Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ameliyat öncesi kanlarımı verdiğimi yazmıştım buraya daha önce konuştuğumda dogum ucretine dahil denmişti ama kanlari alirken 500 tl bir hesap cikardilar bana bende gittim muhasebeyle konustum dahil diye soylenmisti diye dahil zaten dedi :) doguma gidince bu kanlarin ücretini düşüyorlarmıs dogum ucretinden yazıyorum belki hastanesi ayni uygulama yapan vardir ben bilmiyordum bilmeyen varsada haberi olsun

Ayyy cidden az kaldı yaaaa, taaaaa ekim grubundaydık bebişler öğrendik sonra temmuz grubuna geldik ne ara doğum yapıyoruz

Artik cok agir geliyor ayaga kalkinca bile dayanamiyorum kasiklarimi agritiyor surekli sizdede oluyormu kasiklarimda gecmeyen bir agri var
Me
Esime diyorumki yer çekimine meydan okuyorum sanki ayaktayken sanki biri omuzlarimdan bastiriyor karnimda asiri bi baski boyle agir agir yuruyorum her an düşecek gibi

1bal1kaymakannesi çok geçmiş olsun, şimdi okudum tüylerim diken diken oldu. Doktora gittiniz mi ne dedi? İlaçtan miymiş? Ay Allah korusun bir daha yaşatmasın
Amin Allah razi olsun yarin ayni doktora gidecegim mantikli bir aciklamasi vardir umarim ama ilactan olduguna eminim ictikten 3.4 saat sonra uyku halinde oldu

Anteplililili bende özledim bende

Dün gece hiç uyumadim. Hastanede insan uyuyamiyor. Sabaha karşı da yaramaz uyandı rahat vermedi. Sonra hastaneden çıkış işleri filan yoğun bir gündü. Şimdi evdeyiz.

Yanlız minamal eşya götürelim diyenlere kanıp az eşya goturdugum için pişmanım onu soyleyim. Bir pijama bir gecelik takımı götürmüştüm. İlk odaya geldigimde birini giydim mahvoldu. Sonra 2. Sini giydim o da battı. 3. Olmadığından kirli gecelikle kaldım. Hasta bezi 5 tane götürmüştüm yetmedi. Çocuğa 3 takım koymuştum. İlk gidirileni kan ve pislik oldu. 2. Ye isedi. 3. Büyük geldi. Yenidoganlar o kadar büyük ki ayak yerleri boş.
Bez 10 tane koymuştum 1 tane alt açma yetmedi. Kaka oldu alt açmamız. Eldivenleri yere düştü.

Velhasıl hiç bir sey yetmedi. Allah'tan ev çok yakındı gidip aldılar. Geriye kalanlar ona göre davranın.

Bence bu kişiye gore değişiyor. Ben ne aldıysam onu kullandım ve yetti.
Sadece kalın bebek battaniyesi de olmalıydı yanımda ekstra olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…