- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.001
Denedim cnm hemen yattı yine. Bakalım yine deneyeceğim.inaallah atlatacağız.Ayaklarını lavaboda suya tut, kızımı sadece su uyandırıyodu ve ilk günler insanları dinleyip çok uğraşmadan bıraktığım içinde sarılığı çok ilerledi lütfen ihmal etme muhakkak uyandır
Tek sıkıntınız bu olsun inşallah
Bebek bezi tam oluyor değil miCanım bana da 3200 dedi doktor 2 gün sonra 2950 doğdu
Fark kilo ve boy değil ki. Bir gün bile sorun yoksa anne karnında kalması kar. Bebek gelmek isterse ne güzel.Tamam da 38 haftalik bebekle 39 haftalik bebek arasında bir fark yok ki .Artık gelişen yerleri gelişmiştir. Hem burda 37 haftalik doguranlarin bile bebekleri kuvoze girmiyor .37 den sonra olan doğum normal dogum sayılıyor.
Bende normal dogum yapmistim ama ilk defa duydum balon muhabbetiniValla bende tam olarak ne oldugunu bilmiyorum balon diyorlar ragim agzina yerlestirilen acilma saglayan birseymis tam olarak neye benzedigine dair bir fikrim yok
Bir yöntemde ben soyleyeyimEve geldik Allah'a şükür.
Ama maalesef hastanedeki düzen hızlı bozuldu.
Hastanede emme uyuma zamanı güzeldi zor da olsa uyanıyordu. Evde 4 saat oldu uyanmiyo. Şimdiden kafayı yiyebilirim
Çoğu yöntem denendi.
ayy haftaya bu saatlerde bebişinlesin o zaman harikaNts normal çıktı çocuğun kilosu değişmemiş bi haftada aynı 3450 grm normal artık boyuda 52 cm
Kafası hala 41 haftalık, baskı yapıyo dimi kasıklara dedi evet dedim, önde gidiyo diye mecbur 1 hafta daha sabret dedi, bende kötü birşeymi dedim, hayır sadece doğum şeklini değiştirir zaten sende sezeryan istiyodun sorun olmaz dedi.
Kan verdimm doğum için 680 tl para ödedim 3 tüp kanaa başımdan kaynar sular döküldüama doğum parasından düşülcek diyince kendime anca geldim
1temmuz sabah 7de yatışım yapılcak hayırlısıyla
Araları çok az seninkilerin ama ne güzel birlikte büyüyecekler hep en yakın arkadaş olacaklar. Benim de ilk ikisinin arası 3 yaştı birlikte oynaya oyanaya büyüdüler ablası arada kıskandı falan ama o da küçüktü normaldi yani hiç zarar vermedi. Bunda tepkileri ne olacak bilmiyorum başta büyük daha hevesli küçük umursamazdı şimdi büyük umursamaz küçük meraklı durumda doğunca nasıl olacak bilmiyorum umarım herşey iyi olurBenim 19 ay sadece denemeler yapmisti nasıl ağlar vs diyehiç kıskançlık olmadı ama beraber büyüdüler
Kilo boy önemli değil. Benim taktığım konu şu. Bu bebek düzenli kilo aliyordu .Atıyorum kimi zaman 200 gram aldı kimi zaman 450 aldı.ama aldı işte bir şekilde. Ama şu son 2 haftada 1 gram almamış gözüküyor. Yani 50 gram bile almış olsa diyecektim ki demekki yavaşlamıs.Hani bir can eğrisi vardır ya artar ama küçük küçük artar ona razıyım. Derdim ki en başından küçük bebek olacak .ama böyle büyüyüp büyüyüp de pat diye durması canımı sıktı .yoksa varsın 2.500 kilo 2 kilo doğsun önemli değil.Fark kilo ve boy değil ki. Bir gün bile sorun yoksa anne karnında kalması kar. Bebek gelmek isterse ne güzel.
Bende düşünüyorum istemeyecekler oyunu dağıtıyor vs diyecekler. İlkler çok anlaşıyor ama bu sefer ne olur hiç kestiremiyorumAraları çok az seninkilerin ama ne güzel birlikte büyüyecekler hep en yakın arkadaş olacaklar. Benim de ilk ikisinin arası 3 yaştı birlikte oynaya oyanaya büyüdüler ablası arada kıskandı falan ama o da küçüktü normaldi yani hiç zarar vermedi. Bunda tepkileri ne olacak bilmiyorum başta büyük daha hevesli küçük umursamazdı şimdi büyük umursamaz küçük meraklı durumda doğunca nasıl olacak bilmiyorum umarım herşey iyi olur
Doğuranlar da çok ama neden biri de ben olmayayım37 haftalık mı doğurcan ya acelen ne normal doğum dediğin 40 ı bulur
Kız ben zaten 4. aydan beri düzenli spor yapıyorum. Squatı geç ne açma germeler çömelme hareketleri topta zıplamalarHarekete devam et squata basladinmi oda bende işe yaramisti gunde 10..15 tane yapabilirsen yap sen normal yapican bemce inaniyorum
Beni sakın unutma bakDoğum sırasında yapılan dualar kabul oluyomuş doğurursam söz size de edicem
Peki bişi sorucam ilki niçin sezeryandı?
Ultrasona girmiyorum bile ben artık. Çünkü olcumde sorun olur diyor. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi ki.Kilo boy önemli değil. Benim taktığım konu şu. Bu bebek düzenli kilo aliyordu .Atıyorum kimi zaman 200 gram aldı kimi zaman 450 aldı.ama aldı işte bir şekilde. Ama şu son 2 haftada 1 gram almamış gözüküyor. Yani 50 gram bile almış olsa diyecektim ki demekki yavaşlamıs.Hani bir can eğrisi vardır ya artar ama küçük küçük artar ona razıyım. Derdim ki en başından küçük bebek olacak .ama böyle büyüyüp büyüyüp de pat diye durması canımı sıktı .yoksa varsın 2.500 kilo 2 kilo doğsun önemli değil.
Hoşgeldiniz :Merhabalar arkadaşlar. Ben de inşallah Temmuz annesi olacağım. 34+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğim 34 yaşındayım .Uzun zamandır takip ediyordum konuyu. Mesajları okudukça geçte olsa üye olmak istedim.Tecrübeli annelerin mesajlarından çok şey öğrendim bu başlık sayesinde. Ayrıca geceleri uyandığımda heyecanla okuduğum tekrar uykuya dalmama yardımcı olan bir yer oldu burası.
Miniklerini sağlıkla kucaklarına alanları tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.
Darısı bekleyenlerin başına olsun. Zamanında sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız umarım.
Ayyyyy bakalım sizin nezman olucakIyi bari dedim sesi çıkmadı
1 temmuz gelsin o zaman
Ayyyy evet onu düşündükçe mıtlu oluyorum zaten yaayy haftaya bu saatlerde bebişinlesin o zaman harika
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Oo sen baya azimlisin deseneDoğuranlar da çok ama neden biri de ben olmayayım
Kız ben zaten 4. aydan beri düzenli spor yapıyorum. Squatı geç ne açma germeler çömelme hareketleri topta zıplamalaray ne güzel motive ettin inşallah ya çok istiyorum ben de
Beni sakın unutma bak
Valla hiç sebebi yoktu sevil aslında doktor korkutmuştu çatı muayenesinde kasılmışım ıkınamazsam bebek oksijensiz kalırmış idrar kaçırma problemi yaşarmışım daha çok gençmişim vs vs. Sağolsub ssvd doktorum rahatlattı; çatı muayenesinde kasılman çok normal sana şöyle örnek vereyim dedi; sonda takarken canın acır ama bir daha çiş yapamazsın diyormuyuz hayır dedi. Ikınamazsan bizim orda işimiz ne müdahale etmek dedi. Son olarak idrar kaçırma normal doğumla ilgili değil dedi sezeryan olan kadınlarda da olan birşeymiş. Ama bunları o zaman hiç bilmiyordum araştırmamıştım
Bikini bölgesi gibi, bebek baskı yapıyodur kafasından, banada oluyo hepKızlar çamaşırın başladığı yerde hafif ağrım ve makatımda çok fena baskı var ve kemik ağrısı yapıyor resmen. Ne ola ki bu
Aminnn inşallah aynen özel hastanede muhakkak özel sigorta olmalı başka bahsedilmesi çok zor doğum ne kadar olacak birde gittigin hangi ilde hangi hastaneÖzel hastane olsun muayenehane olsun herşey çok pahalı artık Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben birde doğumda doktora ayrı ücret hastaneye ayrı ücret ödeyeceğim
Benimkinin kafası yukarda halaBikini bölgesi gibi, bebek baskı yapıyodur kafasından, banada oluyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?