- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.901
Yenidoğan giyer canım iki hafta kadar tam oluyor oğlum 52 cm doğmuştu 40 ı çıkana karar giyindi ama benim hastane çıkışlarım Aziz bebeydi ve kalıpları büyüktü. 50 cm patiklileri giyinemedi benim ilk oğlum. Şimdiki oğlum 49 cm doğdu minnak bir bebe hala içinde kayboluyor yeni doğanlarınKızlar bişey soracağım bu hastane çıkışlarında 50cm yazıyor benim bebiş 3hafta önce 50cmdi şimdi geçmiştir bu yazan ortalama bi boyut mu o patikli taytlar filan olur mu sizce benimkine?
Bi büyük beden 62cm o da büyük gibi geliyor
Bana doktor dedi ki olması gereken haftadan 2 hafta geriye düşerse risk başlıyor, ondan sonra almaya düşünüyoruz. Sizinki öndeymiş zaten anladığım kadarıylaBenim kafa 2 hafta ilerideydi normal haftasını bulmuş, göbek cevresi de 2 haftada hic büyümemiş. Yani bana da tuhaf geldi .Hani bebek anne karninda büyümeyince alıyorlardı? Yani benim bebek eğer sezaryen tarihine kadar buyumeyecekse niye bekliyorum onu anlamadım. Dogsaydi şimdiye 100 gram alırdı. Belki de böyle böyle geriye düşüyor onu da bilmiyorum. Yani bakıyorum karnım da büyümüyor sanki gün geçtikçe küçülüyor. Sadece hareketlerinin iyi olması keyfi yerinde olduğu anlamına geliyor diyorlar ya buna da inanmiyorum artık.
Keşke alsaydı salı günü doktor .Ne olacak 1 haftada bu çocuk yarım kilo mu alacak ? Alacağı max 200 gram belki de hiç almayacak
Nabız67 ney ki
Ah ağzın bal yesinBelkide haftaya kalmaz
Canım bebeğin kilosuna göre alman daha mantıklı. Sleepy ecologic 2 mini şuan 3200 olan bebeme tam geliyor. Üzerinde 3-6 kilo diyor. Elimde prima premium care 1 numara ile aynı boyutta. İnanılmaz hoşuma gitti. Bir ondan bi sleepyden kullanıyorum. 300 adet çok olmaz. Haftada zaten 60_70 tane gidiyor.Kızlar sleepy 2 numaradan kaç tane almak mantıklı olur?
300 adet çok mu olur?
Dun aksam geldik eve pazartesinden beri kayinvalideydim ama artik çamaşırimiz falan kalmadi bugun onlari hallettim pazar gunu tekrar gideriz dedik 3 gun evdeyimAh ağzın bal yesin
Sen evi kapatıcam diyordun kapattın mı?
Benim evim sürekli temizleniyor ama sürekli de pisleniypr ya çıldırıcam. Mutfak dolaplarında parmak izleri, canlarım yine toz olmuşsıkıntıdan neye satacağımı şaşırdım galiba
Bogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
En son yoktu hic acilma dr bayrama kadar bekleriz bayramdan sonra kendisi gelmezse yatisini yapariz dedi balon takip sonra suni basliyolarmisSuniyi sakın açılma baslamadan alma , mesela 2 cm aciklik var dedi o zaman hastaneye yat ve suni al ama acilma yok belirti yoksa zamani var demek bekle
Cidden çok sinir bozucu ya, sanki hiç yapılmamış gibi oluyor. İki gündür de İnanılmaz gözüme batıyor. Dur kalkıp toz alayımDun aksam geldik eve pazartesinden beri kayinvalideydim ama artik çamaşırimiz falan kalmadi bugun onlari hallettim pazar gunu tekrar gideriz dedik 3 gun evdeyim
Hergun supursem toz alsam yeri dedigin gibi temiz kalmiyor işte
Tabii ki kontrolsüz değil. 38+0 dan sonra haftada 2 kez toplamda 3 dk masaj yağı ile. Bu ebemin verdiği reçete.Göğüs ucu uyarımı kontrolsüz çok tehlikeliymiş. Bebeğin kalp atışları düşebiliyormuş. Bilginiz olsun
Rahim ağzının yumusagigi vajinal ultrasonla mi anlaşılıyor ? Bana bakılmadi vajinal ile, belki de hiç sıkıntım olmadığı ya da zaman olduğu içindirDoktor rahim ağzı yumuşamış dedi son kontroldehaftaya diyomuymuşum kızlar suyum geldiiiiii
Balon neydiBogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok
En son yoktu hic acilma dr bayrama kadar bekleriz bayramdan sonra kendisi gelmezse yatisini yapariz dedi balon takip sonra suni basliyolarmis
Balon derkenBogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok
En son yoktu hic acilma dr bayrama kadar bekleriz bayramdan sonra kendisi gelmezse yatisini yapariz dedi balon takip sonra suni basliyolarmis
Evet alttan bakiliyor , ben gecen gun acilma yok demi hocam dedim onu anlamam icin alttan muayene etmem lazim dedi sonra bi sesszilik oluştuRahim ağzının yumusagigi vajinal ultrasonla mi anlaşılıyor ? Bana bakılmadi vajinal ile, belki de hiç sıkıntım olmadığı ya da zaman olduğu içindir
Bazi kaynaklar derki buda bir dogum belirtisiCidden çok sinir bozucu ya, sanki hiç yapılmamış gibi oluyor. İki gündür de İnanılmaz gözüme batıyor. Dur kalkıp toz alayım
Evet evet arkadas hakli. Ssvd grubunda okudum gecen gun. Bir kadinin suyu gelmis dogum baslamamis. Doktor 1 saat kadar gogus uclari uyar demis, 40. Dksinda sancilari baslamis.Bogurtlen yapragi cayi haric hepsini yapiyorum ama tık yok
Bebek hareketiyle alakalı dedi ama bilmiyorum tam.67 ney ki
Suni sanci icin diye biliyorum, herkese takmiyolar zaten. Ben bi ara suni sanci ile dogum yapacaktim derken sezaryene dondu, o muhabbetlerde balonu duymustum ama hic tecrube etmedim soyledigim gibi sezaryen oldu sonunda.Balon neydigüya bir doğum yaptım ama nasıl sildiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?