- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.761
Göbekten yapıyorum ama baldır ve kol da oluyor.Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Kizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece.. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
Göğsünün tam altindan 1 karış yapican gobek deligini geçiyorsa kuş parmagin dogum hazirmis karnin inmis demekmisO nasıl oluyor anlamadımçok merak ediyorum şu düşme olayını ben
Off ben olmayı çok isterdim ama 36+6 dayım daha. 37+ doğuracak kadar şanslı olabilir miyim?bebek kanala girdi mi girmedi mi daha onu bile bilmiyorum
Gunun var daha bekler benceBnmki için daha erken ama erken olsa da ayin 1ine kadar icerde kalması lazım tekim suanannemde kv de gelemezler
çocuğumu zor iyilestirdim simdi ben grip oldum bu haftalarda öksürmek ne zormuş arkadaş
Ay 1 hafta varGrubun hakkını verip nasılda tam 1Temmuzda doğum yapıcam ama
Korkanin ne oglu olurmuş ne kızıBakmıyorlar kidoğuma gelince bakılacakmis gebe polikliniginde alttan muayene etmiyorlar sanırsam yani hiç alttan bakıldığı duymadım bilmiyorum.riskli gebeliği olanları perinatoliji takip ediyor orda bakılıyor ama riskli de gormuyolar bu durumu ondan arada bir durumdayım değilim yalan yok tırsıyorum cok
Aklima haziran annelerinin baskani geldi onunda 1 hazirandi sezeryan gunu mayista dogurduGrubun hakkını verip nasılda tam 1Temmuzda doğum yapıcam ama
Kiz sende dogurmadin yaAklima haziran annelerinin baskani geldi onunda 1 hazirandi sezeryan gunu mayista dogurdu
Ayyy evet resmen 1 haftaAy 1 hafta var
Aynen benimde o geliyor vallaAklima haziran annelerinin baskani geldi onunda 1 hazirandi sezeryan gunu mayista dogurdu
Vallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardiKiz sende dogurmadin ya
Senin bebe maceraci aksiyon seviyo belli
Ayyu güzel düşün güzel olsun , demekki gününee doğum yapıcaksın az kaldı zatenVallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Suni sancınin 3 gün olması çok uzun değil mi yaVallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Valla ben de beklemekten yoruldum 34.haftalarda erken doğacak diye korkuyorduk, meğerse bunların dogmaya hiç niyeti yokmuşVallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?