Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktu
Ve bebek anne karnından çıkınca bileklik takip, hastane battanıyesıne sarıp odaya getirmişler direkt

Bence benimkinin kanlarını orada sildiler, sonra içeri getirdiler. Cunku kıyafetlerinde kan yoktu
Ve bebek anne karnından çıkınca bileklik takip, hastane battanıyesıne sarıp odaya getirmişler direkt
Bebek hep yanındamı kalıyor yoksa goturuyorlar mı bebek odasına

Yani mantikli olan bu bence yikanmasa bile silinmeli oldugu gbi giydirmek sacma benim ilki dedigim gbi oldu bakalm iki nasil olacak naklen yayin yapiciiim herkese salı günü

Ayy bu sicakta yikanmadan olurmuki yikanmamasi iyi diye biliyorm bende ama ne bileym yazik cocuga ya yikamasan eziyet gbi geliyor
Canım suan ben üst 2 kat uzun ,alt 1 kat gıydıroyorum. Cunku belinden itibaren de ınce battaniye var üstünde. Örtmeyince bacaklarına bakıyorum buz gibi. 2 kat çorap gıydıriyorum.

Ve o kadar güzel kokuyor ki bebek

Ayy bu sicakta yikanmadan olurmuki yikanmamasi iyi diye biliyorm bende ama ne bileym yazik cocuga ya yikamasan eziyet gbi geliyor
Doğunca siliyorlar ya canım sen de eve getirince biraz biraz silersin arada ıslak bezle.
Silmişlerdir belki ya da suyundan dolayı temiz doğmuş da olabilir bazı bebekler öyle tertemiz doğuyor benim oğlan yıkanmış gibi doğmuştu sadece biraz saçlarında kan vardı.

Kiz kokusu zaten mis olur ben sicak ya hani o kanli mukuslu tabak cocuga isilik yapmazmi flan diye dusunyorum yoksa bende ilkinde gobek dusene kadar yikamadm masAllah 10 gunde dustu gobegide sen daha cikmadinmi hastaneden ikinci gun oldu bugun hastne ortami serin oluyor onunda etkisi var bence

Öğle çıktım canim evdeyim ben de öyle düşündüm ama eve gelınce tek kat giydirdim
Baktım kollar bacaklar soğuk. Hastanedekıne devam . Biraz alışsın dünyaya bünye

Benim ilkinde yikadilr ama oyle yatirip cocugu citilemiyolar video cekmislerdi bi su tutuyolar kafadan ins bunada yaparlar sans bakalm

Malesef Herseyi gectim birinin olması psikolojikmen de iyi geliyo ama malesef iste.

Bebik nasıl eve gelince abla naptı
Ablası " bana verin çocuğumu" diyor
Maşallah kızım gibi degil. Beşiği sallamadım bıle daha.
Enteresan sekilde sakin.umarım yanıltmaz

Evet, tertemiz. Saçlı olduğu için de saçlar ıslak kedi saçı gıbı

Öğle çıktım canim evdeyim ben de öyle düşündüm ama eve gelınce tek kat giydirdim
Baktım kollar bacaklar soğuk. Hastanedekıne devam . Biraz alışsın dünyaya bünye
Tabi bencede cocuk icerde nasil bi sicakta Allah bilir 15-20 gunluk olnca biraz daha rahat giydireblirsin bence hee üşüyorsada giydiririz yav sorun yok zaten türklerde huydur üsür o üsür giydir ahshsjsj bide ben kundak yapmayi severm üşürse dürüm gibi sarar yatirirm yanima oh mis

Ve sana bir sorum var en merak ettigim sezeryanin ayni yerden ayni sekildemi kesildi baska bir fark varmi

Ben de bir takım yenidoğan daha alayım. Morkahve den sonra gözüm korktu.

Bu arada bende sleepy natural 2 ve baby turco 2 beden var. Baby turco hazırlamıştım çanta için ama bizim kız maksimum 3 kg civarında doğacak gibi. İri bir bebek değil yani. 1 numaraya gerek olur mu, 2 çok küçük geldi gözüme ama ne yapsam.

Surrender sen de baby turco almıştın sanırım 2 no. Bebeğine kullandın mı nasıl oldu?

Bilmiyorum canim. Merak ettım ama sormayı unuttum aynı yerden mi diye. Bantlı olduğu için de bakmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…