- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.841
6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemenİnsallah bayrama kadar kendim dogurdum dogurdum yoksa bayramdan sonra yatisimi verip suni sanci baslicaklar dua edin bana
Nts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,
Göğüs ucu uyarımı kontrolsüz çok tehlikeliymiş. Bebeğin kalp atışları düşebiliyormuş. Bilginiz olsun6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
Suniyi sakın açılma baslamadan alma , mesela 2 cm aciklik var dedi o zaman hastaneye yat ve suni al ama acilma yok belirti yoksa zamani var demek bekleVallahi cok yoruldum artik hic girmeyin o konuya dayanacak gucum kalmadi sonunda suni sanci alicam ondan korkuyom hastanede 3 gun boyunca suni alip sonunda sezeryan olanlar vardi
Her gıttıgımde ödedim.Nts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,
Ben ödedim kontrol olmasına rağmen 30₺Nts her girdiğimizde ücret ödüyomuyuz yoksa onunda 10 günlül süresi varmı,
Çok damardan girmişsin adama kızDe bacım deKırmadan, saygıyı bozmadan isteklerini açıkca söyle. Kendi kafalarına göre iş yapmasınlar. Doğum mahremiyet ve sakinlik ister yazıyor her yerde, hemen her an yanında olmalarına gerek yok Onlar doğurdu büyüttü, sıra bizde.. Kayınpeder eskiden su verilirdi bebeklere dedi, Ben de eskiden öyle yapılıyor olması, o yapılan şeyin doğru olduğu anlamına mı gelir sizce babacım dedim. Durdu bi sustu valla böyle bakınca haklısın dedi Akşam eşim yalnız kalınca sen bu ara coştun ha gelene gidene vuruyon dedi Ne yapayım ama daha doğmadan bebek hakkında şöyle yapılır böyle olur başladılar, bi bıraksınlar biz keşfedelim ya, herkes bi nerde duracağını bilsin, sen mesela harika bi baba olacaksın kendi iç güdülerinle ama herkes bişey söylerse kafanda bir sürü ses olcak rahatsız edici olmaz mı dedim. O da hak verdi
Aynen bende ödedim şimdi 55 tlBen ödedim kontrol olmasına rağmen 30₺
Bi kağıt vermişti doktor,ödeme yapınca kağıda ödendi mührü vuruyorlar.Ben de ordan anladım her gittiğimizde alacaklar diyeAynen öyleymiş bende öğrendim şimdi
Aynen banada verdi, ama hiç düşünmemiştimBi kağıt vermişti doktor,ödeme yapınca kağıda ödendi mührü vuruyorlar.Ben de ordan anladım her gittiğimizde alacaklar diye
Nst odasında bi hasta vardı gittigimde,diger sedyede resmen duvara karşı durdum 20 dk.P.tesi insallah boş olur diğeriAynen banada verdi, ama hiç düşünmemiştim
Aç karnına gelmeyin diye tembihliyor bizimkiler ben çantama çikolata koydum girmeden yedim bu sefer de fazla kıpırdaktıKızlar ben geldim ama birazdan tekrar gidicem. Aç karna gitmem hataymışnst olmamış yemek ye gel dedi
Bebeğim 2400 olmuş. Yine minnak bir bebiş geliyor
Sen yine iyisin benim 34+5 de 2.835 kiloydu..Eve geldim kızlar nst iyi ağrı sancı yok çok şükür. Bebişte iyi dr bayram temizliği yapıcam diye kendini yorma ve susuz kalma dedi. Kilo 2650 gr baya iyi bakmışsın dedi anası iştahlı olunca doğal olarak yaramış3,5-4 kg doğar dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da büyür her türlü ben takılmıyorum kilo işine ultrason ölçülerine de güvenmiyorum pek. Böbreklerinin ısrarla ölçüsünü sordum çünkü hep iyi deyip geçiyor 9 mm olmuş sınır 10 muş ama 10 u geçse bile sorun gözüyle bakmam 15-20 olsa o zaman sorun dedi ben yine de kısmetse doğumdan sonra bir ultrason çektiririm. Bpd 37 haftalık çıkmış benim kız da koca kafalı galiba Bayramdan önce 1 kez daha çağırdı bakalım başı o kadar kalabalık ki tatil izin bişeyini soramadım bidahaki gidişimde sorcam burada mı olacak kaç gün tatil yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?