- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.861
Ben belki sokmaz dedim nedense de hata etmişimAç karnına gelmeyin diye tembihliyor bizimkiler ben çantama çikolata koydum girmeden yedim bu sefer de fazla kıpırdaktı
Ben de 34+4 üm bugün işte bide kız bebek daha narin olması lazım pehlivan gibi olacakSen yine iyisin benim 34+5 de 2.835 kiloydu..
Bugün 35+2 yim ve su içsem o kilo alıyor
BPD de aynı şekilde 37+0 çıkıyor .
Ben 4 kg istemiyorum ya ..
OhaaMuayene ücreti 700 TL olmasına rağmen 100 TL de nts ödüyoruz
Mübarek gün güzel haberler alalim
Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilirBenim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.
Keşke alsaydı salı günü doktor .Ne olacak 1 haftada bu çocuk yarım kilo mu alacak ? Alacağı max 200 gram belki de hiç almayacak
Benim 32 gibi başladı nst ve 35 ten sonra her hafta çağırıyor ama ben haftaya gitmicem arife gibi giderim bir de bayramdan sonra giderim sonra da doğum zaten.Ben belki sokmaz dedim nedense de hata etmişim
Kiz kardesimi lüleburgaza vercezKızlar aranızda edirne ve ilçelerinden olan yok dimi hastanede herkese bön bön bakıyorum acaba bizimkilerden biri olabilir mi diye
O nasıl bir ilaçmış öyle Allah korumuş çocuğu gerçekten okurken dehşete düştüm gözümde canlandırdım resmen ay kimse öyle bir şey yaşamasın büyük geçmiş olsun canımSelam sayfalari okuyup gelecektim ama cok birikmiş berbat ötesi bir gece geçirdim dün yatmaya giderken son bir ogluma bakayim üstünü örteyim derken karanlikta bir islaklik fark ettim ışığı açtım korku filmi gibiydisanki oğlumun üstüne biri bir kova kan dökmüş gibiydi belden aşağı heryeri kanlar içindeydi yatak carsaf bacaklri poposu elim ayağım boşaldı karnıma ağrı girdi eşim uyuyordu dilim tutuldu eşim bir seslenmede uyanacak biri degil birkere ismini telafuz ettigimi hatirliyorum ama nasil bagirmisimki esim solugu yanimda aldi oglumu kucakladik dusa soktuk baygin gibiydi buyuk tuvaletinide yapmis ama daha cok kan vardi ve bunlar olurken muhtemelen kendinde degildi yoksa bu hale gelip uyanmamasi mumkunmu sonra anladikki bu hale gelmsinin sebebi alerjik astim ilaci imis surekli oksurdugu icin kbb ye goturmustum ve ilk kez dün ilaci verdim uyudu ilacta cok agir bir ilacmis suan hersey yolunda ama ben hala cok kotuyum bian dedimki Allahim birini verip birini aliyormu canimdan can gitti Allahim kimseyi evladiyla sinamasin oglum geceyi hatirlamiyor bile nasil bir ilacmis cozemedim bugun aksama kadr gözlemleyip aksam doktora goturecegim
Hastane değil canım özel muayene o yüzden 600 ile başladık zam geldi şuan 700OhaaBurada özel 130 tl diye biliyorum nst yi bilmiyorum ben devlete gidiyorum herşey beleş Ama hangi hastaneyse çok pahallıymış gerçekten yazık insanlar o parayla ev geçindiriyorlar sonuçta hepsinin yaptığı iş aynı.
Anne karnında 1 gün bile dursa kardır diye biliyorum ben. Sen ölçümlere pek takılma yeri daraldı bebeklerin tam ölçü alamıyorlar mesela benim de bacakları hep önde giderdi dr hatta defalarca uzun bacaklı olacak dedi ama şimdi haftayla uyumlu çıkıyor çünkü kıvrık tutuyor iki büklüm duruyor bebek ablaları da uzun bacaklı oldukları için bence uzun olur yine.Benim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.
Keşke alsaydı salı günü doktor .Ne olacak 1 haftada bu çocuk yarım kilo mu alacak ? Alacağı max 200 gram belki de hiç almayacak
Hıı anladım ama yine de pahallıHastane değil canım özel muayene o yüzden 600 ile başladık zam geldi şuan 700
Ayyy allahdan daha o tarafa denk gelmedimNst odasında bi hasta vardı gittigimde,diger sedyede resmen duvara karşı durdum 20 dk.P.tesi insallah boş olur diğeri
Bu nasıl ücretler yahuMuayene ücreti 700 TL olmasına rağmen 100 TL de nts ödüyoruz
OrasıKiz kardesimi lüleburgaza vercezgurbet diye pek istemesek de o istiyor size yakinmi anlat hele
Gecmiyor anam birde goruvu usulu gibi oldu kendide bulmadi
Bebiş nasil iyimi kac kilo olmus , nst sonuvuna ne dedi doltor birde kanala falan girmis dedimiBen yine kilo vermişim yaaresmen 5 kilo verdim bu ay resmen 8kilo alarak hsmileliğimi tamamlıcam çok mesudum
Evet ya maşallah sen geldin sona artıkAyyy allahdan daha o tarafa denk gelmedimcidden duvara doğru yatıyolar zaten benim sondu denk gelmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?