Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,

6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
Göğüs ucu uyarımı kontrolsüz çok tehlikeliymiş. Bebeğin kalp atışları düşebiliyormuş. Bilginiz olsun

Vallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Suniyi sakın açılma baslamadan alma , mesela 2 cm aciklik var dedi o zaman hastaneye yat ve suni al ama acilma yok belirti yoksa zamani var demek bekle

Eve geldim kızlar nst iyi ağrı sancı yok çok şükür. Bebişte iyi dr bayram temizliği yapıcam diye kendini yorma ve susuz kalma dedi. Kilo 2650 gr baya iyi bakmışsın dedi anası iştahlı olunca doğal olarak yaramış 3,5-4 kg doğar dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da büyür her türlü ben takılmıyorum kilo işine ultrason ölçülerine de güvenmiyorum pek. Böbreklerinin ısrarla ölçüsünü sordum çünkü hep iyi deyip geçiyor 9 mm olmuş sınır 10 muş ama 10 u geçse bile sorun gözüyle bakmam 15-20 olsa o zaman sorun dedi ben yine de kısmetse doğumdan sonra bir ultrason çektiririm. Bpd 37 haftalık çıkmış benim kız da koca kafalı galiba Bayramdan önce 1 kez daha çağırdı bakalım başı o kadar kalabalık ki tatil izin bişeyini soramadım bidahaki gidişimde sorcam burada mı olacak kaç gün tatil yapacak.

Kızlar sleepy de 2. si 1₺ kampanyası varmış almak isteyen varsa
Uygulama adı yazamıyoruz galiba nasıl söyleyeceğim bilemedim

Çok damardan girmişsin adama kız bu tekniği bende deniycem

Kızlar ben geldim ama birazdan tekrar gidicem. Aç karna gitmem hataymış nst olmamış yemek ye gel dedi
Bebeğim 2400 olmuş. Yine minnak bir bebiş geliyor
Aç karnına gelmeyin diye tembihliyor bizimkiler ben çantama çikolata koydum girmeden yedim bu sefer de fazla kıpırdaktı

Sen yine iyisin benim 34+5 de 2.835 kiloydu..
Bugün 35+2 yim ve su içsem o kilo alıyor
BPD de aynı şekilde 37+0 çıkıyor .
Ben 4 kg istemiyorum ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…