- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.801
O niyeDoğumdan sonra suni sanci alanlar da var bkz ben
Nasil yani nedennnDoğumdan sonra suni sanci alanlar da var bkz ben
Benim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.Peki bebegin kafası öndeyk3n smdi haftası mı bulmuş geride mi kalmıs. Benm hic önde degildi haftasiyla uyumluydu da bu hafta nolduysa geri düsmüssebebini bilsem mudahale etsem diyorum ama sebep olsa söyl3rdi doktor heralde napsam bilemedim
O niye
Suni sancı rahimde katılmaya sebep olan bi ilaçNasil yani nedennn
Öyle valla ya ,insallah tamamliycaz güzelce azcık daha sabredicezEvet artık hiç çekilmiyor hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık
Dur kız bizim zamanımız var daha sık dişiniSıcaktan uyuamıyorum artık kızlar,her uyandığımda ter içindeyim.Camlar açık bi yandan da martı sesleri,ben de hamilelik güzel geçiyor diyenlerdendim ama artık bi doğurayım da rahatlayayım diyorum valla
Gözün aydın canım nasıl oldu detayları anlat sonraKizlar ben listede yoktum ama doğurdum gece.. Dun aksam 7 den sonrasini okuyamadim. Normalde her gun takip ediyordum konusulanlari. Geride kalanlara hayirli saglikli guzel dogumlar diliyorum
Gözünaydın,sağlıkla büyüt insallah bebeginiAksam 7 gibi suyum geldi. İki saat sonra hastaneye geldik. Acilma parmak ucu kadardi ve su hala akmaya devam ediyordu. İki kez cati muayenesi yapildi. Darlik vardi. Ve kendi doktorumda sehir disindaymis.Makat catlagi ve kronik rahatsizligimdan dolayi dogumda su gelmesine ragmen ilerlemeyince sezeryan olmasinda karar kildik hastanede bulunan doktorla. Ultrasonda gecen hafta 2950ydi. 3200 dogdu bir hafta sonrasinda. Epidural oldum. İlk yurume cok agrili gecti ve hala belim agriyo cokca. Bebek silikon gogus ucuyla emiyor baya. Bu sekilde aklima gelenler.
Buyumeyince büyümüyor. Ben son 2 hafta neler yemedim .muzlar, sütler, yumurtalar ,et ,tavuk hem de her gün. Yok yok yok .Olmayınca olmuyor .demekki bunların büyümesi bu kadar oluyor .Yani genetiği böyle belki bizim bebeklerin .Ha boyu uzamış bizimkinin hakkını yemeyim ama doğsa daha çok kilo alırdı. Bekle bekle içim şişti valla .Bir de 2 gram alsın diye gün aşırı yiyorum. 9 ay boyunca almadığım kiloyu şu 3 haftada aldım. İnsan ister istemez yiyor .dogursaydim bu kadar deli gibi yemezdim. Keşke doktora o zaman alalım bu bebeği deseydim .Bunu bilip hatta bi çok kişiye de aynı dusunceleri söylerdim belki ama iş başa gelince allah allah oluyor insan. Hayirlisi bakalm. Cok az bi gelişme olmuş. Haftaya gidicem bakalm ne diycek. Belki bi fark olur. Sıcaklardan dolayi hep su iciyorum aslinda. Gunluk süt iciyorum meyve tuk3tiyorum. Bilemedm37. Hafta bitmek üzere ama bebenin kafa 35 lerde kalmıs Allahtan son düzlükteyiz. Belki sezeryanla alıverir kim bilir. Aslinda normal dogum istiyordum ama nasip
4 temmuz ve sonrası uygun benim icinDur kız bizim zamanımız var daha sık dişini
Drlar sorun var demediyse üzülme canım her makine farklı ölçüm yapıyorDevlete geldim. Bakalım bunlar ne diyecek bel çevresi için. Bu muayene işleri beni çok yordu yaönceden heyecanla geliyordum artık zulüm oldu.
Ya öyle benim de ortopedik sıkıntılarım çoğaldı bu yüzden ama olsun bebişi erkenden çağırma kız geliyorlar sonra4 temmuz ve sonrası uygun benim icinama doğum şeklim hala belli değil,şaka bi yana zaten zamanında gelsin de işte artık zorlamaya başladı be
Yok zaten hep dua ediyorum vaktinde gelsin diye ,daha kendi temizliğim var alt trfa tamam da haftaya bacaklar kollar alinacakYa öyle benim de ortopedik sıkıntılarım çoğaldı bu yüzden ama olsun bebişi erkenden çağırma kız geliyorlar sonradaha benim annem gelecek şehir dışından
Melek ne yalan söyleyim sen ilk hastanelik olduğunda bu kadın erken doğuracak diye düşündüm.. İlk tehlikeyi atlattım ama sonra hiç oturmadın gibi gelmişti bana yine hep içimde bu kadın erken doğuracak hissi oldu ama olumsuz etki yapmasın diye hiç paylaşmak istemedim valla bugünlere çok iyi geldin canım maşallah artık doğursan da erken doğum olmuyor sağlıcakla kavuş bebeğine canım
Ben de bacaklarımı zar zor ağdaladım yarın bikiniyi halledicemm annem bayramdan önce gelecek ne olur ne olmaz diyeYok zaten hep dua ediyorum vaktinde gelsin diye ,daha kendi temizliğim var alt trfa tamam da haftaya bacaklar kollar alinacakbayramdan sonra mi gelecek annen
Temmuz açılışı senle olucak heGrubun hakkını verip nasılda tam 1Temmuzda doğum yapıcam ama
Bacaklarımı makinayla hallediyorum hep çok rahat ettim şimdiye kadar.Ben de bacaklarımı zar zor ağdaladım yarın bikiniyi halledicemm annem bayramdan önce gelecek ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?