Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Canım kol, bacak, göbek ve kalçadan oluyor.
Koldan dayanamıyorum, çok acıyor.
Göbek de iyice gerildi artık, zaten hiç denemedim bile
Ben bacağıma yapıyorum. Eşim evdeyse kalçama yapıyor.

Kizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
O nasıl oluyor anlamadım çok merak ediyorum şu düşme olayını ben
Uleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi

Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Off ben olmayı çok isterdim ama 36+6 dayım daha. 37+ doğuracak kadar şanslı olabilir miyim? bebek kanala girdi mi girmedi mi daha onu bile bilmiyorum
Valla ben de çok yorum yapmadım bu konularda ama ilk kızımda da bunda da bol bol koydum. Orta boy valiz yaptım. Eksik kalacağına fazla olsun bence de. Ben de bir gece kalmama rağmen bir gecelik bir pijama harcamıştım ki çok terliyosun insan değiştirmek istiyor üstünü. Bebeğin de dakika bir gol bir mürekkep yapmışlardı battaniyesini fln. Bir de iki kat giydirmişlerdi bütün takımlarını kullanmıştım ben de.
Haftaya salı 37+0 iken çatı muayenesi yapalım dedi Dr. Tam olarak nasıl oluyor şimdi... İki parmakla kontrol yazıyor internette. Rahim ağzına kadar mı ilerliyor parmaklar
Çok basit bir işlem. İki parmağını sokup çeviriyo 5 sn fln sürüyor sadece. Can acıtmıyor. Orda kemik ya da çıkıntı var mı diye bakıyor

Benimki on gün gerideydi ama doktor bir şey demedi hiç. Geçen hafta da şu icmemissin, bol su iç dedi. Sıvı azalması farketti galiba.
Vallahi bilemedim. Suyla ilgili de net bisey demedi ama normal diyelim diyince acaba normal degil de sinirda falan mi diye dusundum ama uyarirdi h3ralde diyorum hayirlisi

Benim baby cok hareketliydi ya 1 haftadir acayip azaldi hareketleri sık sık hıçkıriyor ama hareket etsede eskisi kadar cok degil sanirim alan daraldı yada ben hic oturmadigim icin hareketlerini hissedemiyorum

Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor

Hayırlı uğurlu olsun bahtı güzel olsun bebişinin .. Ben iğneyi karından yapıyorum daha az yanıyor göbek deliğinin 4 parmak etrafına yağ dokuyu tutup ve 90 derece açıyla vuruyorum ilacı yavaş verirsen daha az yanar bacak ve kolun tek farkı oraya 45 derece açıyla vurmak gerekiyor yani yağ dokuya ilaç enjekte edilip yavaş yavaş emilimi olmalıymış doktorum öyle demişti. Kan sulandırıcıyı ne kadar süre kullanacaksın bellimi?

Kızlar bir şey söyleyeceğim, bebek doğar doğmaz vücudunda ki o kıymetli doku sebebiyle yıkanmıyor artık ama, 3 gün itibariyle yıkamak da ona fayda sağlar bence.

Havalar çok sıcak eminim ki isilik olur çocuk, ayrıca yıkamak kuş gibi hafifletir misler gibide uyuyor. Şampuan sız köpüksüz birer tas su döküp rahatlatır bebişlerinizi bence.

Arkadaşım böyle dedi, bebeği 17. Gün düşürdü göbeğini çocuk isilikten mahvolmuştu.

Bebeği elimin üzerine göbeği gelecek şekilde, göbeğine de göğüs pedi koyarak ensesinden ve sırtından iki tas su dökerdim, bir de kafasından oh mis. İlk günler banyomuz sadece buydu. Doktorumuz böyle anlatmıştı, hem sarılığada iyi geliyor banyo yapmak aklınızda olsun

Yok canım o üstündeki maddeler ile bir süre kalması iyiymiş yikamadilar. Benimkiler de beyazdı kötü oldu
Benim kızım 32.haftada doğdu çok temizdi hatta çocuk doktoru bu kadar temiz bir bebek görmedim dedi acaba erken doğduğu için mi cildindeki verniks yoktu şuan 2.5 yaşında verniks cildinde hiç olmamasına rağmen çok yumuşak bir cildi var

Ben varım kafasi öndeydi benim büyümemiş, karın çevresi de büyümemiş. Ama doktor kan akımına bakti ,kalp atışına ve nst ye bakti normal dedi .Bir şey çıkmayınca normal sezaryen tarihi dedi .benim hiç kilo almamış gözüküyor. 100 gram bile yok .

Offf hadi ya çok kötü olmuş aynen şuan ev bulmak çok zor hele istanbulda O halde nasıl ev bulucaksınız nasıl taşınıcaksınız allah cidden böyle bi durumda sabır versin bide doğumada az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…