- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.961
İlkinde son ana kadar bekledinse buda 2.gibi olur aslindaAy sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfinikeşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
Beni yaz hafta içineAy sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfinikeşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
Ben beklemeyi hiç sevmem çok tez canlıyım ondan kendimi oyalıyorum. Doktora sabah sezeryana al beni diye yalvarasim vardiYa bende bir sürü şey yapmayı planlayıp hiç bişi yapmadım
Ben pazartesi gidicem artık sıkıldım da her hafta gidip aynı rutin sohbetleri yapmaktan hiç aksiyon yok, gece falan sancı olsa da gitsem diye geçiriyorum içimdenBen beklemeyi hiç sevmem çok tez canlıyım ondan kendimi oyalıyorum. Doktora sabah sezeryana al beni diye yalvarasim vardi
İlkinde 38+5 de sezeryan oldum düşün ne bir nişan ne bir sancı ne bir kasılma hak getireİlkinde son ana kadar bekledinse buda 2.gibi olur aslindabide hiç belli olmaz inmeden doğdu benimkiler sanciyla indiler kanala. Ben muhtemelen 4 temmuz haftası doguracagim ama bakalim
Seni en başa yazdım zaten sen doğuracak gibisin tam. Bütün belirtiler var maşallahBeni yaz hafta içine
Ben rüyamda gece suyumun geldiğini gördüm kalktım ama tık yok. Doktor pazar antalyaya gidiyor öbür pazara kadar yok. Hedefim sonraki pazartesi doğurmakBen pazartesi gidicem artık sıkıldım da her hafta gidip aynı rutin sohbetleri yapmaktan hiç aksiyon yok, gece falan sancı olsa da gitsem diye geçiriyorum içimden
Hay agzin bal yesin keskee 16 sinda kardesimin nisani var nasil olcak hic bilmiyorum bari cocuk dogsada biraz kendini toplasaAy sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfinikeşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
Bende İstanbul'da şişli memorialde 900 TL olan doktor muayenesini 450 TL , 800 TL olan NST'yi 300 TL ödüyorumMuayene ücreti 700 TL olmasına rağmen 100 TL de nts ödüyoruz
Bence bekle bakalım ne olacak. Benim 3.ama ümidim yok daha. 37+1 bugün zaten 38 ve sonrası beklemek mantıklı bu haftada başlamaz doğum.İlkinde 38+5 de sezeryan oldum düşün ne bir nişan ne bir sancı ne bir kasılma hak getiredoktor almasa 40 a kadar dururdu bence Bu da duracak diye çok korkuyorum ya. Ssvd doktoru da 39. hafta gel bana zaten doğumlar genelde öyle başlıyor dedi. Öncesinde doğurursan doğuma gelirsin zaten dedi çarşamba buradaki doktorla randevum var bakim ne dicek
Seni en başa yazdım zaten sen doğuracak gibisin tam. Bütün belirtiler var maşallahdarısı başıma dua et
Doktor muayenesi ankarayla yakın ama nst abartılmış. Bende Ankaradayım memoriala gidiyorum ama nst için ayrıca alıyorlar saçma yani muayene üstüne nst parası bide.Bende İstanbul'da şişli memorialde 900 TL olan doktor muayenesini 450 TL , 800 TL olan NST'yi 300 TL ödüyorum
Bence hepimiz birbirimize dua ederek bu zinciri başlatabilirizHay agzin bal yesin keskee 16 sinda kardesimin nisani var nasil olcak hic bilmiyorum bari cocuk dogsada biraz kendini toplasa
Evet ya 37+ doğuranlar daha az bir 38 i görücez sanırım yani en az bir haftamız daha varBence bekle bakalım ne olacak. Benim 3.ama ümidim yok daha. 37+1 bugün zaten 38 ve sonrası beklemek mantıklı bu haftada başlamaz doğum.
Ahahaha Allahim dogurmak isteyen herkesi biran once bir avazda kurtar insallahBence hepimiz birbirimize dua ederek bu zinciri başlatabiliriz
Evet ya 37+ doğuranlar daha az bir 38 i görücez sanırım yani en az bir haftamız daha varneyse ada çayı içeyim bari
Beklentini düşük tut zor biliyorum ama 40a göre ayarla kendini strese girmezsin. Bende gülüp söylüyorum ama bu hafta beklentim yok yani. 38 dolunca göğüs masajı merdiven vs artıracağim. Cunku bebek gelmek istediğinde gelince bence bakım vs daha kolay oluyor.Bence hepimiz birbirimize dua ederek bu zinciri başlatabiliriz
Evet ya 37+ doğuranlar daha az bir 38 i görücez sanırım yani en az bir haftamız daha varneyse ada çayı içeyim bari
Çok merak ediyorum ben de bizimki bebeği görünce ne yapacak diye küçük olduğu için çok takmaz belkiBiz kucaklayıp almıştık ama gece asla uyanirsa ben ya da eşim olmazsa durmazdı. Eşim onla ilgilendi doğumda hizli oldu. Sadece çok küçüktü ve çok şaşırmıştı hiç unutmuyorum
Özel hastane olsun muayenehane olsun herşey çok pahalı artık Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben birde doğumda doktora ayrı ücret hastaneye ayrı ücret ödeyeceğimBende İstanbul'da şişli memorialde 900 TL olan doktor muayenesini 450 TL , 800 TL olan NST'yi 300 TL ödüyorum
Benim 19 ay sadece denemeler yapmisti nasıl ağlar vs diyeÇok merak ediyorum ben de bizimki bebeği görünce ne yapacak diye küçük olduğu için çok takmaz belki
Benim 19 ay sadece denemeler yapmisti nasıl ağlar vs diyehiç kıskançlık olmadı ama beraber büyüdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?