- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.821
Aynen canımBacaklarımı makinayla hallediyorum hep çok rahat ettim şimdiye kadar.
Gelsin bence de çünkü bayram öncesi 38 oluyoruz her an gelebilir bebikler
Bebeğin keyfi yerinde maşallah sen de temmuza kalacaksın
Seninki plansız sürpriz biz baya bile isteye planlı yaptık hemde baya çok istedikBende ilk öğrendiğimde 10 ve 7 yaş çocuktan sonra nasıl bakıcam dedim ama başa gelen çekilecek
Bende kendimi erken dogurcak sanmistim kuvozde kalacak olmasina falan hazirlamistim psikolojimi ama gelgorki erken degil gununde bile doguramiyorum karnim her gecen gun daha fazla catliyorMelek ne yalan söyleyim sen ilk hastanelik olduğunda bu kadın erken doğuracak diye düşündüm.. İlk tehlikeyi atlattım ama sonra hiç oturmadın gibi gelmişti bana yine hep içimde bu kadın erken doğuracak hissi oldu ama olumsuz etki yapmasın diye hiç paylaşmak istemedim valla bugünlere çok iyi geldin canım maşallah artık doğursan da erken doğum olmuyor sağlıcakla kavuş bebeğine canım
Ben kesin kalacağım zatenBebeğin keyfi yerinde maşallah sen de temmuza kalacaksın
Hahahahaha benim son 1 haftaKız sus daha kaç gün var hahahaha
Ayy galiba evetHepimiz dr da mıyız
Bence aşmaz diye düşünüyorumYa gunumu asarsa diye korkuyorum aslinda ben
Maalesef hizlandirmayinca hizlandirmiyir esimin akrabasiyla ayni gun uattik hastaneye o gün aşımı sebebiyle yatti 41+6 di direk balon taktilar sonra suni sanci 3 gun boyunca 7 cm acilmayla dogumhaneye aldilar ama dogum olmamis sezeryanla dogum yapti 4320 kg bebek
Tamamdır canımGünaydın canımbenimde 4temmuz kısmetse değişmezse
Aaaa senin doktorun mu karşıma çıktı bebimdeBenim canım doktorum ya
Görüş günüHepimiz dr da mıyız
Şahane bi hekim .Aaaa senin doktorun mu karşıma çıktı bebimde
Ben bir kere girdim onda ödedim bugün almadı nts haftaya alcam dedi ama muayene ücreti ödemedik kontrol dedi 10 günü geçmişti aslında ama şaşırdık bizdeNts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,
İnsallah bayrama kadar kendim dogurdum dogurdum yoksa bayramdan sonra yatisimi verip suni sanci baslicaklar dua edin banaHahahahaha benim son 1 hafta
Ayy galiba evetgörüş günü
Bence aşmaz diye düşünüyorum
Tamamdır canım
Aaaa senin doktorun mu karşıma çıktı bebimde
Bende gidicem şimdi ödemeye gidiyim mi gitmiyim mi arada kaldım neyse söylerler artık ordaBen bir kere girdim onda ödedim bugün almadı nts haftaya alcam dedi ama muayene ücreti ödemedik kontrol dedi 10 günü geçmişti aslında ama şaşırdık bizde
Ayyyyy inşallh olmaz istediğin gibi bi doğum gerçekleştiririsin, youtubeden videolar izle, onları yap yada yeİnsallah bayrama kadar kendim dogurdum dogurdum yoksa bayramdan sonra yatisimi verip suni sanci baslicaklar dua edin bana
Hey maşallahŞahane bi hekim .
Samsun’da normal doğumu özellikle isteyen tek hekim diyebilirim .
Tabi bebeğin kararı aksi olmadıkça …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?