- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.741
Bence en sağlıklı şekilde dünyaya gelmesi önemli. Ben de normal doğum istiyorum ama herhangi bir aksilik olursa risk almak istemem hayırlısı derim sen gibiKızlar selam bugün kontrolüm vardı normal doğum istiyordum ilk bebeğim doktor çatı muayenesinde çatımın müsait olmadığını çok dar olduğunu ve baya zorlanacağımı ama kararın yine bende olduğunu söyledi moralim bozuldu
Geçmiş olsun. Allah korumuşSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Benimde inmedi daha canım. Ama doktoruma sordum illa ilk inme olması gerekmiyor dedi belki ilk sancın olacak ve o sırada bebek yavaş yavaş inecek dedi. İlk doğumda genelde önce bebek iner kanala yerleşir sonra diğer belirtiler olur ama herkeste böyle olmak zorunda değil dedi. Bizim bebeler herhalde bu yolu istemediKizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
Evet artık hiç çekilmiyor hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydıkSıcaktan uyuamıyorum artık kızlar,her uyandığımda ter içindeyim.Camlar açık bi yandan da martı sesleri,ben de hamilelik güzel geçiyor diyenlerdendim ama artık bi doğurayım da rahatlayayım diyorum valla
Ben 3 Temmuzda sezeryan olacağım canımKızlar bu hafta haftaya yada temmuzun ilk haftasına gün alanlar kimlerrr sezeryan için, yazmadığım varsa yazıyım ,
Gozunaydin normal doğum mu oldu? Sağlıkla kavuşmuşsun ayrıntıları yaz mutlakaKizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece.. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
Hayırlı olsun, sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsunKizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece.. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
Günaydın bende kendime diyorum oğlun kocaman oldu sen şimdi tekrar sıfırdan başlayacaksın deli misinGünaydın sabahın 7sinde Kim uyanır akıllanmayıp 3.dogurmak üzere olan ben
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişiniAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Musmutlu bir ömrü olsunAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Ayyy maşallah çok sevindimAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Benim de 8.40ta randevumGünaydın kızlar 9 da kontrolüm var büyük ihtimalle sezaryan tarihi belli olcak
Gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün inşAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Günaydın kızlar 9 da kontrolüm var büyük ihtimalle sezaryan tarihi belli olcak
Benim de 8.40ta randevum
Artık varsın listede canımKizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece.. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?