Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi

Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Ben yapacağım an an paylaşacağım sizinle merak etmeyin ama haftaya doğuramam doktor yok

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin . Yani alerji ilacı ağır olur çok uyku verir baygın gibi olursun. Ama kanama olmasının sebebi neymiş peki?

Cihaz değil de kiloyu göbek çevresine göre olcuyorlar.Ya mesela bebeğin göbeği büyük ayakları küçükse cihaz bunu tanımıyor. Belki de senin bebeğin o kadar büyük doğmayacak sadece göbeği büyük bunu bilmiyorsun .ve ölçümde minicik bir farklılık kiloyu çok zıplatıyor .Yine de kilolu normal olmaz diye canını sıkma

Sezaryanla doğurcan

Canım ölçümlerin hepside önde ama en çok kafa ölçümü önde.oda normali zorlastirirmis deniyor ama bilmiyorum işte.kilo olayına takilmiyorum bizde anne baba olarak zaten 4 e yakın dogmusuz genetik olabilir, birazda görünenden az doğarsa aynı bizim gibi olabilir ama kafa ölçümü büyük dedikce herkes gerildim biraz.
Sezaryanla doğurcan
Kısmet bakalım

Kızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?

300 adet çok mu olur?
Canım ben 1 noyu acdim koydum çantaya bayağı küçükdü, 2 de çok büyük değilmiş bebeğe göre değişir tabiki ama çok olabilir belki biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…