- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.581
Harbi be yoklugu belli
Benim 2sinde de inmediKizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
Ben yapacağım an an paylaşacağım sizinle merak etmeyin ama haftaya doğuramam doktor yokUleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi
Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Olmayınca olmuyorUleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi
Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Ben de varım ya merak etmeHerkes adaya bir bir veda ediyorda bir ben buraları bekleyeceğim gibi geliyornolur tutun şu bebeleri az daha içinizde kendim yazıp kendim okumak istemiyorum
Aramızda bir hafta var benden önce dogurursun bak görBen de varım ya merak etme
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin . Yani alerji ilacı ağır olur çok uyku verir baygın gibi olursun. Ama kanama olmasının sebebi neymiş peki?Selam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Cihaz değil de kiloyu göbek çevresine göre olcuyorlar.Ya mesela bebeğin göbeği büyük ayakları küçükse cihaz bunu tanımıyor. Belki de senin bebeğin o kadar büyük doğmayacak sadece göbeği büyük bunu bilmiyorsun .ve ölçümde minicik bir farklılık kiloyu çok zıplatıyor .Yine de kilolu normal olmaz diye canını sıkmaBilemiyorum hiç canım yanılma olabiliyor falan diyolar ya onada biraz güveniyordum ama ben devlete gttigim için her seferinde başka doktora denk geliyorum hepsinde de ölçümler böyle hep yüksek kim olcerse hangi cihazla olculurse olcunsun.tabiki yanılma olacakdir ama ne kadar olacakki bu durumda bilemiyorum.ben normali normal gibi yapabileceğimi bilsem isterim aslında ama annem çok zor doğum yapmış vakumla falan korkuyorum acikcasibirde kafa olcumude ilerde olunca çatı müsait bile olsa zor olabiliyormus ekstra doğum onuda düşününce bir gerilme geliyor bana
Bende buraya civi caktım asko bırakmam seniHerkes adaya bir bir veda ediyorda bir ben buraları bekleyeceğim gibi geliyornolur tutun şu bebeleri az daha içinizde kendim yazıp kendim okumak istemiyorum
Ayy maşallah kim der doğum yakın
Sezaryanla doğurcanKızlar doktora gttim bugün, 37+1 im 3759 kg su boyuda hesaplayinca 54 cm çıkıyor fl ye göre.kafa ölçümü 40+3 her gttigim doktor zor doğum olabilir kafa olcumunden dolayı diyor ama sezeryan kararı çatıya göre ve son kg ya göre alınır diyor, nasıl dogurcam ben yasancım falanda hiç yok, karnımda yukarda galiba hala cokda anlayamıyorum ben ama annem öyle diyor.
Canım ölçümlerin hepside önde ama en çok kafa ölçümü önde.oda normali zorlastirirmis deniyor ama bilmiyorum işte.kilo olayına takilmiyorum bizde anne baba olarak zaten 4 e yakın dogmusuz genetik olabilir, birazda görünenden az doğarsa aynı bizim gibi olabilir ama kafa ölçümü büyük dedikce herkes gerildim biraz.Cihaz değil de kiloyu göbek çevresine göre olcuyorlar.Ya mesela bebeğin göbeği büyük ayakları küçükse cihaz bunu tanımıyor. Belki de senin bebeğin o kadar büyük doğmayacak sadece göbeği büyük bunu bilmiyorsun .ve ölçümde minicik bir farklılık kiloyu çok zıplatıyor .Yine de kilolu normal olmaz diye canını sıkma
Kısmet bakalımSezaryanla doğurcan
Sende zaten aşırı fitsin bana hep depresyonlarBende buraya civi caktım asko bırakmam seni
Canım ben 1 noyu acdim koydum çantaya bayağı küçükdü, 2 de çok büyük değilmiş bebeğe göre değişir tabiki ama çok olabilir belki biraz.Kızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?
300 adet çok mu olur?
Yok be 12 kg almısım. Dogurunca veriliyor hele 3 tanenin pesine kosmaklaSende zaten aşırı fitsin bana hep depresyonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?