Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahahaha Allahim dogurmak isteyen herkesi biran once bir avazda kurtar insallah aminn ben 38+0 bugun bu hafta dogurursam insallah iyi
İlk sen o zaman ben daha 37 olucam tam yarın
Yok doğru sölüyorsun 40 haftayı baz almayınca daha çok stres oluyor insan. Ama dayanmak da zor bazen diyorum en fazla 3 haftan kaldı sabret ben de şimdi göğsüme e vitamini sürüyorum her gün ebe öyle söyledi. Bir de işte yarım saat çömelme top hareketleri var. Tabi bunların hepsi bahane sonuçta ne zaman isterlerse o zaman geliyolar

Eve geldik Allah'a şükür.
Ama maalesef hastanedeki düzen hızlı bozuldu.
Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
Stres yapma canım evde de düzen oluşturursun. Altını falan aç canım uyanır

Burada olay kilo değil de bebeğin organ gelişimini tamamlamasi olabilir
Tamam da 38 haftalik bebekle 39 haftalik bebek arasında bir fark yok ki .Artık gelişen yerleri gelişmiştir. Hem burda 37 haftalik doguranlarin bile bebekleri kuvoze girmiyor .37 den sonra olan doğum normal dogum sayılıyor.

Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
Benim kız da uyanmazdı sadece altını açıp ıslak mendil sürdüğümde uyanırdı

Bana doktor dedi ki olması gereken haftadan 2 hafta geriye düşerse risk başlıyor, ondan sonra almaya düşünüyoruz. Sizinki öndeymiş zaten anladığım kadarıyla
Kafa öndeydi ama karın 34.hafta çıktı 37 +3 olması gerekirken .ama risk yoktu bende işte. Belki ondan bıraktı bilmiyorum

Ben de o kan değerleri bile hamileliktekine göre yüksek. Hemoglobin bile daha yüksek çıkmış. Kansızlık yok ,tiroid yok, idrar yolu enfeksiyonu, şeker tansiyon yok .anlamadım valla

Merhabalar arkadaşlar. Ben de inşallah Temmuz annesi olacağım. 34+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğim 34 yaşındayım .Uzun zamandır takip ediyordum konuyu. Mesajları okudukça geçte olsa üye olmak istedim. Tecrübeli annelerin mesajlarından çok şey öğrendim bu başlık sayesinde. Ayrıca geceleri uyandığımda heyecanla okuduğum tekrar uykuya dalmama yardımcı olan bir yer oldu burası.
Miniklerini sağlıkla kucaklarına alanları tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.
Darısı bekleyenlerin başına olsun. Zamanında sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız umarım.

Benim de modum düştü ne yalan soyleyim .canımı sıkmak istemiyorum ama bu büyümesinin yavaşlaması canımı sikiyor .Hani en başından küçük bebek olsa ve büyüme grafiğine göre hareket etse bir şey demicem .ama 2 haftada hic kilo almaması kafamı karıştırıyor.manyak manyak fikirler geliyor aklıma. Acaba diyorum eşim mi aradı doktoru. Bebek beklesin mi dedi .daha önce aramıştı.esim yemek yemiyor bu çocuk besleniyor mu diye? Sonuç ne oldu hocam diye aramışsa beklesin bizim için sıkıntı yok mu dedi bilmiyorum. Annesi de diyor zaten beklesin beklesin bebek kilo alır biraz daha diuor .bilmiyorum hayırlısıyla doğsun bebekler ne deyim artık

Çoğu yöntem denendi.
Canım bebişi komple soymayı denedin mi o zaman rahatsız olup uyanırlarmış. Arkadaşıma ebe söylemişti. Ocak ayında doğurmuştu hep dediğim gibi soyarak uyandırmıştı bir dene istersen

Iyi bari dedim sesi çıkmadı

1 temmuz gelsin o zaman

6 7 hurma, böğürtlen yaprağı çayı, düzenli ilişki, göğüs ucu uyarımı. Bunları yapıyor musun? Yapmadıysan başla hemen
Hurma da yiyorum ananas da yiyorum göğüs ucunu uyara uyara bir hal oldum yok anam agri bile yok 20 tane hurma yiyorum günde tık yok .yürüyüş de yapıyorum. Bak şimdi gidecem koca bir ananas yicem .
Benim de gayem sezaryenden önce en azından biraz da olsa normal dogum sürecinin başlaması. En azından sütüm olur .

Kuzum dediklerin bendede oluyor sen sonuna kadar bekleyeceksin işte normal istiyorsun ya zaman lazım

Harekete devam et squata basladinmi oda bende işe yaramisti gunde 10..15 tane yapabilirsen yap sen normal yapican bemce inaniyorum

Stres yapma canım evde de düzen oluşturursun. Altını falan aç canım uyanır
Denendi sonuç 0.
Benim kız da uyanmazdı sadece altını açıp ıslak mendil sürdüğümde uyanırdı
Denendi sonuç 0.
Özel bölgeyi sadede yıkayın dedi dr.
Ne ıslak mendik ve ıslak pamuk yasak.
Canım bebişi komple soymayı denedin mi o zaman rahatsız olup uyanırlarmış. Arkadaşıma ebe söylemişti. Ocak ayında doğurmuştu hep dediğim gibi soyarak uyandırmıştı bir dene istersen
Denendim sonuç 0.

Doğum sırasında yapılan dualar kabul oluyomuş doğurursam söz size de edicem

Peki bişi sorucam ilki niçin sezeryandı?

Çoğu yöntem denendi.
Ayaklarını lavaboda suya tut, kızımı sadece su uyandırıyodu ve ilk günler insanları dinleyip çok uğraşmadan bıraktığım içinde sarılığı çok ilerledi lütfen ihmal etme muhakkak uyandır

Tek sıkıntınız bu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…