Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cam açık yattim sfr esinti bu sekilde bile sıcaktan bayildik ama gel görki öksürüyorum doguma 3 gün öyle böyle öksurmuyorm gicik gbi ayni ama köklü bi öksuruk aksilikler silsilesi beni buluyor bu ara resmen çnkü sitresten dolayı çok negatifim ve çekiyorum galiba

Gecmiyor anam birde goruvu usulu gibi oldu kendide bulmadi
Ama aile temiz ve akli basinda zaten cocukta temiz iyi fakat gurbet beaa naparsin
Hayırlısı olsun kısmet öyleymiş çok küçük yer değil tanıdıklarım da var hatta orada oturan ama galiba hiç gitmedim.

O baskı hissi ve sancı dün gece beni inanılmaz korkuttu biliyomusun. Hep baskı olurdu ama sancıyla bir olmamıştı. Sanırım artık hep hissedeceğim
Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilir
Katılıyorum. Mesele kilo alımı değil çoğu zaman. Doktorum kilo en son baktığımız şey diyor hep.

Bende acisiz baski var , sende aciyla eşlik ediyorsa iyi zorluyor demekki

Her an nişan gelebilir oyle devam ederse

Bebiş nasil iyimi kac kilo olmus , nst sonuvuna ne dedi doltor birde kanala falan girmis dedimi
Yok ya deli gibi sıra var randevuluda değilim yaaa haftalık kontrol bekliyorum mecbur
Evet ya maşallah sen geldin sona artık

Bu arada sana kontrol için randevu vermiş miydi doktorun?Bana nst için kağıt verdi sadece direk nst ye gireceksin dedi,sonucu götürücem de muayene de eder heralde.
Benim muayene olmam lazım haftaya doğum yani bakar herhalde sıra bekliyorum çok var sıraSenin daha süre var diyedir belkide bana artık haftaya gün saat vermesi gerekiyo

Evet kesinlikle bakması lazım sana,bu hastane hafta içi de hafta sonu da baya kalabalık oluyo ya,insallah çok bekletmezler seni de

Beklemekte zor sira gelir inşallah

Göbek acır diye korktum ondan bacaktan yaptım daha çok yandı 10 gün tedbiren dedi doktor. Teşekkür ederim canım.

Aynen suan pek hareketli ama ben de acaba beslenmediginden mi harekrtli diye dusundum. Iyice kafayı sıyırmadan hayırlısiyla sureci tamamlamak istiyorum artk normal dogum mu olur sezeryan mı bilmiyorum normal olur gibi geliyordu ama bu hafta fikirlerim degisti her an sezeryan da olablr diye kendimi ikna ediyorum. Modum düstü yükseltmem lazm. Doktorlara güvenmekten baska caremiz de yok sanrm

Bizim bacak boyu bir haftada kısalmış yanlış ölçtü galiba makina.
Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu ya da bir hafta kadar geride.

Sezeryan tarihi hala 13 temmuz.

Bebek gelişsin diye şurup vereceğim dedi. Sonra araya başka hastalar karıştı falan, unuttu vs ve bana çocuklarda kullanılan klasik öksürük ilacının tablet formunu yazmış. Öksürüğüm yok ki dedim. Ama yazdı adam. Eczacı da ilacın sadece nefes açma özelliğinin olduğunu söyledi. Almayacağım bu yüzden. Tecrübeli bir doktor tamam da kafası o kadar yoğun ki, güvenemiyorum artık. Ona kalsa doğuma kadar gelme diyor (kendisi tatilde olacak çünkü) ama sıvı azlığı devam ediyor hala, ben her hafta gidecegim.

Ben de yiyorum ve sasirmam da ondan yani. Evdeydim 2 haftadir dolaba yapişılıydım resmen. Inat gibi oldu. Ama bu aralar cok sık büyük tuvalete ciktim. 2 hafta once tsh 0.28 cikmisti. Acaba dedim ki troid fazla gelmis zayifladik mi naptik. Tabi bunlar tamamen kendimce varsayimlarim. Artk nasipte ne varsa o olacak. Vucudum ona faydalı g3lmiyorsa zararı da olmasın da artk dısarda büyümesi gerekiyorsa da sezeryan falan bi sekil dünyaya g3lsin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…