Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı ömürlü olsun canım. Sağlıklı neşeli bir ömrü olsun. İnşallah sende bir an önce toparlanacaksın.

Peki bebegin kafası öndeyk3n smdi haftası mı bulmuş geride mi kalmıs. Benm hic önde degildi haftasiyla uyumluydu da bu hafta nolduysa geri düsmüs sebebini bilsem mudahale etsem diyorum ama sebep olsa söyl3rdi doktor heralde napsam bilemedim

Gözünüz aydın hayırlı olsun

Makat catlağı engel miymiş normal doguma. Benim var da hatta kronik olarak haşimato troid hastaliyim da var. Normal istiyordum ben de ilk defa duyuyorum bunlarn bebgin ilerlemesine engel oldugunu

Vallahi bilemedim. Suyla ilgili de net bisey demedi ama normal diyelim diyince acaba normal degil de sinirda falan mi diye dusundum ama uyarirdi h3ralde diyorum hayirlisi
Son haftalara dogru suda azalma olabiliyormuş bazen. Ben bol sıvı tüketmeye başladım.
Kafa konusunda da önemli olan geride de olsa gelişimin devam etmesi. İlk haftalarda olsa önemli olabilirdi ama zaten son zamanlara yaklaştık, doktorun da bir şey dememiş zaten. Kafaya takip üzme kendini cunkü bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok o ölçüler konusunda.

Ayyu güzel düşün güzel olsun , demekki gününee doğum yapıcaksın az kaldı zaten
Ya gunumu asarsa diye korkuyorum aslinda ben
Suni sancınin 3 gün olması çok uzun değil mi ya suni sancı doğumu hizlandirmaz miydi?
Maalesef hizlandirmayinca hizlandirmiyir esimin akrabasiyla ayni gun uattik hastaneye o gün aşımı sebebiyle yatti 41+6 di direk balon taktilar sonra suni sanci 3 gun boyunca 7 cm acilmayla dogumhaneye aldilar ama dogum olmamis sezeryanla dogum yapti 4320 kg bebek

Bunu bilip hatta bi çok kişiye de aynı dusunceleri söylerdim belki ama iş başa gelince allah allah oluyor insan. Hayirlisi bakalm. Cok az bi gelişme olmuş. Haftaya gidicem bakalm ne diycek. Belki bi fark olur. Sıcaklardan dolayi hep su iciyorum aslinda. Gunluk süt iciyorum meyve tuk3tiyorum. Bilemedm 37. Hafta bitmek üzere ama bebenin kafa 35 lerde kalmıs Allahtan son düzlükteyiz. Belki sezeryanla alıverir kim bilir. Aslinda normal dogum istiyordum ama nasip

Çok kötü bir uygulama o çocuk nasıl normal doğar kadına eziyet etmişler

Çok kötü bir uygulama o çocuk nasıl normal doğar kadına eziyet etmişler
Maalesef normale zoelicaz diye insanlarin anasini aglatiyolar ayni hastane olmasi sebebiyle bende urkuyorum umarim bebis kendisi gelmeyi secer acilmam olurda suniye gerek kalmaz

Maalesef normale zoelicaz diye insanlarin anasini aglatiyolar ayni hastane olmasi sebebiyle bende urkuyorum umarim bebis kendisi gelmeyi secer acilmam olurda suniye gerek kalmaz
Allah yardımcın olsun ama erken daha bol yürüyüş yap hurma ye bayram temizliğine başla gelir o

Vallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Doğum sancısı sütün gelmesini sağlıyormuş. O yüzden bazı doktorlar bile sezaryen için doğum sancılarının gelmesini bekliyor. Çektiğimiz hiçbirşey boşuna değil gibi düşünebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…