- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.941
Dikişsiz doğum oldu, kanamam normaldi, bebek iyiydi hemen süt geldi emdi ve kaka yaptı. Çocuk doktoruda kendi doktorumda çıkabilir deyince çıktım. Hastanedense ev daha rahat geliyor zatenfbtl o kadar çabuk çıkmaya izin veriyorlar mı? Maşallah vallahi
O zaman normal doğum için sancı çektiğim gün için ayrı para vereceğim yani. Ay hazırlıklı olmak lazım böyleyse
Ben bu kadar ücret versem girişte gül yapraklariyla karşılanıp nst odasında da ateşli meyve tabağı beklerdimMuayene 750 nst 180
Bir bebem olacak olaya bakOy dağlar yok mu arttıran
İnsan bekliyor doğumdan sonra yapıyorlar ama anne babaya böyle özel yemek geliyor kuaför hizmeti var sayılır miBen bu kadar ücret versem girişte gül yapraklariyla karşılanıp nst odasında da ateşli meyve tabağı beklerdim
Ayyy valla geliyoooo , amin inşallahAyyy hadii hayırlısı saglıkla gelsin ateş oglan
Ben oğlanı yanıma almıştım hastanede beraber uyudukİnşaallah ben de gece doğurur sabah eve gelirim oğlan uyurkenfbtl
Vajinal muayeneyle ama eliyle bakıyor, kamera değil.Rahim ağzının yumusagigi vajinal ultrasonla mi anlaşılıyor ? Bana bakılmadi vajinal ile, belki de hiç sıkıntım olmadığı ya da zaman olduğu içindir
Bende 6 tane daha yaptım ama iki dklık bisey bize daha büyük seyler gerekliKolonya sisesi 25 tane yapmıştım 200 de çikolata vardı baktım doğurmuyorum can sıkıntısı bide gittim 25 sise daha aldimetiket var zaten evde akşam oturup yapacağım. Doğurmam lazım yoksa işler iyiye gitmiyor
Aynen seninki yüne iyimiş canım nts de ücretsizmişBizden fazla verenlerde varmış rahatladım
Bende dut yemiş bülbül doktorumuza aylık 600 TL veriyorum nts ücretsiz.
Evet doğuma hazırlıyor vücut kendiniBenim de iki gündür baskıyla birlikte kemik ağrısı var bazen iyice zorluyor bazen hafifliyor artık günler yaklaştı
Ben akşam hastaneye gidip gece doğum yapmıştım, doktorum sabah istersen bu gece de burada kalabilirsin demişti ama ben kendi isteğimle çıkmıştım hastaneden, sanırım gece doğum yaparsan böyle bir hakkın var tabiki hastaneden hastaneye de değişir ama 24 saat dolduramadığın için çıkın diyemezler yaŞimdi bir şey soracağım. Hani hastanelerde 1 gece kalınıyor ya çoğunlukla. Diyelim ben akşam 10da gittim sabaha kadar sancı çektim bebek sabah geldi. O bir gece sayılıyor mu? Yoksa doğumdan sonra mı 1 gece?
Friends bitirdim baştan sona. Çikolataları dizdim. Yok geçmiyor vakitBende 6 tane daha yaptım ama iki dklık bisey bize daha büyük seyler gerekli
Yok inmemiş o zamanGöğsünün tam altindan 1 karış yapican gobek deligini geçiyorsa kuş parmagin dogum hazirmis karnin inmis demekmis
Normlde gunlerimiz ayni seninle bakalim ne zaman gelecekler ve bana bayrama kalmaz dedi benim bebek 2 haftadirda kanalda baskida var sen baski hissediyormusun cikacakmis gibi?
Ben çok kararsızım ya eşime bi dedim beni görmese ağlar diye bizle kalır dedi ama bakalım. Eğer o uyurken doğum başlarsa götürmem.Ben oğlanı yanıma almıştım hastanede beraber uyuduk
Biz kucaklayıp almıştık ama gece asla uyanirsa ben ya da eşim olmazsa durmazdı. Eşim onla ilgilendi doğumda hizli oldu. Sadece çok küçüktü ve çok şaşırmıştı hiç unutmuyorumBen çok kararsızım ya eşime bi dedim beni görmese ağlar diye bizle kalır dedi ama bakalım. Eğer o uyurken doğum başlarsa götürmem.
Ay sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfini
Balon neydigüya bir doğum yaptım ama nasıl sildiysem
Valla bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum balon diyorlar ragim agzina yerlestirilen acilma saglayan birseymis tam olarak neye benzedigine dair bir fikrim yokBalon derken
Ya bende bir sürü şey yapmayı planlayıp hiç bişi yapmadımKolonya sisesi 25 tane yapmıştım 200 de çikolata vardı baktım doğurmuyorum can sıkıntısı bide gittim 25 sise daha aldimetiket var zaten evde akşam oturup yapacağım. Doğurmam lazım yoksa işler iyiye gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?