- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.881
Hayırlısı olsun kısmet öyleymiş çok küçük yer değil tanıdıklarım da var hatta orada oturan ama galiba hiç gitmedim.Gecmiyor anam birde goruvu usulu gibi oldu kendide bulmadi
Ama aile temiz ve akli basinda zaten cocukta temiz iyi fakat gurbet beaa naparsin
Aynen pahalı canım doğum fiyatını hiç söylemiyorumHıı anladım ama yine de pahallı
Aynen canim kader kismet böyleymiş umarim iyi olurHayırlısı olsun kısmet öyleymiş çok küçük yer değil tanıdıklarım da var hatta orada oturan ama galiba hiç gitmedim.
O baskı hissi ve sancı dün gece beni inanılmaz korkuttu biliyomusun. Hep baskı olurdu ama sancıyla bir olmamıştı. Sanırım artık hep hissedeceğimGöğsünün tam altindan 1 karış yapican gobek deligini geçiyorsa kuş parmagin dogum hazirmis karnin inmis demekmis
Normlde gunlerimiz ayni seninle bakalim ne zaman gelecekler ve bana bayrama kalmaz dedi benim bebek 2 haftadirda kanalda baskida var sen baski hissediyormusun cikacakmis gibi?
Katılıyorum. Mesele kilo alımı değil çoğu zaman. Doktorum kilo en son baktığımız şey diyor hep.Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilir
Bende acisiz baski var , sende aciyla eşlik ediyorsa iyi zorluyor demekkiO baskı hissi ve sancı dün gece beni inanılmaz korkuttu biliyomusun. Hep baskı olurdu ama sancıyla bir olmamıştı. Sanırım artık hep hissedeceğim
Katılıyorum. Mesele kilo alımı değil çoğu zaman. Doktorum kilo en son baktığımız şey diyor hep.
Yok ya deli gibi sıra var randevuluda değilim yaaa haftalık kontrol bekliyorum mecburBebiş nasil iyimi kac kilo olmus , nst sonuvuna ne dedi doltor birde kanala falan girmis dedimi
Benim muayene olmam lazım haftaya doğum yani bakar herhalde sıra bekliyorum çok var sıraEvet ya maşallah sen geldin sona artık
Bu arada sana kontrol için randevu vermiş miydi doktorun?Bana nst için kağıt verdi sadece direk nst ye gireceksin dedi,sonucu götürücem de muayene de eder heralde.
Evet kesinlikle bakması lazım sana,bu hastane hafta içi de hafta sonu da baya kalabalık oluyo ya,insallah çok bekletmezler seni deYok ya deli gibi sıra var randevuluda değilim yaaa haftalık kontrol bekliyorum mecbur
Benim muayene olmam lazım haftaya doğum yani bakar herhalde sıra bekliyorum çok var sıraSenin daha süre var diyedir belkide bana artık haftaya gün saat vermesi gerekiyo
Beklemekte zor sira gelir inşallahYok ya deli gibi sıra var randevuluda değilim yaaa haftalık kontrol bekliyorum mecbur
Benim muayene olmam lazım haftaya doğum yani bakar herhalde sıra bekliyorum çok var sıraSenin daha süre var diyedir belkide bana artık haftaya gün saat vermesi gerekiyo
67 ney ki
Maşallah bebişeDoktordan çıktım kızlar 14 Temmuz sezaryan günüm kilosu 2845 49 cm herşey güzel Dedi haftaya tekrar çağırdı
Göbek acır diye korktum ondan bacaktan yaptım daha çok yandıHayırlı uğurlu olsun bahtı güzel olsun bebişinin .. Ben iğneyi karından yapıyorum daha az yanıyor göbek deliğinin 4 parmak etrafına yağ dokuyu tutup ve 90 derece açıyla vuruyorum ilacı yavaş verirsen daha az yanar bacak ve kolun tek farkı oraya 45 derece açıyla vurmak gerekiyor yani yağ dokuya ilaç enjekte edilip yavaş yavaş emilimi olmalıymış doktorum öyle demişti. Kan sulandırıcıyı ne kadar süre kullanacaksın bellimi?
Doktor rahim ağzı yumuşamış dedi son kontroldeBende acisiz baski var , sende aciyla eşlik ediyorsa iyi zorluyor demekki
Her an nişan gelebilir oyle devam ederse
Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah canımMaşallah bebişeaynı gün doğuruyoruz ️
Amin canımm amiinSağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah canımGüzel haberlerle gelelim
Bı sirrin var mı canikomBen yine kilo vermişim yaaresmen 5 kilo verdim bu ay resmen 8kilo alarak hsmileliğimi tamamlıcam çok mesudum
Belkide haftaya kalmazDoktor rahim ağzı yumuşamış dedi son kontroldehaftaya diyomuymuşum kızlar suyum geldiiiiii
Aynen suan pek hareketli ama ben de acaba beslenmediginden mi harekrtli diye dusundum. Iyice kafayı sıyırmadan hayırlısiyla sureci tamamlamak istiyorum artk normal dogum mu olur sezeryan mı bilmiyorum normal olur gibi geliyordu ama bu hafta fikirlerim degisti her an sezeryan da olablr diye kendimi ikna ediyorum. Modum düstü yükseltmem lazm. Doktorlara güvenmekten baska caremiz de yok sanrmBenim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.
Keşke alsaydı salı günü doktor .Ne olacak 1 haftada bu çocuk yarım kilo mu alacak ? Alacağı max 200 gram belki de hiç almayacak
Ben de yiyorum ve sasirmam da ondan yani. Evdeydim 2 haftadir dolaba yapişılıydım resmen. Inat gibi oldu. Ama bu aralar cok sık büyük tuvalete ciktim. 2 hafta once tsh 0.28 cikmisti. Acaba dedim ki troid fazla gelmis zayifladik mi naptik. Tabi bunlar tamamen kendimce varsayimlarim. Artk nasipte ne varsa o olacak. Vucudum ona faydalı g3lmiyorsa zararı da olmasın da artk dısarda büyümesi gerekiyorsa da sezeryan falan bi sekil dünyaya g3lsin diyorum.Buyumeyince büyümüyor. Ben son 2 hafta neler yemedim .muzlar, sütler, yumurtalar ,et ,tavuk hem de her gün. Yok yok yok .Olmayınca olmuyor .demekki bunların büyümesi bu kadar oluyor .Yani genetiği böyle belki bizim bebeklerin .Ha boyu uzamış bizimkinin hakkını yemeyim ama doğsa daha çok kilo alırdı. Bekle bekle içim şişti valla .Bir de 2 gram alsın diye gün aşırı yiyorum. 9 ay boyunca almadığım kiloyu şu 3 haftada aldım. İnsan ister istemez yiyor .dogursaydim bu kadar deli gibi yemezdim. Keşke doktora o zaman alalım bu bebeği deseydim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?