Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar doktora gttim bugün, 37+1 im 3759 kg su boyuda hesaplayinca 54 cm çıkıyor fl ye göre.kafa ölçümü 40+3 her gttigim doktor zor doğum olabilir kafa olcumunden dolayı diyor ama sezeryan kararı çatıya göre ve son kg ya göre alınır diyor, nasıl dogurcam ben ya sancım falanda hiç yok, karnımda yukarda galiba hala cokda anlayamıyorum ben ama annem öyle diyor.

Maşallah

Ve haftanda daha dolmamis o zamana kadar 4 kg olurdiye düşündüm
Sen normalmi istiyordun , benimde bugun 36+6 ve yukarda duruyor

Maşallah

Ve haftanda daha dolmamis o zamana kadar 4 kg olurdiye düşündüm
Sen normalmi istiyordun , benimde bugun 36+6 ve yukarda duruyor
Bilemiyorum hiç canım yanılma olabiliyor falan diyolar ya onada biraz güveniyordum ama ben devlete gttigim için her seferinde başka doktora denk geliyorum hepsinde de ölçümler böyle hep yüksek kim olcerse hangi cihazla olculurse olcunsun.tabiki yanılma olacakdir ama ne kadar olacakki bu durumda bilemiyorum.ben normali normal gibi yapabileceğimi bilsem isterim aslında ama annem çok zor doğum yapmış vakumla falan korkuyorum acikcasibirde kafa olcumude ilerde olunca çatı müsait bile olsa zor olabiliyormus ekstra doğum onuda düşününce bir gerilme geliyor bana

Kızlar bişey soracağım bu hastane çıkışlarında 50cm yazıyor benim bebiş 3hafta önce 50cmdi şimdi geçmiştir bu yazan ortalama bi boyut mu o patikli taytlar filan olur mu sizce benimkine?
Bi büyük beden 62cm o da büyük gibi geliyor

Çatina baktirdinmi orda sikinti yoksa eger deneyebilirsin zaten her ihtimale karsi sezeryana alıncan ama anladigim kadar annenden ötürü sen hazir degilsin normale

Çok geçmiş olsun canım Allahım sen koru yavrularımız acılarını gösterme amin

Çatına baktirdinmi orda sikinti yoksa eger deneyebilirsin zaten her ihtimale karsi sezeryana alıncan ama anladigim kadar annenden ötürü sen hazir degilsin normale
Bakmıyorlar ki doğuma gelince bakılacakmis gebe polikliniginde alttan muayene etmiyorlar sanırsam yani hiç alttan bakıldığı duymadım bilmiyorum.riskli gebeliği olanları perinatoliji takip ediyor orda bakılıyor ama riskli de gormuyolar bu durumu ondan arada bir durumdayım değilim yalan yok tırsıyorum cok

Uleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi

Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Bnmki için daha erken ama erken olsa da ayin 1ine kadar icerde kalması lazım tekim suan annemde kv de gelemezler
çocuğumu zor iyilestirdim simdi ben grip oldum bu haftalarda öksürmek ne zormuş arkadaş

4kilo geçiklerde normal doğum yapıyo ama kafadan dolayı belki yapamaya bilir, geçen haftada ben gittiğimde 41 haftalıktı kafa, herhalde o doğum kanalından geçmez belki , yarın bakalım ne dicek kafasına,inşallah istediğin gibi olur doğumun

Ayy gerildim valla yarın miydi senin randevun kafa büyük olunca normal doğum zor mu olur diyor senin doktorda.cati muayenesi ne kadar etkili acaba bu durumda ayy dogursak da hayırlısıyla şu sorular bir gitse kafadan bpd ölçüsü büyük demi seninde.

56 aldım hep ben. 50 yı 1 kez anca giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…