Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Gözün aydın sağ salim almışsın kucağına Darısı bizlere inşaallah
Kizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece .. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum

Göğsünün tam altindan 1 karış yapican gobek deligini geçiyorsa kuş parmagin dogum hazirmis karnin inmis demekmis

Normlde gunlerimiz ayni seninle bakalim ne zaman gelecekler ve bana bayrama kalmaz dedi benim bebek 2 haftadirda kanalda baskida var sen baski hissediyormusun cikacakmis gibi?

Bnmki için daha erken ama erken olsa da ayin 1ine kadar icerde kalması lazım tekim suan annemde kv de gelemezler
çocuğumu zor iyilestirdim simdi ben grip oldum bu haftalarda öksürmek ne zormuş arkadaş
Gunun var daha bekler bence

Cok gecmis olsun doguam kadar toparlanirsin insallah

Korkanin ne oglu olurmuş ne kızı

Sende doguracan bi şekilde hayirli guzel bi dogumun olsun insallah canim

Kiz sende dogurmadin ya
Senin bebe maceraci aksiyon seviyo belli
Vallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi

Vallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Ayyu güzel düşün güzel olsun , demekki gününee doğum yapıcaksın az kaldı zaten

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza inşallah .Su gelmesi nasil bir şey acaba ?böyle idrarın çoğu gibi mi ?

Suni sancınin 3 gün olması çok uzun değil mi ya suni sancı doğumu hizlandirmaz miydi?

Valla ben de beklemekten yoruldum 34.haftalarda erken doğacak diye korkuyorduk, meğerse bunların dogmaya hiç niyeti yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…