Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Denedim cnm hemen yattı yine. Bakalım yine deneyeceğim.inaallah atlatacağız.

Tamam da 38 haftalik bebekle 39 haftalik bebek arasında bir fark yok ki .Artık gelişen yerleri gelişmiştir. Hem burda 37 haftalik doguranlarin bile bebekleri kuvoze girmiyor .37 den sonra olan doğum normal dogum sayılıyor.
Fark kilo ve boy değil ki. Bir gün bile sorun yoksa anne karnında kalması kar. Bebek gelmek isterse ne güzel.

Eve geldik Allah'a şükür.
Ama maalesef hastanedeki düzen hızlı bozuldu.
Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
Bir yöntemde ben soyleyeyim

Kulaginin biten kismi yanagina dogru olan kismi ovala isaret parmaginla daire çiz huylanir uyanir o zaman

ayy haftaya bu saatlerde bebişinlesin o zaman harika
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Benim 19 ay sadece denemeler yapmisti nasıl ağlar vs diye hiç kıskançlık olmadı ama beraber büyüdüler
Araları çok az seninkilerin ama ne güzel birlikte büyüyecekler hep en yakın arkadaş olacaklar. Benim de ilk ikisinin arası 3 yaştı birlikte oynaya oyanaya büyüdüler ablası arada kıskandı falan ama o da küçüktü normaldi yani hiç zarar vermedi. Bunda tepkileri ne olacak bilmiyorum başta büyük daha hevesli küçük umursamazdı şimdi büyük umursamaz küçük meraklı durumda doğunca nasıl olacak bilmiyorum umarım herşey iyi olur

Fark kilo ve boy değil ki. Bir gün bile sorun yoksa anne karnında kalması kar. Bebek gelmek isterse ne güzel.
Kilo boy önemli değil. Benim taktığım konu şu. Bu bebek düzenli kilo aliyordu .Atıyorum kimi zaman 200 gram aldı kimi zaman 450 aldı.ama aldı işte bir şekilde. Ama şu son 2 haftada 1 gram almamış gözüküyor. Yani 50 gram bile almış olsa diyecektim ki demekki yavaşlamıs.Hani bir can eğrisi vardır ya artar ama küçük küçük artar ona razıyım. Derdim ki en başından küçük bebek olacak .ama böyle büyüyüp büyüyüp de pat diye durması canımı sıktı .yoksa varsın 2.500 kilo 2 kilo doğsun önemli değil.

Bende düşünüyorum istemeyecekler oyunu dağıtıyor vs diyecekler. İlkler çok anlaşıyor ama bu sefer ne olur hiç kestiremiyorum

37 haftalık mı doğurcan ya acelen ne normal doğum dediğin 40 ı bulur
Doğuranlar da çok ama neden biri de ben olmayayım

Harekete devam et squata basladinmi oda bende işe yaramisti gunde 10..15 tane yapabilirsen yap sen normal yapican bemce inaniyorum
Kız ben zaten 4. aydan beri düzenli spor yapıyorum. Squatı geç ne açma germeler çömelme hareketleri topta zıplamalar ay ne güzel motive ettin inşallah ya çok istiyorum ben de
Doğum sırasında yapılan dualar kabul oluyomuş doğurursam söz size de edicem

Peki bişi sorucam ilki niçin sezeryandı?
Beni sakın unutma bak
Valla hiç sebebi yoktu sevil aslında doktor korkutmuştu çatı muayenesinde kasılmışım ıkınamazsam bebek oksijensiz kalırmış idrar kaçırma problemi yaşarmışım daha çok gençmişim vs vs. Sağolsub ssvd doktorum rahatlattı; çatı muayenesinde kasılman çok normal sana şöyle örnek vereyim dedi; sonda takarken canın acır ama bir daha çiş yapamazsın diyormuyuz hayır dedi. Ikınamazsan bizim orda işimiz ne müdahale etmek dedi. Son olarak idrar kaçırma normal doğumla ilgili değil dedi sezeryan olan kadınlarda da olan birşeymiş. Ama bunları o zaman hiç bilmiyordum araştırmamıştım

Ultrasona girmiyorum bile ben artık. Çünkü olcumde sorun olur diyor. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi ki.

Kızlar hepiniz bebeği uyandırmaya çalışıyorsunuz benim çocuk doktoru ise uyuyan çocuğu uyandırma diye tembihlerdi o acıkınca uyanır ikidebir uykusunu bölme uykusu da önemli derdi Aslında bilinen sık sık emmesi gerektiği ama neden öyle diyordu bilmem sarılık falan olmadı gerçi ama şaşırmıştım duyunca.

Hoşgeldiniz :
Iyi bari dedim sesi çıkmadı

1 temmuz gelsin o zaman
Ayyyyy bakalım sizin nezman olucak
ayy haftaya bu saatlerde bebişinlesin o zaman harika
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Ayyyy evet onu düşündükçe mıtlu oluyorum zaten ya

Oo sen baya azimlisin desene

Valalhi o bebe normal dogmazsa boyundan posundan utansin normal hak şuan

Özel hastane olsun muayenehane olsun herşey çok pahalı artık Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben birde doğumda doktora ayrı ücret hastaneye ayrı ücret ödeyeceğim
Aminnn inşallah aynen özel hastanede muhakkak özel sigorta olmalı başka bahsedilmesi çok zor doğum ne kadar olacak birde gittigin hangi ilde hangi hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…