Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yarın yine bi sorayımmm tekrar senin içinde büyük olmsı normal için sıkıntı yaratırmı diye.. sonuçda doğum yaparken 42 haftalık doğuranda var onlar nasıl yapıyo,

Bence yasak olabilir canım ilaç adı yazmak. Genelde bu tarz yerlerde yasak oluyor
Evet bende oyuzden yazmak istemiyorum karalama kampanyasi gbi sonucta bir ilac bünyeden bünyeye çok fark ediyor benimki boyle oldu baskasina yarayabilirde ama alerjik bünyesi olan cocugu olan varsa ozelden yazsin yazarm neolr neolmaz kullanirken daha dikkatli olurlar en azindan

Haklısın canım iyi düşünmüşsün

Canım ben 1 noyu acdim koydum çantaya bayağı küçükdü, 2 de çok büyük değilmiş bebeğe göre değişir tabiki ama çok olabilir belki biraz.
Bence çok en az 2 numara kullandım ikisinde de direk 3 e başladım. 3 numara çok uzun gidiyor. Ama benim prima değişir mi ölçü bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim. O zaman sayıyı biraz azaltayım

Canim bende gunde 5..6 defa sertlesip kasiliyor doktorumada soyledim , cocuk antrenman yapiyor demisti eger bu durum 5 dk da bir olursa hemen gel demisti seninkinin sıklığı nedir
Kasılmam olsa bilirdim ilk doğumda sancı yoktu tek kasılmaydı. Ben de anlamadım. Bebek kendini çok geriyo ama onu mu kastetti acaba.
50 cm olur bence canım benim oğlum 52 doğmuştu epey giydi 50 cm leri

Çok geçmiş olsun ya Allah korusun bütün yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…