- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.561
Hahah yolunu yordamini biliyorlar demekki artikİlk bebekte 2-4 hafta önce inme oluyormuş ikinciler yol açık olunca herhalde doğacakları gün iniyorlar
3. De sokakta doguruyosunuzHahah yolunu yordamini biliyorlar demekki artik
Artik 3. Oldugu icin bordo bereli olarak dunyaya geliyor3. De sokakta doguruyosunuz
MaşallahKızlar doktora gttim bugün, 37+1 im 3759 kg su boyuda hesaplayinca 54 cm çıkıyor fl ye göre.kafa ölçümü 40+3 her gttigim doktor zor doğum olabilir kafa olcumunden dolayı diyor ama sezeryan kararı çatıya göre ve son kg ya göre alınır diyor, nasıl dogurcam ben yasancım falanda hiç yok, karnımda yukarda galiba hala cokda anlayamıyorum ben ama annem öyle diyor.
Bilemiyorum hiç canım yanılma olabiliyor falan diyolar ya onada biraz güveniyordum ama ben devlete gttigim için her seferinde başka doktora denk geliyorum hepsinde de ölçümler böyle hep yüksek kim olcerse hangi cihazla olculurse olcunsun.tabiki yanılma olacakdir ama ne kadar olacakki bu durumda bilemiyorum.ben normali normal gibi yapabileceğimi bilsem isterim aslında ama annem çok zor doğum yapmış vakumla falan korkuyorum acikcasiMaşallah
Ve haftanda daha dolmamis o zamana kadar 4 kg olurdiye düşündüm
Sen normalmi istiyordun , benimde bugun 36+6 ve yukarda duruyor
Senin rahatlığın ve mutluluğun önemli en doğru kararı sen verirsinÇok teşekkür ederim canım riske atmak istemiyorum doktoruma güveniyorum ve riske atmayacağım 4 temmuzda alacak nasip olursa
Onu da deneyeyim.Anestezi etkisinden oluyor diye biliyorum kahve içtin mi arkadaşımda da olmuş o da genel anestezi yemişti
Çatina baktirdinmi orda sikinti yoksa eger deneyebilirsin zaten her ihtimale karsi sezeryana alıncan ama anladigim kadar annenden ötürü sen hazir degilsin normaleBilemiyorum hiç canım yanılma olabiliyor falan diyolar ya onada biraz güveniyordum ama ben devlete gttigim için her seferinde başka doktora denk geliyorum hepsinde de ölçümler böyle hep yüksek kim olcerse hangi cihazla olculurse olcunsun.tabiki yanılma olacakdir ama ne kadar olacakki bu durumda bilemiyorum.ben normali normal gibi yapabileceğimi bilsem isterim aslında ama annem çok zor doğum yapmış vakumla falan korkuyorum acikcasibirde kafa olcumude ilerde olunca çatı müsait bile olsa zor olabiliyormus ekstra doğum onuda düşününce bir gerilme geliyor bana
Çok geçmiş olsun canım Allahım sen koru yavrularımız acılarını gösterme aminSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Bakmıyorlar kiÇatına baktirdinmi orda sikinti yoksa eger deneyebilirsin zaten her ihtimale karsi sezeryana alıncan ama anladigim kadar annenden ötürü sen hazir degilsin normale
Bnmki için daha erken ama erken olsa da ayin 1ine kadar icerde kalması lazım tekim suanUleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi
Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Kız daha hazirandayız dur temmuz analarını haziranda mı doğurtacanUleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi
Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
4kilo geçiklerde normal doğum yapıyo ama kafadan dolayı belki yapamaya bilir, geçen haftada ben gittiğimde 41 haftalıktı kafa, herhalde o doğum kanalından geçmez belki , yarın bakalım ne dicek kafasına,inşallah istediğin gibi olur doğumunKızlar doktora gttim bugün, 37+1 im 3759 kg su boyuda hesaplayinca 54 cm çıkıyor fl ye göre.kafa ölçümü 40+3 her gttigim doktor zor doğum olabilir kafa olcumunden dolayı diyor ama sezeryan kararı çatıya göre ve son kg ya göre alınır diyor, nasıl dogurcam ben yasancım falanda hiç yok, karnımda yukarda galiba hala cokda anlayamıyorum ben ama annem öyle diyor.
Ayy gerildim valla4kilo geçiklerde normal doğum yapıyo ama kafadan dolayı belki yapamaya bilir, geçen haftada ben gittiğimde 41 haftalıktı kafa, herhalde o doğum kanalından geçmez belki , yarın bakalım ne dicek kafasına,inşallah istediğin gibi olur doğumun
Kızzz sen yine takvimimi değiştin ,Dogum takvimini 10 temmuz yapacam
4 temmuza kadar dohurmazsam beni dogurdum sanacak silincek
56 aldım hep ben. 50 yı 1 kez anca giyerKızlar bişey soracağım bu hastane çıkışlarında 50cm yazıyor benim bebiş 3hafta önce 50cmdi şimdi geçmiştir bu yazan ortalama bi boyut mu o patikli taytlar filan olur mu sizce benimkine?
Bi büyük beden 62cm o da büyük gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?