- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.621
Amiiin Allah razi olsun rabbim kimseyi evlatla sinamasin düşüncesi bile böyleyse yaşayana tahmin bile edemiyorumÇok geçmiş olsun ya Allah korusun bütün yavruları
Ayyy cidden az kaldı yaaaa, taaaaa ekim grubundaydık bebişler öğrendik sonra temmuz grubuna geldik ne ara doğum yapıyoruzSon 4 kaldı doğuma resmen çok sitresliyim çatacak yer ariyorum aklimda 40 tilki 40 ninda kuyruğub birbirine degmiyor özellikle geride çocuk bırakarak bir ameliyata girme düşüncesi geçicek atlaticam inaniyorum ama 4 gün 4 yıl gbi uzuyor şuan bana
MeArtik cok agir geliyor ayaga kalkinca bile dayanamiyorum kasiklarimi agritiyor surekli sizdede oluyormu kasiklarimda gecmeyen bir agri var
Ayni sekilde bendede hic kalkmak istemiyorum dogursbilecegimr olan inancimi kaybettimMe
Esime diyorumki yer çekimine meydan okuyorum sanki ayaktayken sanki biri omuzlarimdan bastiriyor karnimda asiri bi baski boyle agir agir yuruyorum her an düşecek gibi
Yarın yok yaaaa bu hafta sakin artık haftaya bizzz varız
Sorma ya nerden nereye finish e yaklasinca boyle dusunuyoruz ama garip hem su gibi geçiyor hemde asla geçmiyor gibiAyyy cidden az kaldı yaaaa, taaaaa ekim grubundaydık bebişler öğrendik sonra temmuz grubuna geldik ne ara doğum yapıyoruz
Amin Allah razi olsun yarin ayni doktora gidecegim mantikli bir aciklamasi vardir umarim ama ilactan olduguna eminim ictikten 3.4 saat sonra uyku halinde oldu1bal1kaymakannesi çok geçmiş olsun, şimdi okudum tüylerim diken diken oldu. Doktora gittiniz mi ne dedi? İlaçtan miymiş? Ay Allah korusun bir daha yaşatmasın
Dogurcaz dogurcaz az kaldi sabir ya banada hc gecmiyor ama destek olalim birbirmize nerdenn nerelere geldik dimi bunuda aşıcaz Allahin izni ileAyni sekilde bendede hic kalkmak istemiyorum dogursbilecegimr olan inancimi kaybettim
Saol canım tşk ederim
Yan etki yapmış demekki çok üzücü korkutucuAmin Allah razi olsun yarin ayni doktora gidecegim mantikli bir aciklamasi vardir umarim ama ilactan olduguna eminim ictikten 3.4 saat sonra uyku halinde oldu
Amin Allah razı olsun canımGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Haftaya hangi gun ilk dogumYarın yok yaaaa bu hafta sakin artık haftaya bizzz varız
Amin canım inşallahGözünüz Aydınsağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah
Bence bu kişiye gore değişiyor. Ben ne aldıysam onu kullandım ve yetti.Anteplililili bende özledim bende
Dün gece hiç uyumadim. Hastanede insan uyuyamiyor. Sabaha karşı da yaramaz uyandı rahat vermedi. Sonra hastaneden çıkış işleri filan yoğun bir gündü.Şimdi evdeyiz.
Yanlız minamal eşya götürelim diyenlere kanıp az eşya goturdugum için pişmanım onu soyleyim. Bir pijama bir gecelik takımı götürmüştüm. İlk odaya geldigimde birini giydim mahvoldu. Sonra 2. Sini giydim o da battı. 3. Olmadığından kirli gecelikle kaldım. Hasta bezi 5 tane götürmüştüm yetmedi. Çocuğa 3 takım koymuştum. İlk gidirileni kan ve pislik oldu. 2. Ye isedi. 3. Büyük geldi.Yenidoganlar o kadar büyük ki ayak yerleri boş.
Bez 10 tane koymuştum 1 tane alt açma yetmedi. Kaka oldu alt açmamız. Eldivenleri yere düştü.
Velhasıl hiç bir sey yetmedi. Allah'tan ev çok yakındı gidip aldılar. Geriye kalanlar ona göre davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?