- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.701
Bundada hastaneden hastaneye fark yoktur insAllah cok sevindim ayni yer olmasina vallahiİki kez sezeyan oldum aynı yerden kesiyolar
Canım bende sleepy 1 numara var ancak oluyor.Ben de bir takım yenidoğan daha alayım.Morkahve den sonra gözüm korktu.
Bu arada bende sleepy natural 2 ve baby turco 2 beden var. Baby turco hazırlamıştım çanta için ama bizim kız maksimum 3 kg civarında doğacak gibi. İri bir bebek değil yani. 1 numaraya gerek olur mu, 2 çok küçük geldi gözüme ama ne yapsam.
@Amy lee sen de baby turco almıştın sanırım 2 no. Bebeğine kullandın mı nasıl oldu?
Benim banti söktüler cikarken. Ama ben göbekten göremiyorum neye benziyorBilmiyorum canim. Merak ettım ama sormayı unuttum aynı yerden mi diye. Bantlı olduğu için de bakmıyorum.
Kol veya göbekten yapabilirsn canımKızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Şey geldi aklima kaynanamin ilk dogumda cocuga iyi bak dogunca karismasin deyişibana gosterdiklerinde bak annesi bebegin dediklernde heee tamam gördüm deyişim can havliyle ahhahaha yanliz bu yaniti vermemin sebebi sakinlestirici yemiş olmam
Canim gebe okulundaki ebe bahsetmisti artık çatı muayenesi kalktı doğum başladığı esnasında açıklığa bakmak iciin kontrol yapılıyor demiştiBakmıyorlar kidoğuma gelince bakılacakmis gebe polikliniginde alttan muayene etmiyorlar sanırsam yani hiç alttan bakıldığı duymadım bilmiyorum.riskli gebeliği olanları perinatoliji takip ediyor orda bakılıyor ama riskli de gormuyolar bu durumu ondan arada bir durumdayım değilim yalan yok tırsıyorum cok
Ben canım 8 TemmuzKızlar bu hafta haftaya yada temmuzun ilk haftasına gün alanlar kimlerrr sezeryan için, yazmadığım varsa yazıyım ,
Canım kol insulin vurulan yerden mi oluyorKol veya göbekten yapabilirsn canım
Kolum dan canımKızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Bende doguramam annem yokBen yapacağım an an paylaşacağım sizinle merak etmeyin ama haftaya doğuramam doktor yok
GüncelledimBen canım 8 Temmuz
Kayınvaliden = benŞey geldi aklima kaynanamin ilk dogumda cocuga iyi bak dogunca karismasin deyişibana gosterdiklerinde bak annesi bebegin dediklernde heee tamam gördüm deyişim can havliyle ahhahaha yanliz bu yaniti vermemin sebebi sakinlestirici yemiş olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?