- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.661
Bence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktuAllahim niye tek düze gitmiyorlar acaba hersey okdr farkliki keske bu konuda her hastanenin bir prosedür ü olsa neguzel olur yikanmayan bebege elbette iki takim yetmezhee ana vatan kan aglasada bana tek pijama yetmisti kirlenmedi hic hasta bezi varya hayatimi kurtardi resmen tabiki ben minimal cantamla devam edicem yola risk budur
Bebek hep yanındamı kalıyor yoksa goturuyorlar mı bebek odasınaBence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktu
Ve bebek anne karnından çıkınca bileklik takip, hastane battanıyesıne sarıp odaya getirmişler direkt
Yani mantikli olan bu bence yikanmasa bile silinmeli oldugu gbi giydirmek sacma benim ilki dedigim gbi oldu bakalm iki nasil olacak naklen yayin yapiciiim herkese salı günüBence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktu
Ve bebek anne karnından çıkınca bileklik takip, hastane battanıyesıne sarıp odaya getirmişler direkt
Canım suan ben üst 2 kat uzun ,alt 1 kat gıydıroyorum. Cunku belinden itibaren de ınce battaniye var üstünde. Örtmeyince bacaklarına bakıyorum buz gibi. 2 kat çorap gıydıriyorum.Ayy bu sicakta yikanmadan olurmukiyikanmamasi iyi diye biliyorm bende ama ne bileym yazik cocuga ya yikamasan eziyet gbi geliyor
İste aradıgımız ruhhhYani mantikli olan bu bence yikanmasa bile silinmeli oldugu gbi giydirmek sacma benim ilki dedigim gbi oldu bakalm iki nasil olacak naklen yayin yapiciiim herkese salı günü
Bebek odasına hiç girmedi. Direkt hasta odasına gidiyorBebek hep yanındamı kalıyor yoksa goturuyorlar mı bebek odasına
Burada da hep yanında da o yuzden sordum. Artı refakatcınde yok buradaBebek odasına hiç girmedi. Direkt hasta odasına gidiyor
Biri olmayınca zor yahuBurada da hep yanında da o yuzden sordum. Artı refakatcınde yok buradaHemsireleri cagırıyosun altını falan acmak icin kalkamayacak durumdayken
Doğunca siliyorlar ya canım sen de eve getirince biraz biraz silersin arada ıslak bezle.Ayy bu sicakta yikanmadan olurmukiyikanmamasi iyi diye biliyorm bende ama ne bileym yazik cocuga ya yikamasan eziyet gbi geliyor
Silmişlerdir belki ya da suyundan dolayı temiz doğmuş da olabilir bazı bebekler öyle tertemiz doğuyor benim oğlan yıkanmış gibi doğmuştu sadece biraz saçlarında kan vardı.Bence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktu
MalesefBiri olmayınca zor yahu
Kiz kokusu zaten mis olurCanım suan ben üst 2 kat uzun ,alt 1 kat gıydıroyorum. Cunku belinden itibaren de ınce battaniye var üstünde. Örtmeyince bacaklarına bakıyorum buz gibi. 2 kat çorap gıydıriyorum.
Ve o kadar güzel kokuyor ki bebek
Öğle çıktım canim evdeyimKiz kokusu zaten mis olurben sicak ya hani o kanli mukuslu tabak cocuga isilik yapmazmi flan diye dusunyorum yoksa bende ilkinde gobek dusene kadar yikamadm masAllah 10 gunde dustu gobegide sen daha cikmadinmi hastaneden ikinci gun oldu bugun hastne ortami serin oluyor onunda etkisi var bence
Benim ilkinde yikadilr ama oyle yatirip cocugu citilemiyolarDoğunca siliyorlar ya canım sen de eve getirince biraz biraz silersin arada ıslak bezle.
Silmişlerdir belki ya da suyundan dolayı temiz doğmuş da olabilir bazı bebekler öyle tertemiz doğuyor benim oğlan yıkanmış gibi doğmuştu sadece biraz saçlarında kan vardı.
Ablası " bana verin çocuğumu" diyorMalesefHerseyi gectim birinin olması psikolojikmen de iyi geliyo ama malesef iste.
Bebik nasıl eve gelince abla naptı
Evet, tertemiz. Saçlı olduğu için de saçlar ıslak kedi saçı gıbıDoğunca siliyorlar ya canım sen de eve getirince biraz biraz silersin arada ıslak bezle.
Silmişlerdir belki ya da suyundan dolayı temiz doğmuş da olabilir bazı bebekler öyle tertemiz doğuyor benim oğlan yıkanmış gibi doğmuştu sadece biraz saçlarında kan vardı.
Masallah diyelim deAblası " bana verin çocuğumu" diyor
Maşallah kızım gibi degil. Beşiği sallamadım bıle daha.
Enteresan sekilde sakin.umarım yanıltmaz
AiiyyyEvet, tertemiz. Saçlı olduğu için de saçlar ıslak kedi saçı gıbı
Tabi bencede cocuk icerde nasil bi sicakta Allah bilirÖğle çıktım canim evdeyimben de öyle düşündüm ama eve gelınce tek kat giydirdim
Baktım kollar bacaklar soğuk. Hastanedekıne devam . Biraz alışsın dünyaya bünye
Bilmiyorum canim. Merak ettım ama sormayı unuttum aynı yerden mi diye. Bantlı olduğu için de bakmıyorum.Tabi bencede cocuk icerde nasil bi sicakta Allah bilir15-20 gunluk olnca biraz daha rahat giydireblirsin bence hee üşüyorsada giydiririz yav sorun yok zaten türklerde huydur üsür o üsür giydir ahshsjsj bide ben kundak yapmayi severm üşürse dürüm gibi sarar yatirirm yanima oh mis
Ve sana bir sorum var en merak ettigim sezeryanin ayni yerden ayni sekildemi kesildi baska bir fark varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?