Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
fbtl o kadar çabuk çıkmaya izin veriyorlar mı? Maşallah vallahi

O zaman normal doğum için sancı çektiğim gün için ayrı para vereceğim yani. Ay hazırlıklı olmak lazım böyleyse
Dikişsiz doğum oldu, kanamam normaldi, bebek iyiydi hemen süt geldi emdi ve kaka yaptı. Çocuk doktoruda kendi doktorumda çıkabilir deyince çıktım. Hastanedense ev daha rahat geliyor zaten

Rahim ağzının yumusagigi vajinal ultrasonla mi anlaşılıyor ? Bana bakılmadi vajinal ile, belki de hiç sıkıntım olmadığı ya da zaman olduğu içindir
Vajinal muayeneyle ama eliyle bakıyor, kamera değil.
İki parmağını rahim ağzına bastırıyor, bu arada acılı bişi değil biraz rahatsız oluyorum o kadar.

Bende 6 tane daha yaptım ama iki dklık bisey bize daha büyük seyler gerekli

Ben akşam hastaneye gidip gece doğum yapmıştım, doktorum sabah istersen bu gece de burada kalabilirsin demişti ama ben kendi isteğimle çıkmıştım hastaneden, sanırım gece doğum yaparsan böyle bir hakkın var tabiki hastaneden hastaneye de değişir ama 24 saat dolduramadığın için çıkın diyemezler ya

Yok inmemiş o zaman otururken anca göbek deliğime değiyor ayaktayken mümkün değil göbek deliğim çok aşağıda kalıyor

Sana ne güzel müjdeyi vermiş doktorun keşke bana da öyle dese çarşamba günü ben anlamıyorum kanalda mı değil mi ya en son kontrolde değildi yani bir şey demedi doktor Ama bıçak saplanması elektrik çarpması gibi şeyler oluyor bir de hıçkırınca resmen popomdan hissediyorum çok komik her gün de hareket yapıyorum. Sizin ikinci ya çabuj doğurursunuz ya benim de iki ama ilki sezeryan ya bu ilk gibi olcak

Ben çok kararsızım ya eşime bi dedim beni görmese ağlar diye bizle kalır dedi ama bakalım. Eğer o uyurken doğum başlarsa götürmem.
Biz kucaklayıp almıştık ama gece asla uyanirsa ben ya da eşim olmazsa durmazdı. Eşim onla ilgilendi doğumda hizli oldu. Sadece çok küçüktü ve çok şaşırmıştı hiç unutmuyorum

Ya bende bir sürü şey yapmayı planlayıp hiç bişi yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…