Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfini keşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
İlkinde son ana kadar bekledinse buda 2.gibi olur aslinda bide hiç belli olmaz inmeden doğdu benimkiler sanciyla indiler kanala. Ben muhtemelen 4 temmuz haftası doguracagim ama bakalim

Ben beklemeyi hiç sevmem çok tez canlıyım ondan kendimi oyalıyorum. Doktora sabah sezeryana al beni diye yalvarasim vardi
Ben pazartesi gidicem artık sıkıldım da her hafta gidip aynı rutin sohbetleri yapmaktan hiç aksiyon yok, gece falan sancı olsa da gitsem diye geçiriyorum içimden

İlkinde son ana kadar bekledinse buda 2.gibi olur aslinda bide hiç belli olmaz inmeden doğdu benimkiler sanciyla indiler kanala. Ben muhtemelen 4 temmuz haftası doguracagim ama bakalim
İlkinde 38+5 de sezeryan oldum düşün ne bir nişan ne bir sancı ne bir kasılma hak getire doktor almasa 40 a kadar dururdu bence Bu da duracak diye çok korkuyorum ya. Ssvd doktoru da 39. hafta gel bana zaten doğumlar genelde öyle başlıyor dedi. Öncesinde doğurursan doğuma gelirsin zaten dedi çarşamba buradaki doktorla randevum var bakim ne dicek
Beni yaz hafta içine
Seni en başa yazdım zaten sen doğuracak gibisin tam. Bütün belirtiler var maşallah darısı başıma dua et

Ben pazartesi gidicem artık sıkıldım da her hafta gidip aynı rutin sohbetleri yapmaktan hiç aksiyon yok, gece falan sancı olsa da gitsem diye geçiriyorum içimden
Ben rüyamda gece suyumun geldiğini gördüm kalktım ama tık yok. Doktor pazar antalyaya gidiyor öbür pazara kadar yok. Hedefim sonraki pazartesi doğurmak
Seninle 1 hafta aramiz sende bu pazartesi dogurursun bence

Ay sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfini keşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
Hay agzin bal yesin keskee 16 sinda kardesimin nisani var nasil olcak hic bilmiyorum bari cocuk dogsada biraz kendini toplasa

Bence bekle bakalım ne olacak. Benim 3.ama ümidim yok daha. 37+1 bugün zaten 38 ve sonrası beklemek mantıklı bu haftada başlamaz doğum.

Bende İstanbul'da şişli memorialde 900 TL olan doktor muayenesini 450 TL , 800 TL olan NST'yi 300 TL ödüyorum
Doktor muayenesi ankarayla yakın ama nst abartılmış. Bende Ankaradayım memoriala gidiyorum ama nst için ayrıca alıyorlar saçma yani muayene üstüne nst parası bide.

Hay agzin bal yesin keskee 16 sinda kardesimin nisani var nasil olcak hic bilmiyorum bari cocuk dogsada biraz kendini toplasa
Bence hepimiz birbirimize dua ederek bu zinciri başlatabiliriz
Bence bekle bakalım ne olacak. Benim 3.ama ümidim yok daha. 37+1 bugün zaten 38 ve sonrası beklemek mantıklı bu haftada başlamaz doğum.
Evet ya 37+ doğuranlar daha az bir 38 i görücez sanırım yani en az bir haftamız daha var neyse ada çayı içeyim bari

Evet ya 37+ doğuranlar daha az bir 38 i görücez sanırım yani en az bir haftamız daha var neyse ada çayı içeyim bari
Ahahaha Allahim dogurmak isteyen herkesi biran once bir avazda kurtar insallah aminn ben 38+0 bugun bu hafta dogurursam insallah iyi

Beklentini düşük tut zor biliyorum ama 40a göre ayarla kendini strese girmezsin. Bende gülüp söylüyorum ama bu hafta beklentim yok yani. 38 dolunca göğüs masajı merdiven vs artıracağim. Cunku bebek gelmek istediğinde gelince bence bakım vs daha kolay oluyor.

Biz kucaklayıp almıştık ama gece asla uyanirsa ben ya da eşim olmazsa durmazdı. Eşim onla ilgilendi doğumda hizli oldu. Sadece çok küçüktü ve çok şaşırmıştı hiç unutmuyorum
Çok merak ediyorum ben de bizimki bebeği görünce ne yapacak diye küçük olduğu için çok takmaz belki

Bende İstanbul'da şişli memorialde 900 TL olan doktor muayenesini 450 TL , 800 TL olan NST'yi 300 TL ödüyorum
Özel hastane olsun muayenehane olsun herşey çok pahalı artık Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben birde doğumda doktora ayrı ücret hastaneye ayrı ücret ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…