- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.021
Senden sonra doguracagim kesinHoşgeldiniz :
Ayyyyy bakalım sizin nezman olucak
Ayyyy evet onu düşündükçe mıtlu oluyorum zaten ya
Bende son zamanlarda tam ölçü alamadıklarını düşünüyorum zaten ultrason kağıdında bile 20 gün oynama olabilir yazıyor genel durumuna bakıyor işte laf olsun diye ona da 1 kez daha bakar ancak.Ultrasona girmiyorum bile ben artık. Çünkü olcumde sorun olur diyor. Her doktorun yaklaşımı farklı tabi ki.
İlk zamanlar sarılık yükselirse uyanmıyor ama. O yüzden takibi gerekiyor. Halsiz kalıyor ondan uyanamiyor sonrada. Yani ilk 40 gün uyandırmak şart aslinda.Kızlar hepiniz bebeği uyandırmaya çalışıyorsunuz benim çocuk doktoru ise uyuyan çocuğu uyandırma diye tembihlerdi o acıkınca uyanır ikidebir uykusunu bölme uykusu da önemli derdiAslında bilinen sık sık emmesi gerektiği ama neden öyle diyordu bilmem sarılık falan olmadı gerçi ama şaşırmıştım duyunca.
O an oyleydi bi kereemmAnteplililili sende doğuranlae oldu burası sessizleşti diyon, her girdiğimde 5 + sayfa okuyorum nasıl sessizleşti burası
Hayır birde NST 800 TL tüp bebek tedavisini orada yaptirdigim için 300 tl' ye düşüyor ama neredeyse bir muayene parası üstelik her hafta muayene ve NST' ye gidiyorum muayenede 10 gün içinde 2 muayene olduğu için bir kez muayene parası ödüyorum NST her hafta ödüyorumDoktor muayenesi ankarayla yakın ama nst abartılmış. Bende Ankaradayım memoriala gidiyorum ama nst için ayrıca alıyorlar saçma yani muayene üstüne nst parası bide.
Hahahah sorma ya valla elimden ne geliyosa yapıyorum gerisi kısmetOo sen baya azimlisin desene
Valalhi o bebe normal dogmazsa boyundan posundan utansin normal hak şuan
Benim arkadaşımın da yukardaydı o sebeple o kadar ağrı ve baskı hissediyorsun canım. Çünkü bebek poposuyla kanala girmeye çalışıyor. Bu da daha ağrılı oluyormuş doktoru demiştiBenimkinin kafası yukarda hala
Kordon yaşlanmış olabilir ya da dr tam ölçü alamıyor olabilir. Kalp atışı, organları, suyu, hareketleri iyiyse bırak dursun içeride son günlerinde yat dinlen uyuKilo boy önemli değil. Benim taktığım konu şu. Bu bebek düzenli kilo aliyordu .Atıyorum kimi zaman 200 gram aldı kimi zaman 450 aldı.ama aldı işte bir şekilde. Ama şu son 2 haftada 1 gram almamış gözüküyor. Yani 50 gram bile almış olsa diyecektim ki demekki yavaşlamıs.Hani bir can eğrisi vardır ya artar ama küçük küçük artar ona razıyım. Derdim ki en başından küçük bebek olacak .ama böyle büyüyüp büyüyüp de pat diye durması canımı sıktı .yoksa varsın 2.500 kilo 2 kilo doğsun önemli değil.
Nst ücreti gerçekten çok yüksekmişHayır birde NST 800 TL tüp bebek tedavisini orada yaptirdigim için 300 tl' ye düşüyor ama neredeyse bir muayene parası üstelik her hafta muayene ve NST' ye gidiyorum muayenede 10 gün içinde 2 muayene olduğu için bir kez muayene parası ödüyorum NST her hafta ödüyorum
İZmirdeyim canım Toplam doktor ve hastane 17 bin extra bişeyler çıkmazsaAminnn inşallah aynen özel hastanede muhakkak özel sigorta olmalı başka bahsedilmesi çok zor doğum ne kadar olacak birde gittigin hangi ilde hangi hastane
Beni de alın , beni de
zaten insanı en mutu eden kısım oHoşgeldiniz :
Ayyyyy bakalım sizin nezman olucak
Ayyyy evet onu düşündükçe mıtlu oluyorum zaten ya
Tüp bebek işleri çok maliyetli geçende bankada adam kredi çekiyordu 57 milyar mı ne eşimin durumu çok kötü dedi kahvaltıda çay dökerken bile ağlamaya başlıyor psikolojisi iyice gitti mecbur tüp bebek yapıcaz dedi kimbilir ne baskılar da görüyor Allah herkesin yardımcısı olsun bende içten içten kendime kızdım millet nelerle uğraşıyor sen Allahın hediyesini istemedin baştan diyeHayır birde NST 800 TL tüp bebek tedavisini orada yaptirdigim için 300 tl' ye düşüyor ama neredeyse bir muayene parası üstelik her hafta muayene ve NST' ye gidiyorum muayenede 10 gün içinde 2 muayene olduğu için bir kez muayene parası ödüyorum NST her hafta ödüyorum
HoşgeldinMerhabalar arkadaşlar. Ben de inşallah Temmuz annesi olacağım. 34+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğim 34 yaşındayım .Uzun zamandır takip ediyordum konuyu. Mesajları okudukça geçte olsa üye olmak istedim.Tecrübeli annelerin mesajlarından çok şey öğrendim bu başlık sayesinde. Ayrıca geceleri uyandığımda heyecanla okuduğum tekrar uykuya dalmama yardımcı olan bir yer oldu burası.
Miniklerini sağlıkla kucaklarına alanları tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.
Darısı bekleyenlerin başına olsun. Zamanında sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız umarım.
Ayy Allah korusun 3 gün sancıdanVermeyeceksin o doğum parasına dahil zaten istersen 3 gün sancı çek hastanede.
Kayinvalidem bakicak orda kalacak birde normal dogum olunca 1 gun kaliyorsun cikariyorlar hemenHahahah sorma ya valla elimden ne geliyosa yapıyorum gerisi kısmet
Bir de sende de şey var mı ya; kızları ne yapıcaz doğum başladığındaaklım hep onda kalıcak
Benim arkadaşımın da yukardaydı o sebeple o kadar ağrı ve baskı hissediyorsun canım. Çünkü bebek poposuyla kanala girmeye çalışıyor. Bu da daha ağrılı oluyormuş doktoru demişti
Hay ben onun poposunaHahahah sorma ya valla elimden ne geliyosa yapıyorum gerisi kısmet
Bir de sende de şey var mı ya; kızları ne yapıcaz doğum başladığındaaklım hep onda kalıcak
Benim arkadaşımın da yukardaydı o sebeple o kadar ağrı ve baskı hissediyorsun canım. Çünkü bebek poposuyla kanala girmeye çalışıyor. Bu da daha ağrılı oluyormuş doktoru demişti
Deneyeyim canım.Bir yöntemde ben soyleyeyim
Kulaginin biten kismi yanagina dogru olan kismi ovala isaret parmaginla daire çiz huylanir uyanir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?