- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.921
Merak etme Merve ben buradayim3..5 kisi dogurdu topik sessizlesti ben dogurana kadarda kimse kalmaz , hepinizi engellerimm bakk doguran kaybolmasin
Ben hepinizi sırayla doğurtacak gibiyim3..5 kisi dogurdu topik sessizlesti ben dogurana kadarda kimse kalmaz , hepinizi engellerimm bakk doguran kaybolmasin
Bebeğim geçen hafta 3100 dü. Biraz iri bir bebek olarak doğacak muhtemelen. O yüzden tereddüt ettim.Canım bebeğin kilosuna göre alman daha mantıklı. Sleepy ecologic 2 mini şuan 3200 olan bebeme tam geliyor. Üzerinde 3-6 kilo diyor. Elimde prima premium care 1 numara ile aynı boyutta. İnanılmaz hoşuma gitti. Bir ondan bi sleepyden kullanıyorum. 300 adet çok olmaz. Haftada zaten 60_70 tane gidiyor.
Hayirlisiyla Temmuzun 17si 31i arasi dogurcagim, sık sık yazabilirim ama muhtelemen o zamana kadar herkes coktan emzirme, gobek bagi, uykusuzluk muhabbetine gecmis olur, benim muhabbetim kimseyi sarmaz3..5 kisi dogurdu topik sessizlesti ben dogurana kadarda kimse kalmaz , hepinizi engellerimm bakk doguran kaybolmasin
Dedigin tarihte doguracak olanlarda var tek kalacagni sanmiyorumHayirlisiyla Temmuzun 17si 31i arasi dogurcagim, sık sık yazabilirim ama muhtelemen o zamana kadar herkes coktan emzirme, gobek bagi, uykusuzluk muhabbetine gecmis olur, benim muhabbetim kimseyi sarmaz
Baktı allahdan mecburEvet kesinlikle bakması lazım sana,bu hastane hafta içi de hafta sonu da baya kalabalık oluyo ya,insallah çok bekletmezler seni de
Ahhh vallaaa zor geldiBeklemekte zor sira gelir inşallah
YememekBı sirrin var mı canikom
Yok kız nerdeeeeeeyoncambenim sıra gelmis olmasi lazim ve senin buraya yazman.lazimdi simdiye
Yoksaaaaaa dogruuyornmu kizz allah kahretmeye
19 u bana rezerveli buradayım yaniHayirlisiyla Temmuzun 17si 31i arasi dogurcagim, sık sık yazabilirim ama muhtelemen o zamana kadar herkes coktan emzirme, gobek bagi, uykusuzluk muhabbetine gecmis olur, benim muhabbetim kimseyi sarmaz
Ayyy hadii hayırlısı saglıkla gelsin ateş oglanNts normal çıktı çocuğun kilosu değişmemiş bi haftada aynı 3450 grm normal artık boyuda 52 cm
Kafası hala 41 haftalık, baskı yapıyo dimi kasıklara dedi evet dedim, önde gidiyo diye mecbur 1 hafta daha sabret dedi, bende kötü birşeymi dedim, hayır sadece doğum şeklini değiştirir zaten sende sezeryan istiyodun sorun olmaz dedi.
Kan verdimm doğum için 680 tl para ödedim 3 tüp kanaa başımdan kaynar sular döküldüama doğum parasından düşülcek diyince kendime anca geldim
1temmuz sabah 7de yatışım yapılcak hayırlısıyla
O baskı hissi ve sancı dün gece beni inanılmaz korkuttu biliyomusun. Hep baskı olurdu ama sancıyla bir olmamıştı. Sanırım artık hep hissedeceğim
Katılıyorum. Mesele kilo alımı değil çoğu zaman. Doktorum kilo en son baktığımız şey diyor hep.
Bence dogurdugun gunden sonra sayılır diye dusunuyorumŞimdi bir şey soracağım. Hani hastanelerde 1 gece kalınıyor ya çoğunlukla. Diyelim ben akşam 10da gittim sabaha kadar sancı çektim bebek sabah geldi. O bir gece sayılıyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı 1 gece?
Doğum olduktan sonra bir gece yayılıyor. Normalden sonra 24 saat sezeryandan sonra 48 saatŞimdi bir şey soracağım. Hani hastanelerde 1 gece kalınıyor ya çoğunlukla. Diyelim ben akşam 10da gittim sabaha kadar sancı çektim bebek sabah geldi. O bir gece sayılıyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı 1 gece?
Ben mesela gece 2 de doğurup sabah 9.30 ta çıktım o sana bağlı ve bebegin durumuna.Şimdi bir şey soracağım. Hani hastanelerde 1 gece kalınıyor ya çoğunlukla. Diyelim ben akşam 10da gittim sabaha kadar sancı çektim bebek sabah geldi. O bir gece sayılıyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı 1 gece?
Bence dogurdugun gunden sonra sayılır diye dusunuyorum
Doğum olduktan sonra bir gece yayılıyor. Normalden sonra 24 saat sezeryandan sonra 48 saat
Vermeyeceksin o doğum parasına dahil zaten istersen 3 gün sancı çek hastanede.O zaman normal doğum için sancı çektiğim gün için ayrı para vereceğim yani. Ay hazırlıklı olmak lazım böyleyse
Bizden fazla verenlerde varmış rahatladımMuayene ücreti 700 TL olmasına rağmen 100 TL de nts ödüyoruz
Muayene 750 nst 180Bizden fazla verenlerde varmış rahatladım
Bende dut yemiş bülbül doktorumuza aylık 600 TL veriyorum nts ücretsiz.
Oy dağlar yok mu arttıranMuayene 750 nst 180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?