- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.601
Ben çok almadim ama emzirirken dibine vururum şimdiden buzluk stoğu yapıyorum sarma içli köfteYok be 12 kg almısım. Dogurunca veriliyor hele 3 tanenin pesine kosmakla
Offff misss yicen tabiBen çok almadim ama emzirirken dibine vururum şimdiden buzluk stoğu yapıyorum sarma içli köfte
Bence çok en az 2 numara kullandım ikisinde de direk 3 e başladım. 3 numara çok uzun gidiyor. Ama benim prima değişir mi ölçü bilmiyorum.Kızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?
300 adet çok mu olur?
Yarın yine bi sorayımmm tekrar senin içinde büyük olmsı normal için sıkıntı yaratırmı diye.. sonuçda doğum yaparken 42 haftalık doğuranda var onlar nasıl yapıyo,Ayy gerildim vallayarın miydi senin randevun kafa büyük olunca normal doğum zor mu olur diyor senin doktorda.cati muayenesi ne kadar etkili acaba bu durumda ayy dogursak da hayırlısıyla şu sorular bir gitse kafadan bpd ölçüsü büyük demi seninde.
Mümkün 37 de doğurmuşluğum varAramızda bir hafta var benden önce dogurursun bak gör
Temmuzun 6sı diyorum bakalımMiko da o azim var o dogurur önce
Hadi bende 5 i diyom bakalımTemmuzun 6sı diyorum bakalım
Ban yemem dimi söylersem ilac adı vermek flan yasakmı ?Cok geçmiş olsun canım, bir ilac nasil bu hale getirebilir aklim almadi acikcasi ,genel olarak masum yan etkiler yapar tum ilacalar ama bu bidligin kan gövdeyi goturmus bence ismini soyle canım gercekten merak ettim
Bilmem ki nasıl yapıyorlarYarın yine bi sorayımmm tekrar senin içinde büyük olmsı normal için sıkıntı yaratırmı diye.. sonuçda doğum yaparken 42 haftalık doğuranda var onlar nasıl yapıyo,
Yarin ayni doktora gidecegim insAllah mantikli bir aciklamasi vardir inan bende cok merak ediyorum burayada yazarimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin . Yani alerji ilacı ağır olur çok uyku verir baygın gibi olursun. Ama kanama olmasının sebebi neymiş peki?
Bence yasak olabilir canım ilaç adı yazmak. Genelde bu tarz yerlerde yasak oluyorBan yemem dimi söylersem ilac adı vermek flan yasakmı ?
Evet bende oyuzden yazmak istemiyorum karalama kampanyasi gbi sonucta bir ilac bünyeden bünyeye çok fark ediyor benimki boyle oldu baskasina yarayabilirde ama alerjik bünyesi olan cocugu olan varsa ozelden yazsin yazarm neolr neolmaz kullanirken daha dikkatli olurlar en azindanBence yasak olabilir canım ilaç adı yazmak. Genelde bu tarz yerlerde yasak oluyor
Mmm ilk hamilelikse normal anlayamaman
Haklısın canım iyi düşünmüşsünEvet bende oyuzden yazmak istemiyorum karalama kampanyasi gbi sonucta bir ilac bünyeden bünyeye çok fark ediyor benimki boyle oldu baskasina yarayabilirde ama alerjik bünyesi olan cocugu olan varsa ozelden yazsin yazarm neolr neolmaz kullanirken daha dikkatli olurlar en azindan
Canım ben 1 noyu acdim koydum çantaya bayağı küçükdü, 2 de çok büyük değilmiş bebeğe göre değişir tabiki ama çok olabilir belki biraz.
Çok teşekkür ederim. O zaman sayıyı biraz azaltayımBence çok en az 2 numara kullandım ikisinde de direk 3 e başladım. 3 numara çok uzun gidiyor. Ama benim prima değişir mi ölçü bilmiyorum.
Kasılmam olsa bilirdim ilk doğumda sancı yoktu tek kasılmaydı. Ben de anlamadım. Bebek kendini çok geriyo ama onu mu kastetti acaba.Canim bende gunde 5..6 defa sertlesip kasiliyor doktorumada soyledim , cocuk antrenman yapiyor demisti eger bu durum 5 dk da bir olursa hemen gel demisti seninkinin sıklığı nedir
50 cm olur bence canım benim oğlum 52 doğmuştu epey giydi 50 cm leriKızlar bişey soracağım bu hastane çıkışlarında 50cm yazıyor benim bebiş 3hafta önce 50cmdi şimdi geçmiştir bu yazan ortalama bi boyut mu o patikli taytlar filan olur mu sizce benimkine?
Bi büyük beden 62cm o da büyük gibi geliyor
Boşver sezeryan olursun zaten onu istiyodunBilmem ki nasıl yapıyorlarumarım öğrenmem
Çok geçmiş olsun ya Allah korusun bütün yavrularıSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?