- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.721
Canım kol, bacak, göbek ve kalçadan oluyor.Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Benim 2. Hafta ama söyliyeyim yinede 14 temmuzKızlar bu hafta haftaya yada temmuzun ilk haftasına gün alanlar kimlerrr sezeryan için, yazmadığım varsa yazıyım ,
Evet ilacı salınca yanma başlıyor 15 dakika falan sürüyor.Bacağa yaptım. Yaparken sorun yoktu. Ama şimdi yanıyor
O nasıl oluyor anlamadımKizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
Off ben olmayı çok isterdim ama 36+6 dayım daha. 37+ doğuracak kadar şanslı olabilir miyim?Uleen birinizde cikip suyum geldi , nisanim geldi diyipte topigi canlandirmadiniz aksiyon yok heycan yok kiniyorum sizi
Neyse annem yok simdi ben olamayayim o kişi annemi beklemem lazim
Valla ben de çok yorum yapmadım bu konularda ama ilk kızımda da bunda da bol bol koydum. Orta boy valiz yaptım. Eksik kalacağına fazla olsun bence de. Ben de bir gece kalmama rağmen bir gecelik bir pijama harcamıştım ki çok terliyosun insan değiştirmek istiyor üstünü. Bebeğin de dakika bir gol bir mürekkep yapmışlardı battaniyesini fln. Bir de iki kat giydirmişlerdi bütün takımlarını kullanmıştım ben de.Dün gece hiç uyumadim. Hastanede insan uyuyamiyor. Sabaha karşı da yaramaz uyandı rahat vermedi. Sonra hastaneden çıkış işleri filan yoğun bir gündü.Şimdi evdeyiz.
Yanlız minamal eşya götürelim diyenlere kanıp az eşya goturdugum için pişmanım onu soyleyim. Bir pijama bir gecelik takımı götürmüştüm. İlk odaya geldigimde birini giydim mahvoldu. Sonra 2. Sini giydim o da battı. 3. Olmadığından kirli gecelikle kaldım. Hasta bezi 5 tane götürmüştüm yetmedi. Çocuğa 3 takım koymuştum. İlk gidirileni kan ve pislik oldu. 2. Ye isedi. 3. Büyük geldi.Yenidoganlar o kadar büyük ki ayak yerleri boş.
Bez 10 tane koymuştum 1 tane alt açma yetmedi. Kaka oldu alt açmamız. Eldivenleri yere düştü.
Velhasıl hiç bir sey yetmedi. Allah'tan ev çok yakındı gidip aldılar. Geriye kalanlar ona göre davranın.
Çok basit bir işlem. İki parmağını sokup çeviriyo 5 sn fln sürüyor sadece. Can acıtmıyor. Orda kemik ya da çıkıntı var mı diye bakıyorHaftaya salı 37+0 iken çatı muayenesi yapalım dedi Dr. Tam olarak nasıl oluyor şimdi...İki parmakla kontrol yazıyor internette. Rahim ağzına kadar mı ilerliyor parmaklar
7.7. 22 degiştirmezsem ben sona yaklaştıkça korkuyorum doğurmayacagım içimde kalsınKızlar bu hafta haftaya yada temmuzun ilk haftasına gün alanlar kimlerrr sezeryan için, yazmadığım varsa yazıyım ,
Ay yok ya zannetmiyorumKayınvaliden = ben
Karıştırmazlar bebeklerimizi değil mi
Vallahi bilemedim. Suyla ilgili de net bisey demedi ama normal diyelim diyince acaba normal degil de sinirda falan mi diye dusundum ama uyarirdi h3ralde diyorum hayirlisiBenimki on gün gerideydi ama doktor bir şey demedi hiç. Geçen hafta da şu icmemissin, bol su iç dedi. Sıvı azalması farketti galiba.
Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
OlsunBenim 2. Hafta ama söyliyeyim yinede 14 temmuz
Ayyy hiç sorma yaklaştıkça zaten panik kaplıyo insanı7.7. 22 degiştirmezsem ben sona yaklaştıkça korkuyorum doğurmayacagım içimde kalsın
Fıstık anneAynen benden bu kadar oluyo bacım
Bende beğenirim beybi sen iste
Herkes adaya bir bir veda ediyorda bir ben buraları bekleyeceğim gibi geliyornolur tutun şu bebeleri az daha içinizde kendim yazıp kendim okumak istemiyorum
Benim kızım 32.haftada doğdu çok temizdi hatta çocuk doktoru bu kadar temiz bir bebek görmedim dedi acaba erken doğduğu için mi cildindeki verniks yoktuYok canım o üstündeki maddeler ile bir süre kalması iyiymiş yikamadilar.Benimkiler de beyazdı kötü oldu
Stresten erken doğurmazsam. Evimiz icradan satışmış, icradan olunca kiracı 15 gün içinde evi boşaltmalıymış. Şuan yana yakıla ev bakıyoruz ve İstanbul’da kiralar çok pahalı. 3 bine oturuyorduk, 8 bin aşağı ev bulamadık yani hangisine yanayım bilemedim
Ben varım kafasi öndeydi benim büyümemiş, karın çevresi de büyümemiş. Ama doktor kan akımına bakti ,kalp atışına ve nst ye bakti normal dedi .Bir şey çıkmayınca normal sezaryen tarihi dedi .benim hiç kilo almamış gözüküyor. 100 gram bile yok .Selam kizlar. Kontrole gittim ben de bugun. Bebek gecen haftaya göre 100 gram anca almıs. Hep üc asagi beş yukari ölcumleri haftasiyla uyumluydu. Bugün kafası 2 hafta geri cikti. Doktor bisey demedi. Suyu için de normal diyelim dedi. Haftaya gel suyuna falan bakalm dedi. Biseyler mi ima etti diye dusunuyorum. Birden böyle kafasinin kücük olmasi sasirtti. Öyle olan.var miydi grupta sanki vardi gibi aklmda kalms ama kimdi hatrlamiyirum. Varsa doktorunuz nasilbir yol izledi ki acep. Haftaya apar topar sezeryana alir mi ki b3ni diye bi kafamdan gecirdim ama sormafm. Sormaya korktm sanrm ☹
Offf hadi ya çok kötü olmuş aynen şuan ev bulmak çok zor hele istanbuldaStresten erken doğurmazsam. Evimiz icradan satışmış, icradan olunca kiracı 15 gün içinde evi boşaltmalıymış. Şuan yana yakıla ev bakıyoruz ve İstanbul’da kiralar çok pahalı. 3 bine oturuyorduk, 8 bin aşağı ev bulamadık yani hangisine yanayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?