Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yenidoğan giyer canım iki hafta kadar tam oluyor oğlum 52 cm doğmuştu 40 ı çıkana karar giyindi ama benim hastane çıkışlarım Aziz bebeydi ve kalıpları büyüktü. 50 cm patiklileri giyinemedi benim ilk oğlum. Şimdiki oğlum 49 cm doğdu minnak bir bebe hala içinde kayboluyor yeni doğanların

Bana doktor dedi ki olması gereken haftadan 2 hafta geriye düşerse risk başlıyor, ondan sonra almaya düşünüyoruz. Sizinki öndeymiş zaten anladığım kadarıyla

Belkide haftaya kalmaz
Ah ağzın bal yesin

Sen evi kapatıcam diyordun kapattın mı?

Benim evim sürekli temizleniyor ama sürekli de pisleniypr ya çıldırıcam. Mutfak dolaplarında parmak izleri, canlarım yine toz olmuş sıkıntıdan neye satacağımı şaşırdım galiba

Kızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?

300 adet çok mu olur?
Canım bebeğin kilosuna göre alman daha mantıklı. Sleepy ecologic 2 mini şuan 3200 olan bebeme tam geliyor. Üzerinde 3-6 kilo diyor. Elimde prima premium care 1 numara ile aynı boyutta. İnanılmaz hoşuma gitti. Bir ondan bi sleepyden kullanıyorum. 300 adet çok olmaz. Haftada zaten 60_70 tane gidiyor.

Dun aksam geldik eve pazartesinden beri kayinvalideydim ama artik çamaşırimiz falan kalmadi bugun onlari hallettim pazar gunu tekrar gideriz dedik 3 gun evdeyim

Hergun supursem toz alsam yeri dedigin gibi temiz kalmiyor işte

6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
Bogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok
Suniyi sakın açılma baslamadan alma , mesela 2 cm aciklik var dedi o zaman hastaneye yat ve suni al ama acilma yok belirti yoksa zamani var demek bekle
En son yoktu hic acilma dr bayrama kadar bekleriz bayramdan sonra kendisi gelmezse yatisini yapariz dedi balon takip sonra suni basliyolarmis

Dun aksam geldik eve pazartesinden beri kayinvalideydim ama artik çamaşırimiz falan kalmadi bugun onlari hallettim pazar gunu tekrar gideriz dedik 3 gun evdeyim

Hergun supursem toz alsam yeri dedigin gibi temiz kalmiyor işte
Cidden çok sinir bozucu ya, sanki hiç yapılmamış gibi oluyor. İki gündür de İnanılmaz gözüme batıyor. Dur kalkıp toz alayım

Göğüs ucu uyarımı kontrolsüz çok tehlikeliymiş. Bebeğin kalp atışları düşebiliyormuş. Bilginiz olsun
Tabii ki kontrolsüz değil. 38+0 dan sonra haftada 2 kez toplamda 3 dk masaj yağı ile. Bu ebemin verdiği reçete.

Bebek gelsin diye bunlardan hangisine yüklenirsek sonuç iyi olmaz zaten. Herşey kontrollü ve doktor-ebe kontrolünde olmalı.

Rahim ağzının yumusagigi vajinal ultrasonla mi anlaşılıyor ? Bana bakılmadi vajinal ile, belki de hiç sıkıntım olmadığı ya da zaman olduğu içindir
Evet alttan bakiliyor , ben gecen gun acilma yok demi hocam dedim onu anlamam icin alttan muayene etmem lazim dedi sonra bi sesszilik oluştu ee kilosu ne kadar hocam dedim lafi degsitim hemen

Bogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok

En son yoktu hic acilma dr bayrama kadar bekleriz bayramdan sonra kendisi gelmezse yatisini yapariz dedi balon takip sonra suni basliyolarmis
Evet evet arkadas hakli. Ssvd grubunda okudum gecen gun. Bir kadinin suyu gelmis dogum baslamamis. Doktor 1 saat kadar gogus uclari uyar demis, 40. Dksinda sancilari baslamis.

Balon neydi güya bir doğum yaptım ama nasıl sildiysem
Suni sanci icin diye biliyorum, herkese takmiyolar zaten. Ben bi ara suni sanci ile dogum yapacaktim derken sezaryene dondu, o muhabbetlerde balonu duymustum ama hic tecrube etmedim soyledigim gibi sezaryen oldu sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…