Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence en sağlıklı şekilde dünyaya gelmesi önemli. Ben de normal doğum istiyorum ama herhangi bir aksilik olursa risk almak istemem hayırlısı derim sen gibi
Geçmiş olsun. Allah korumuş
Kizlar benim hala karnim inmedi gören daha var dogumuna diyor
Göğüs altindan 1 karış yapio göbek deligine degiyorsa kuş parmak o zaman inmiş demekmis
Benimde inmedi daha canım. Ama doktoruma sordum illa ilk inme olması gerekmiyor dedi belki ilk sancın olacak ve o sırada bebek yavaş yavaş inecek dedi. İlk doğumda genelde önce bebek iner kanala yerleşir sonra diğer belirtiler olur ama herkeste böyle olmak zorunda değil dedi. Bizim bebeler herhalde bu yolu istemedi

Evet artık hiç çekilmiyor hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık

Aksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini

Musmutlu bir ömrü olsun

Ayyy maşallah çok sevindim ikinizfe iyisin en önemlisi o

Gözünüz aydın sağlıkla analı babalı büyüsün inş

Kizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece .. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
Artık varsın listede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…