- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.641
O da vardı kan olduBence bu kişiye gore değişiyor. Ben ne aldıysam onu kullandım ve yetti.
Sadece kalın bebek battaniyesi de olmalıydı yanımda ekstra olarak
Sen aksilik yaşamamışsin bacım ne edemBence bu kişiye gore değişiyor. Ben ne aldıysam onu kullandım ve yetti.
Çok olabilir bilemiyoruz ki sleepy sızdırıyor diye şikayet ediliyor ben 120 tane falan aldım 3 paket 42 li başka almadım doğunca duruma göre al benceKızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?
300 adet çok mu olur?
Sen de yaşanabilecek bütün aksilikleri yaşamışsınSen aksilik yaşamamışsin bacım ne edem
Az alın diyen sendinBence bu kişiye gore değişiyor. Ben ne aldıysam onu kullandım ve yetti.
İşte bana yetti diyorum ya aldıklarım.Az alın diyen sendin
Yikamadilarmi bebegi ? Benim ilk dogumda oglum temizdi yikanmsti kan vs yoktu hc beyaz seylee vardi biraz okdr iki takim yetmisti bunuda ona istinaden hazirladim ama bencede aksilik oluncada oluyor :) neyse saglik olsn evinize cikmissiniz con sukurSen aksilik yaşamamışsin bacım ne edem
Haftaya hangi gun ilk dogum
Benimkini de yıkamadılar . İlkini yıkamışlardıYikamadilarmi bebegi ? Benim ilk dogumda oglum temizdi yikanmsti kan vs yoktu hc beyaz seylee vardi biraz okdr iki takim yetmisti bunuda ona istinaden hazirladim ama bencede aksilik oluncada oluyor :) neyse saglik olsn evinize cikmissiniz con sukur
Ben de sorayım bunuAmeliyat öncesi kanlarımı verdiğimi yazmıştım buraya daha önce konuştuğumda dogum ucretine dahil denmişti ama kanlari alirken 500 tl bir hesap cikardilar bana bende gittim muhasebeyle konustum dahil diye soylenmisti diye dahil zaten dedi :) doguma gidince bu kanlarin ücretini düşüyorlarmıs dogum ucretinden yazıyorum belki hastanesi ayni uygulama yapan vardir ben bilmiyordum bilmeyen varsada haberi olsun
30 u bos kalmis oraya birini alalim lutfen olmaz boyle
Abboowwww cidden hiç bişi yetmemiş@Mervveeee bende özledim bende
Dün gece hiç uyumadim. Hastanede insan uyuyamiyor. Sabaha karşı da yaramaz uyandı rahat vermedi. Sonra hastaneden çıkış işleri filan yoğun bir gündü.Şimdi evdeyiz.
Yanlız minamal eşya götürelim diyenlere kanıp az eşya goturdugum için pişmanım onu soyleyim. Bir pijama bir gecelik takımı götürmüştüm. İlk odaya geldigimde birini giydim mahvoldu. Sonra 2. Sini giydim o da battı. 3. Olmadığından kirli gecelikle kaldım. Hasta bezi 5 tane götürmüştüm yetmedi. Çocuğa 3 takım koymuştum. İlk gidirileni kan ve pislik oldu. 2. Ye isedi. 3. Büyük geldi.Yenidoganlar o kadar büyük ki ayak yerleri boş.
Bez 10 tane koymuştum 1 tane alt açma yetmedi. Kaka oldu alt açmamız. Eldivenleri yere düştü.
Velhasıl hiç bir sey yetmedi. Allah'tan ev çok yakındı gidip aldılar. Geriye kalanlar ona göre davranın.
Boş kese mi kalp atışı olacak mı korkuları olmuştu ben de hey gibi günlerAyyy cidden az kaldı yaaaa, taaaaa ekim grubundaydık bebişler öğrendik sonra temmuz grubuna geldik ne ara doğum yapıyoruz
Allahim niye tek düze gitmiyorlar acaba hersey okdr farkliki keske bu konuda her hastanenin bir prosedür ü olsa neguzel olur yikanmayan bebege elbette iki takim yetmezBenimkini de yıkamadılar . İlkini yıkamışlardı
Yaaaaaa şaka gibi neler neler geçirdikkk beeeeeBoş kese mi kalp atışı olacak mı korkuları olmuştu ben de hey gibi günlerha Bi de dolar 8 TL falandı şubata kadar bir şey almaya korkmuştum bebiş tutanacak mı belli olmaz diye
aaaaaaa30 u bos kalmis oraya birini alalim lutfen olmaz boyleyanliz önümzdeki hafta başı ben cekiyorum sizinkiler benimkine abla der karismam
AY kuzucum ne güzel ayrıntı vermişsin her şeyden eklemek lazım demek ki ev uzak bizim çünkü yakın bile olsa eşim bilemez kurcalayıp bozar dolap düzenini ben ekleyim fazla olursa temizcene geri getiririz en fazla@Mervveeee bende özledim bende
Dün gece hiç uyumadim. Hastanede insan uyuyamiyor. Sabaha karşı da yaramaz uyandı rahat vermedi. Sonra hastaneden çıkış işleri filan yoğun bir gündü.Şimdi evdeyiz.
Yanlız minamal eşya götürelim diyenlere kanıp az eşya goturdugum için pişmanım onu soyleyim. Bir pijama bir gecelik takımı götürmüştüm. İlk odaya geldigimde birini giydim mahvoldu. Sonra 2. Sini giydim o da battı. 3. Olmadığından kirli gecelikle kaldım. Hasta bezi 5 tane götürmüştüm yetmedi. Çocuğa 3 takım koymuştum. İlk gidirileni kan ve pislik oldu. 2. Ye isedi. 3. Büyük geldi.Yenidoganlar o kadar büyük ki ayak yerleri boş.
Bez 10 tane koymuştum 1 tane alt açma yetmedi. Kaka oldu alt açmamız. Eldivenleri yere düştü.
Velhasıl hiç bir sey yetmedi. Allah'tan ev çok yakındı gidip aldılar. Geriye kalanlar ona göre davranın.
Ben göbek düşene kadar yıkamayacağım.Bebek artık yıkanmıyor doğunca diye biliyorum hatta göbeği düşene kadar yıkamayın diyor doktorlar
Ayy bu sicakta yikanmadan olurmukiBebek artık yıkanmıyor doğunca diye biliyorum hatta göbeği düşene kadar yıkamayın diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?