Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen aksilik yaşamamışsin bacım ne edem
Yikamadilarmi bebegi ? Benim ilk dogumda oglum temizdi yikanmsti kan vs yoktu hc beyaz seylee vardi biraz okdr iki takim yetmisti bunuda ona istinaden hazirladim ama bencede aksilik oluncada oluyor :) neyse saglik olsn evinize cikmissiniz con sukur

Ben de sorayım bunu

Abboowwww cidden hiç bişi yetmemiş bendede 2 gecelik var bebeğe 3 yenidoğan bakalım yeticekmi

Ayyy cidden az kaldı yaaaa, taaaaa ekim grubundaydık bebişler öğrendik sonra temmuz grubuna geldik ne ara doğum yapıyoruz
Boş kese mi kalp atışı olacak mı korkuları olmuştu ben de hey gibi günler ha Bi de dolar 8 TL falandı şubata kadar bir şey almaya korkmuştum bebiş tutanacak mı belli olmaz diye

Benimkini de yıkamadılar . İlkini yıkamışlardı
Allahim niye tek düze gitmiyorlar acaba hersey okdr farkliki keske bu konuda her hastanenin bir prosedür ü olsa neguzel olur yikanmayan bebege elbette iki takim yetmez hee ana vatan kan aglasada bana tek pijama yetmisti kirlenmedi hic hasta bezi varya hayatimi kurtardi resmen tabiki ben minimal cantamla devam edicem yola risk budur

Boş kese mi kalp atışı olacak mı korkuları olmuştu ben de hey gibi günler ha Bi de dolar 8 TL falandı şubata kadar bir şey almaya korkmuştum bebiş tutanacak mı belli olmaz diye
Yaaaaaa şaka gibi neler neler geçirdikkk beeeee haşhaştaneleriydi şimdi kocaman bebekler allahım yaaa yicemmmm popişlerini aman ağır kaldırmayalım aman bişi olur. Şimdi gelsinler sancımız olsun diye bekliyoruz

AY kuzucum ne güzel ayrıntı vermişsin her şeyden eklemek lazım demek ki ev uzak bizim çünkü yakın bile olsa eşim bilemez kurcalayıp bozar dolap düzenini ben ekleyim fazla olursa temizcene geri getiririz en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…