- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.981
İlk sen o zaman ben daha 37 olucam tam yarınAhahaha Allahim dogurmak isteyen herkesi biran once bir avazda kurtar insallahaminn ben 38+0 bugun bu hafta dogurursam insallah iyi
Yok doğru sölüyorsun 40 haftayı baz almayınca daha çok stres oluyor insan. Ama dayanmak da zor bazen diyorum en fazla 3 haftan kaldı sabretBeklentini düşük tut zor biliyorum ama 40a göre ayarla kendini strese girmezsin. Bende gülüp söylüyorum ama bu hafta beklentim yok yani. 38 dolunca göğüs masajı merdiven vs artıracağim. Cunku bebek gelmek istediğinde gelince bence bakım vs daha kolay oluyor.
Stres yapma canım evde de düzen oluşturursun. Altını falan aç canım uyanırEve geldik Allah'a şükür.
Ama maalesef hastanedeki düzen hızlı bozuldu.
Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
Tamam da 38 haftalik bebekle 39 haftalik bebek arasında bir fark yok ki .Artık gelişen yerleri gelişmiştir. Hem burda 37 haftalik doguranlarin bile bebekleri kuvoze girmiyor .37 den sonra olan doğum normal dogum sayılıyor.Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilir
Benim kız da uyanmazdı sadece altını açıp ıslak mendil sürdüğümde uyanırdıEve geldik Allah'a şükür.
Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
37 haftalık mı doğurcan ya acelen ne normal doğum dediğin 40 ı bulurAy sorma herkes çatır çatır tarih yazdırıyor biz bekliyoruz bebelerin keyfinikeşke bu haftaiçi doğursak hepimiz
Kafa öndeydi ama karın 34.hafta çıktı 37 +3 olması gerekirken .ama risk yoktu bende işte. Belki ondan bıraktı bilmiyorumBana doktor dedi ki olması gereken haftadan 2 hafta geriye düşerse risk başlıyor, ondan sonra almaya düşünüyoruz. Sizinki öndeymiş zaten anladığım kadarıyla
Ben de o kan değerleri bile hamileliktekine göre yüksek. Hemoglobin bile daha yüksek çıkmış. Kansızlık yok ,tiroid yok, idrar yolu enfeksiyonu, şeker tansiyon yok .anlamadım vallaBen de yiyorum ve sasirmam da ondan yani. Evdeydim 2 haftadir dolaba yapişılıydım resmen. Inat gibi oldu. Ama bu aralar cok sık büyük tuvalete ciktim. 2 hafta once tsh 0.28 cikmisti. Acaba dedim ki troid fazla gelmis zayifladik mi naptik. Tabi bunlar tamamen kendimce varsayimlarim. Artk nasipte ne varsa o olacak. Vucudum ona faydalı g3lmiyorsa zararı da olmasın da artk dısarda büyümesi gerekiyorsa da sezeryan falan bi sekil dünyaya g3lsin diyorum.
Benim de modum düştü ne yalan soyleyim .canımı sıkmak istemiyorum ama bu büyümesinin yavaşlaması canımı sikiyor .Hani en başından küçük bebek olsa ve büyüme grafiğine göre hareket etse bir şey demicem .ama 2 haftada hic kilo almaması kafamı karıştırıyor.manyak manyak fikirler geliyor aklıma. Acaba diyorum eşim mi aradı doktoru. Bebek beklesin mi dedi .daha önce aramıştı.esim yemek yemiyor bu çocuk besleniyor mu diye? Sonuç ne oldu hocam diye aramışsa beklesin bizim için sıkıntı yok mu dedi bilmiyorum. Annesi de diyor zaten beklesin beklesin bebek kilo alır biraz daha diuor .bilmiyorum hayırlısıyla doğsun bebekler ne deyim artıkAynen suan pek hareketli ama ben de acaba beslenmediginden mi harekrtli diye dusundum. Iyice kafayı sıyırmadan hayırlısiyla sureci tamamlamak istiyorum artk normal dogum mu olur sezeryan mı bilmiyorum normal olur gibi geliyordu ama bu hafta fikirlerim degisti her an sezeryan da olablr diye kendimi ikna ediyorum. Modum düstü yükseltmem lazm. Doktorlara güvenmekten baska caremiz de yok sanrm
Canım bebişi komple soymayı denedin mi o zaman rahatsız olup uyanırlarmış. Arkadaşıma ebe söylemişti. Ocak ayında doğurmuştu hep dediğim gibi soyarak uyandırmıştı bir dene istersenEve geldik Allah'a şükür.
Çoğu yöntem denendi.
Iyi bari dedim sesi çıkmadıNts normal çıktı çocuğun kilosu değişmemiş bi haftada aynı 3450 grm normal artık boyuda 52 cm
Kafası hala 41 haftalık, baskı yapıyo dimi kasıklara dedi evet dedim, önde gidiyo diye mecbur 1 hafta daha sabret dedi, bende kötü birşeymi dedim, hayır sadece doğum şeklini değiştirir zaten sende sezeryan istiyodun sorun olmaz dedi.
Kan verdimm doğum için 680 tl para ödedim 3 tüp kanaa başımdan kaynar sular döküldüama doğum parasından düşülcek diyince kendime anca geldim
1temmuz sabah 7de yatışım yapılcak hayırlısıyla
Hurma da yiyorum ananas da yiyorum göğüs ucunu uyara uyara bir hal oldum yok anam agri bile yok6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
Kız anca okumaya yetisiyoorum. Yazana kadar bebe uyanıyor. Basıyor çığlığı3..5 kisi dogurdu topik sessizlesti ben dogurana kadarda kimse kalmaz , hepinizi engellerimm bakk doguran kaybolmasin
Kuzum dediklerin bendede oluyor sen sonuna kadar bekleyeceksin işte normal istiyorsun ya zaman lazımYok inmemiş o zamanotururken anca göbek deliğime değiyor ayaktayken mümkün değil göbek deliğim çok aşağıda kalıyor
Sana ne güzel müjdeyi vermiş doktorun keşke bana da öyle dese çarşamba günüben anlamıyorum kanalda mı değil mi ya en son kontrolde değildi yani bir şey demedi doktor Ama bıçak saplanması elektrik çarpması gibi şeyler oluyor bir de hıçkırınca resmen popomdan hissediyorum çok komik her gün de hareket yapıyorum. Sizin ikinci ya çabuj doğurursunuz ya benim de iki ama ilki sezeryan ya bu ilk gibi olcak
Denendi sonuç 0.Stres yapma canım evde de düzen oluşturursun. Altını falan aç canım uyanır
Denendi sonuç 0.Benim kız da uyanmazdı sadece altını açıp ıslak mendil sürdüğümde uyanırdı
Denendim sonuç 0.Canım bebişi komple soymayı denedin mi o zaman rahatsız olup uyanırlarmış. Arkadaşıma ebe söylemişti. Ocak ayında doğurmuştu hep dediğim gibi soyarak uyandırmıştı bir dene istersen
Doğum sırasında yapılan dualar kabul oluyomuş doğurursam söz size de edicemİlkinde 38+5 de sezeryan oldum düşün ne bir nişan ne bir sancı ne bir kasılma hak getiredoktor almasa 40 a kadar dururdu bence Bu da duracak diye çok korkuyorum ya. Ssvd doktoru da 39. hafta gel bana zaten doğumlar genelde öyle başlıyor dedi. Öncesinde doğurursan doğuma gelirsin zaten dedi çarşamba buradaki doktorla randevum var bakim ne dicek
Seni en başa yazdım zaten sen doğuracak gibisin tam. Bütün belirtiler var maşallahdarısı başıma dua et
Canım bana da 3200 dedi doktor 2 gün sonra 2950 doğduBebeğim geçen hafta 3100 dü. Biraz iri bir bebek olarak doğacak muhtemelen. O yüzden tereddüt ettim.
Oyy yerim ben onun çığlığınıKız anca okumaya yetisiyoorum. Yazana kadar bebe uyanıyor. Basıyor çığlığı
Ayaklarını lavaboda suya tut, kızımı sadece su uyandırıyodu ve ilk günler insanları dinleyip çok uğraşmadan bıraktığım içinde sarılığı çok ilerledi lütfen ihmal etme muhakkak uyandırEve geldik Allah'a şükür.
Çoğu yöntem denendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?