Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şuan 2 no bio naturel kullanıyorum. Büyüklük acısından iyi benim için.
Ama bantları çok zor açılıyor nedense

Baby turco 3 no almıştım bakmaya fırsatım olmadı daha

Şuan 2 no bio naturel kullanıyorum. Büyüklük acısından iyi benim için.
Ama bantları çok zor açılıyor nedense

Baby turco 3 no almıştım bakmaya fırsatım olmadı daha
Öncelikle maşAllah iki numaraya nasil gectin hemen 1 olmadimi yoksa iki dahami rahat oldu elindeki 1 nolar çöp oldu desene neyseki fazla almadm bende bir paket aldm hastne cantasina koymak icin

Selam kizlar. Kontrole gittim ben de bugun. Bebek gecen haftaya göre 100 gram anca almıs. Hep üc asagi beş yukari ölcumleri haftasiyla uyumluydu. Bugün kafası 2 hafta geri cikti. Doktor bisey demedi. Suyu için de normal diyelim dedi. Haftaya gel suyuna falan bakalm dedi. Biseyler mi ima etti diye dusunuyorum. Birden böyle kafasinin kücük olmasi sasirtti. Öyle olan.var miydi grupta sanki vardi gibi aklmda kalms ama kimdi hatrlamiyirum. Varsa doktorunuz nasilbir yol izledi ki acep. Haftaya apar topar sezeryana alir mi ki b3ni diye bi kafamdan gecirdim ama sormafm. Sormaya korktm sanrm ☹

Öncelikle maşAllah iki numaraya nasil gectin hemen 1 olmadimi yoksa iki dahami rahat oldu elindeki 1 nolar çöp oldu desene neyseki fazla almadm bende bir paket aldm hastne cantasina koymak icin
Canım 1 no hic almadım ben . Kalıpları dar oluyor. Ve bacak sıkmasın
Göbek bağı rahat olsun diye 2 no benim için iyi. Tam olmuyor zaten hafif büyük gibi, ama ben zaten ilk zamanlar böyle kullanıyorum
Bebek rahat etsin diye.

Çok mantikli benim ilkinde cok cikiyordu kakasi ya belkide buyuk kullaninca boyle sorunlar olmuyordur

Yikamadilarmi bebegi ? Benim ilk dogumda oglum temizdi yikanmsti kan vs yoktu hc beyaz seylee vardi biraz okdr iki takim yetmisti bunuda ona istinaden hazirladim ama bencede aksilik oluncada oluyor :) neyse saglik olsn evinize cikmissiniz con sukur
Yok canım o üstündeki maddeler ile bir süre kalması iyiymiş yikamadilar. Benimkiler de beyazdı kötü oldu

Benimki on gün gerideydi ama doktor bir şey demedi hiç. Geçen hafta da şu icmemissin, bol su iç dedi. Sıvı azalması farketti galiba.

De bacım de Kırmadan, saygıyı bozmadan isteklerini açıkca söyle. Kendi kafalarına göre iş yapmasınlar. Doğum mahremiyet ve sakinlik ister yazıyor her yerde, hemen her an yanında olmalarına gerek yok Onlar doğurdu büyüttü, sıra bizde.. Kayınpeder eskiden su verilirdi bebeklere dedi, Ben de eskiden öyle yapılıyor olması, o yapılan şeyin doğru olduğu anlamına mı gelir sizce babacım dedim. Durdu bi sustu valla böyle bakınca haklısın dedi Akşam eşim yalnız kalınca sen bu ara coştun ha gelene gidene vuruyon dedi Ne yapayım ama daha doğmadan bebek hakkında şöyle yapılır böyle olur başladılar, bi bıraksınlar biz keşfedelim ya, herkes bi nerde duracağını bilsin, sen mesela harika bi baba olacaksın kendi iç güdülerinle ama herkes bişey söylerse kafanda bir sürü ses olcak rahatsız edici olmaz mı dedim. O da hak verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…