Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen yine iyisin benim 34+5 de 2.835 kiloydu..
Bugün 35+2 yim ve su içsem o kilo alıyor
BPD de aynı şekilde 37+0 çıkıyor .
Ben 4 kg istemiyorum ya ..
Ben de 34+4 üm bugün işte bide kız bebek daha narin olması lazım pehlivan gibi olacak Ablaları da büyük doğdular benim için sorun değil daha iyi ele avuca gelir sezaryan olcam nasılsa.

Muayene ücreti 700 TL olmasına rağmen 100 TL de nts ödüyoruz
Ohaa Burada özel 130 tl diye biliyorum nst yi bilmiyorum ben devlete gidiyorum herşey beleş Ama hangi hastaneyse çok pahallıymış gerçekten yazık insanlar o parayla ev geçindiriyorlar sonuçta hepsinin yaptığı iş aynı.

Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilir

O nasıl bir ilaçmış öyle Allah korumuş çocuğu gerçekten okurken dehşete düştüm gözümde canlandırdım resmen ay kimse öyle bir şey yaşamasın büyük geçmiş olsun canım

Hastane değil canım özel muayene o yüzden 600 ile başladık zam geldi şuan 700

Anne karnında 1 gün bile dursa kardır diye biliyorum ben. Sen ölçümlere pek takılma yeri daraldı bebeklerin tam ölçü alamıyorlar mesela benim de bacakları hep önde giderdi dr hatta defalarca uzun bacaklı olacak dedi ama şimdi haftayla uyumlu çıkıyor çünkü kıvrık tutuyor iki büklüm duruyor bebek ablaları da uzun bacaklı oldukları için bence uzun olur yine.

Ayyy allahdan daha o tarafa denk gelmedim cidden duvara doğru yatıyolar zaten benim sondu denk gelmem artık
Evet ya maşallah sen geldin sona artık

Bu arada sana kontrol için randevu vermiş miydi doktorun?Bana nst için kağıt verdi sadece direk nst ye gireceksin dedi,sonucu götürücem de muayene de eder heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…