Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hosgeldin canım iyiki geldin son anlara yetiştin valla siramizi bekliyoruz bizlerde sirasi gelen aliyo bebesini kucagina i

İZmirdeyim canım Toplam doktor ve hastane 17 bin extra bişeyler çıkmazsa
Ayy izmir' de pahalıymış Benimde 27.000 dediler tüp bebek hastalarına 16.600 TL birde yeni doğan sünneti yaptıracağım 4.500 TL'den 3.500 TL'ye indirdiler

Valla merak ediyorum çok kime benzicek nasıl olucak ahh ahh yaşıcaz inşallah az kaldı
Siz yine renkli ultrasonda falan görüyorsunuzdur burada hiçbir hastanede renkli ultrason yok Verdiği ultrason kağıtlarında yüzü bile yok ki olsa da anlaşılmaz o yüzden bize tam süpriz olacak. Detaylı da ortancaya benziyordu ama çok küçüktü bir de iki ablası birbirine hiç benzemiyorlar bu kez nasıl bir şey çıkacak gerçekten merak ediyorum sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. Gerçi büyük kızım aynı kaynanam ya ona benzemesin

Hoşbuldum teşekkürler Gebelik şekeriyle mücadele ediyorum ben de. Gerçekten zor oluyor ama bir şekilde diyet insülin bu haftalara geldim. Bu yüzden planlı sezeryan olucam doktorum böyle önerdi. Ufacık ağrılarda telaşlanıyorum bilmediğim için. Tecrübelerinizi okudukça rahatlıyorum valla 2 sene kadar önce tadsız şeyler yaşadığım için normal doğumdan korkuyorum travmam oluştu malesef. Allah ım herkesin gönlünden geçeni ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar Sezaryen günü alanları tebrik ediyorum
Ben bir türlü alamıyorum Doktor kararlaştıralım diyor, yok daha tarih söyleme diyorum. Geçen cuma (17 Haziran’dı) bir ayımız kaldı dedi.
Ben he he deyip çıktım odadan
Bu akşam yine randevum var. Muhtemelen yine tarihi duymak istemeyeceğim
Hastanede kalma konusuna gelince, bir gecede nasıl çıkıyorsunuz yahu.
Burada normal doğum yapan mutlaka 3 gece, sezaryen yapan ise 4-5 kalıyor. Bir de doğum olduktan sonra geceler sayılıyor. Mesela sezaryen için bir gece önceden gitsen bile, o gece sayılmıyor.
Yani anneyle baya bir uğraşıyorlar iyice toparlayana kadar.

Hint yağı içip başlatanları duydum. Doktor ebene bunu danışabilirsin. Sonrasında da artık yapacak birşey yok. Vaktini bekliyor işte

Sağ salim al da kucağına ha sezaryen ha normal farketmez Önemli olan sağlıklı olmanız

Ne çokmuş ya normal doğum 3 gece niye o kadar tutuyorlar ki acaba. Burda sezaryen bile bir gece kalıyor.

Valla merak ediyorum çok kime benzicek nasıl olucak ahh ahh yaşıcaz inşallah az kaldı
Çok heyecanlıyım gerçekten bebeğin ilki, sonu olmazmış, onu anladım. Bir de bizimki epey sürpriz bir bebek. Kesinlikle dusunmedigimiz bir zamanda Allah nasip etti. Bir de diyorum ki yıllardır bekleyenler nasıl heyecanlidir şimdi

Kayinvalidem bakicak orda kalacak birde normal dogum olunca 1 gun kaliyorsun cikariyorlar hemen hastaneyede gelirler ilk karsialsma falan bayada merak ediyorum guzel olacak insallah
Ben de anneme bırakıcam kv demde yakın aslında baya oyalanır onlarla ama yine de bir garip hissediyorum bir de ben şehir değiştiricem ya onun stresi var

Bizimkilerde de yaş farkı çok bakalım sahiplenecekler mi sıkılacaklar mı göreceğiz
8 yaş olacak ins bizim de çok heyecanlı kızım en çok da kucağına alacak mı onu merak ediyor tabiiki alacaksın, o senin kardeşin diyorum nasıl da mutlu

Ayy okurken bile ağladım bende öyleydim arkadaşımın bir tanesi hamileydi kalktı bana dediki senin çocuğun olmuyor diye hamile olduğumu sana söylemedim 3 gün kesintisiz ağladığimi bilirim biz farklı merkezde maddi manevi çok yıprandık cok paramız gitti iki çocuğumada ev alırdım çok şükür Rabbime ki şişli Memoriale gittim oradaki doktorlar vesile oldu Rabbim de nasip etti kızım 2.5 yaşında ikinci mucizeme de hamileyim sende o an ki hamile psikolojiyle istememissin hamilelikte hormonlar tavan yapıp farklı tepkiler verilmesi gayet normal canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Ne çokmuş ya normal doğum 3 gece niye o kadar tutuyorlar ki acaba. Burda sezaryen bile bir gece kalıyor.
Prosedür öyle heralde. Her şeyi kontrol altına alınca çıkmana izin veriyorlar.
Kanaman, kan değerlerin, tuvaletin, bebeğin durumu falan en azı 3 gece yani.

Sabah normal doğum yapıp, akşamına eve kacmistim kağıt imzalayip. 3 gün de epey uzun yaa evde özellikle başka çocuğu olanlar için

Sabah normal doğum yapıp, akşamına eve kacmistim kağıt imzalayip. 3 gün de epey uzun yaa evde özellikle başka çocuğu olanlar için
Eminim öyledir ama burada herkes alışkın olduğu için işini ona göre ayarlıyor.
Yakında doğum yapan bir arkadaşım, 3 yaşındaki oğluna, bak oğlum ben yakında kardeşini almaya gideceğim, 3-5 gece evde olmayacağım, sakın anneanneni babaanneni çok üzme diye tembihliyordu. Çocuk da tamam annecim diyordu
İşte herkes neye alışırsa öyle gidiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…