söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?