- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.681
Şuan 2 no bio naturel kullanıyorum. Büyüklük acısından iyi benim için.Ben de bir takım yenidoğan daha alayım.Morkahve den sonra gözüm korktu.
Bu arada bende sleepy natural 2 ve baby turco 2 beden var. Baby turco hazırlamıştım çanta için ama bizim kız maksimum 3 kg civarında doğacak gibi. İri bir bebek değil yani. 1 numaraya gerek olur mu, 2 çok küçük geldi gözüme ama ne yapsam.
Surrender sen de baby turco almıştın sanırım 2 no. Bebeğine kullandın mı nasıl oldu?
Ben dogurana kadar bakmis olursan soyleee de gozum acik gitmiyim ameliyathaneyeBilmiyorum canim. Merak ettım ama sormayı unuttum aynı yerden mi diye. Bantlı olduğu için de bakmıyorum.
Benim bildigim aynı yerden yani oyle olması gerekiyorBen dogurana kadar bakmis olursan soyleee de gozum acik gitmiyim ameliyathaneyeikinci bir yerden kesilmek istemiyoruum
Öncelikle maşAllah iki numaraya nasil gectin hemen 1 olmadimi yoksa iki dahami rahat oldu elindeki 1 nolar çöp oldu desene neyseki fazla almadm bende bir paket aldm hastne cantasina koymak icinŞuan 2 no bio naturel kullanıyorum. Büyüklük acısından iyi benim için.
Ama bantları çok zor açılıyor nedense
Baby turco 3 no almıştım bakmaya fırsatım olmadı daha
Korkarım ben bakmayaBen dogurana kadar bakmis olursan soyleee de gozum acik gitmiyim ameliyathaneyeikinci bir yerden kesilmek istemiyoruum
Genel mi olcanBen dogurana kadar bakmis olursan soyleee de gozum acik gitmiyim ameliyathaneyeikinci bir yerden kesilmek istemiyoruum
Canım 1 no hic almadım ben . Kalıpları dar oluyor. Ve bacak sıkmasınÖncelikle maşAllah iki numaraya nasil gectin hemen 1 olmadimi yoksa iki dahami rahat oldu elindeki 1 nolar çöp oldu desene neyseki fazla almadm bende bir paket aldm hastne cantasina koymak icin
27sinde de ben giriyorum
İnsAllah ya bu konu beni ürkütüyor aynı yerden diyen var olurmu canim biraz üstten diyen varBenim bildigim aynı yerden yani oyle olması gerekiyor
Çok mantikli benim ilkinde cok cikiyordu kakasi ya belkide buyuk kullaninca boyle sorunlar olmuyordurCanım 1 no hic almadım ben . Kalıpları dar oluyor. Ve bacak sıkmasın
Göbek bağı rahat olsun diye 2 no benim için iyi. Tam olmuyor zaten hafif büyük gibi, ama ben zaten ilk zamanlar böyle kullanıyorum
Bebek rahat etsin diye.
Eger zaman az gecmisse belki farklı yerdendirİnsAllah ya bu konu beni ürkütüyor aynı yerden diyen var olurmu canim biraz üstten diyen var
Spinal olucam ya bebegi gordukten sonra sakinlestirici veriyorlar zaten bebegi gorene kadar uyanik olayimdaGenel mi olcan
Aynen çok rahat oluyor.Çok mantikli benim ilkinde cok cikiyordu kakasi ya belkide buyuk kullaninca boyle sorunlar olmuyordur
Evet olabilir çünkü deri ince kaliyor baslarda ama benim Allahtan 4 bucuk sene gectiEger zaman az gecmisse belki farklı yerdendir
Yok canım o üstündeki maddeler ile bir süre kalması iyiymiş yikamadilar.Yikamadilarmi bebegi ? Benim ilk dogumda oglum temizdi yikanmsti kan vs yoktu hc beyaz seylee vardi biraz okdr iki takim yetmisti bunuda ona istinaden hazirladim ama bencede aksilik oluncada oluyor :) neyse saglik olsn evinize cikmissiniz con sukur
İki kez sezeyan oldum aynı yerden kesiyolarBen dogurana kadar bakmis olursan soyleee de gozum acik gitmiyim ameliyathaneyeikinci bir yerden kesilmek istemiyoruum
Benimki on gün gerideydi ama doktor bir şey demedi hiç. Geçen hafta da şu icmemissin, bol su iç dedi. Sıvı azalması farketti galiba.Selam kizlar. Kontrole gittim ben de bugun. Bebek gecen haftaya göre 100 gram anca almıs. Hep üc asagi beş yukari ölcumleri haftasiyla uyumluydu. Bugün kafası 2 hafta geri cikti. Doktor bisey demedi. Suyu için de normal diyelim dedi. Haftaya gel suyuna falan bakalm dedi. Biseyler mi ima etti diye dusunuyorum. Birden böyle kafasinin kücük olmasi sasirtti. Öyle olan.var miydi grupta sanki vardi gibi aklmda kalms ama kimdi hatrlamiyirum. Varsa doktorunuz nasilbir yol izledi ki acep. Haftaya apar topar sezeryana alir mi ki b3ni diye bi kafamdan gecirdim ama sormafm. Sormaya korktm sanrm ☹
De bacım deAhh canım ya ağzını öpeyim ne güzel konuşmuşsun ah keşke bende öyle söylebilsem ama nerde bende o götkız eşim doğumdan bir kaç gün sonra gelin demiş benim haberim yok oturup ağlıyorlarmış ben babaanneyim doğar doğmaz görmem lazım filan diye ben dedim bunlat doğuma bile girerler bu heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?