Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.
Keşke alsaydı salı günü doktor .Ne olacak 1 haftada bu çocuk yarım kilo mu alacak ? Alacağı max 200 gram belki de hiç almayacak

Gözünaydın,sağlıkla büyüt insallah bebeginisen de bi an önce toparlarsın insallah

Buyumeyince büyümüyor. Ben son 2 hafta neler yemedim .muzlar, sütler, yumurtalar ,et ,tavuk hem de her gün. Yok yok yok .Olmayınca olmuyor .demekki bunların büyümesi bu kadar oluyor .Yani genetiği böyle belki bizim bebeklerin .Ha boyu uzamış bizimkinin hakkını yemeyim ama doğsa daha çok kilo alırdı. Bekle bekle içim şişti valla .Bir de 2 gram alsın diye gün aşırı yiyorum. 9 ay boyunca almadığım kiloyu şu 3 haftada aldım. İnsan ister istemez yiyor .dogursaydim bu kadar deli gibi yemezdim. Keşke doktora o zaman alalım bu bebeği deseydim .

4 temmuz ve sonrası uygun benim icinama doğum şeklim hala belli değil,şaka bi yana zaten zamanında gelsin de işte artık zorlamaya başladı be
Ya öyle benim de ortopedik sıkıntılarım çoğaldı bu yüzden ama olsun bebişi erkenden çağırma kız geliyorlar sonra daha benim annem gelecek şehir dışından

Ya öyle benim de ortopedik sıkıntılarım çoğaldı bu yüzden ama olsun bebişi erkenden çağırma kız geliyorlar sonra daha benim annem gelecek şehir dışından
Yok zaten hep dua ediyorum vaktinde gelsin diye ,daha kendi temizliğim var alt trfa tamam da haftaya bacaklar kollar alinacakbayramdan sonra mi gelecek annen

Melek ne yalan söyleyim sen ilk hastanelik olduğunda bu kadın erken doğuracak diye düşündüm.. İlk tehlikeyi atlattım ama sonra hiç oturmadın gibi gelmişti bana yine hep içimde bu kadın erken doğuracak hissi oldu ama olumsuz etki yapmasın diye hiç paylaşmak istemedim valla bugünlere çok iyi geldin canım maşallah artık doğursan da erken doğum olmuyor sağlıcakla kavuş bebeğine canım

Yok zaten hep dua ediyorum vaktinde gelsin diye ,daha kendi temizliğim var alt trfa tamam da haftaya bacaklar kollar alinacakbayramdan sonra mi gelecek annen
Ben de bacaklarımı zar zor ağdaladım yarın bikiniyi halledicemm annem bayramdan önce gelecek ne olur ne olmaz diye

Ben de bacaklarımı zar zor ağdaladım yarın bikiniyi halledicemm annem bayramdan önce gelecek ne olur ne olmaz diye
Bacaklarımı makinayla hallediyorum hep çok rahat ettim şimdiye kadar.
Gelsin bence de çünkü bayram öncesi 38 oluyoruz her an gelebilir bebikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…