Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende ilk öğrendiğimde 10 ve 7 yaş çocuktan sonra nasıl bakıcam dedim ama başa gelen çekilecek
Seninki plansız sürpriz biz baya bile isteye planlı yaptık hemde baya çok istedik 3.ayda oldu olmazsa vs diye panik oldum yaşım var vs diye

Bende kendimi erken dogurcak sanmistim kuvozde kalacak olmasina falan hazirlamistim psikolojimi ama gelgorki erken degil gununde bile doguramiyorum karnim her gecen gun daha fazla catliyor cok uzuluyorum artik çok şükür ki tehlikeli zamanlari atlattık en kisa zamanda gelir insallah oglusum guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim

Kız sus daha kaç gün var hahahaha
Hahahahaha benim son 1 hafta
Hepimiz dr da mıyız
Ayy galiba evet görüş günü
Bence aşmaz diye düşünüyorum
Günaydın canım benimde 4temmuz kısmetse değişmezse
Tamamdır canım
Benim canım doktorum ya
Aaaa senin doktorun mu karşıma çıktı bebimde

Kızlar bnde dün kontrol vardı gittim öğleden sonra, önce nst çektiler evdeki sancı çıkmadı kalp atışları haftasına göre düşük gelince sezaryen alacaktı. Ama bn normal de istediğim için normal çatıya baktı yine de. Çatıyı normal bulunca uyhun görünce farklı nst ye gönderdi 2. Gittiğim de az da olsa sancı çıktı ve kalp atışları gayet iyi çıktı. Öyle olunca da doktor normali deneyelim pazartesi bir daha nst yap dedi bu kez ikinci bağlandığım yerden bağlanmamı istedi. Kalp atışları iyi çıkarsa sancı da yine olursa normali bekleyeceğiz inşaallah..

Nts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,
Ben bir kere girdim onda ödedim bugün almadı nts haftaya alcam dedi ama muayene ücreti ödemedik kontrol dedi 10 günü geçmişti aslında ama şaşırdık bizde

Hahahahaha benim son 1 hafta

Ayy galiba evet görüş günü

Bence aşmaz diye düşünüyorum

Tamamdır canım

Aaaa senin doktorun mu karşıma çıktı bebimde
İnsallah bayrama kadar kendim dogurdum dogurdum yoksa bayramdan sonra yatisimi verip suni sanci baslicaklar dua edin bana

Ben bir kere girdim onda ödedim bugün almadı nts haftaya alcam dedi ama muayene ücreti ödemedik kontrol dedi 10 günü geçmişti aslında ama şaşırdık bizde
Bende gidicem şimdi ödemeye gidiyim mi gitmiyim mi arada kaldım neyse söylerler artık orda bende geçen hafta gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…