- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.041
Hosgeldin canım iyiki geldin son anlara yetiştin vallaMerhabalar arkadaşlar. Ben de inşallah Temmuz annesi olacağım. 34+6 haftalık hamileyim. İlk bebeğim 34 yaşındayım .Uzun zamandır takip ediyordum konuyu. Mesajları okudukça geçte olsa üye olmak istedim.Tecrübeli annelerin mesajlarından çok şey öğrendim bu başlık sayesinde. Ayrıca geceleri uyandığımda heyecanla okuduğum tekrar uykuya dalmama yardımcı olan bir yer oldu burası.
Miniklerini sağlıkla kucaklarına alanları tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün hepsi inşallah.
Darısı bekleyenlerin başına olsun. Zamanında sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız umarım.
Valla merak ediyorum çok kime benzicek nasıl olucakzaten insanı en mutu eden kısım o
ilk karşılaşma anı falan, kucağına aldığın ilk an
düşününce bile çoookkk güzel
Bizimkilerde de yaş farkı çok bakalım sahiplenecekler mi sıkılacaklar mı göreceğizBende düşünüyorum istemeyecekler oyunu dağıtıyor vs diyecekler. İlkler çok anlaşıyor ama bu sefer ne olur hiç kestiremiyorum
NST'yi abartmışlar 150 TL olsa neyse 300 nedir hatta 800 nedir makinaları altın galibaNst ücreti gerçekten çok yüksekmiş
Ayy izmir' de pahalıymışİZmirdeyim canım Toplam doktor ve hastane 17 bin extra bişeyler çıkmazsa
Siz yine renkli ultrasonda falan görüyorsunuzdur burada hiçbir hastanede renkli ultrason yokValla merak ediyorum çok kime benzicek nasıl olucakahh ahh yaşıcaz inşallah az kaldı
Hint yağı içip başlatanları duydum. Doktor ebene bunu danışabilirsin. Sonrasında da artık yapacak birşey yok. Vaktini bekliyor işteHurma da yiyorum ananas da yiyorum göğüs ucunu uyara uyara bir hal oldum yok anam agri bile yok20 tane hurma yiyorum günde tık yok .yürüyüş de yapıyorum. Bak şimdi gidecem koca bir ananas yicem .
Benim de gayem sezaryenden önce en azından biraz da olsa normal dogum sürecinin başlaması. En azından sütüm olur .
Hoşbuldum teşekkürlerGebelik şekeriyle mücadele ediyorum ben de. Gerçekten zor oluyor ama bir şekilde diyet insülin bu haftalara geldim. Bu yüzden planlı sezeryan olucam doktorum böyle önerdi. Ufacık ağrılarda telaşlanıyorum bilmediğim için. Tecrübelerinizi okudukça rahatlıyorum valla 2 sene kadar önce tadsız şeyler yaşadığım için normal doğumdan korkuyorum travmam oluştu malesef. Allah ım herkesin gönlünden geçeni ve sağlıkla nasip etsin inşallah
Sleepy 1 numara tam oluyor anımBebek bezi tam oluyor değil mi
Ne çokmuş ya normal doğum 3 gece niye o kadar tutuyorlar ki acaba. Burda sezaryen bile bir gece kalıyor.KızlarSezaryen günü alanları tebrik ediyorum
Ben bir türlü alamıyorumDoktor kararlaştıralım diyor, yok daha tarih söyleme diyorum. Geçen cuma (17 Haziran’dı) bir ayımız kaldı dedi.
Ben he he deyip çıktım odadan
Bu akşam yine randevum var. Muhtemelen yine tarihi duymak istemeyeceğim
Hastanede kalma konusuna gelince, bir gecede nasıl çıkıyorsunuz yahu.
Burada normal doğum yapan mutlaka 3 gece, sezaryen yapan ise 4-5 kalıyor. Bir de doğum olduktan sonra geceler sayılıyor. Mesela sezaryen için bir gece önceden gitsen bile, o gece sayılmıyor.
Yani anneyle baya bir uğraşıyorlar iyice toparlayana kadar.
Çok heyecanlıyımValla merak ediyorum çok kime benzicek nasıl olucakahh ahh yaşıcaz inşallah az kaldı
Ben de anneme bırakıcam kv demde yakın aslında baya oyalanır onlarla ama yine de bir garip hissediyorumKayinvalidem bakicak orda kalacak birde normal dogum olunca 1 gun kaliyorsun cikariyorlar hemenhastaneyede gelirler ilk karsialsma falan bayada merak ediyorum guzel olacak insallah
8 yaş olacak ins bizim de çok heyecanlı kızımBizimkilerde de yaş farkı çok bakalım sahiplenecekler mi sıkılacaklar mı göreceğiz
Ayy okurken bile ağladım bende öyleydim arkadaşımın bir tanesi hamileydi kalktı bana dediki senin çocuğun olmuyor diye hamile olduğumu sana söylemedim 3 gün kesintisiz ağladığimi bilirimTüp bebek işleri çok maliyetli geçende bankada adam kredi çekiyordu 57 milyar mı ne eşimin durumu çok kötü dedi kahvaltıda çay dökerken bile ağlamaya başlıyor psikolojisi iyice gitti mecbur tüp bebek yapıcaz dedi kimbilir ne baskılar da görüyor Allah herkesin yardımcısı olsun bende içten içten kendime kızdım millet nelerle uğraşıyor sen Allahın hediyesini istemedin baştan diyeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zor bulunca giden parayı görmüyor insan.
Prosedür öyle heralde. Her şeyi kontrol altına alınca çıkmana izin veriyorlar.Ne çokmuş ya normal doğum 3 gece niye o kadar tutuyorlar ki acaba. Burda sezaryen bile bir gece kalıyor.
Sabah normal doğum yapıp, akşamına eve kacmistim kağıt imzalayip. 3 gün de epey uzun yaaKızlarSezaryen günü alanları tebrik ediyorum
Ben bir türlü alamıyorumDoktor kararlaştıralım diyor, yok daha tarih söyleme diyorum. Geçen cuma (17 Haziran’dı) bir ayımız kaldı dedi.
Ben he he deyip çıktım odadan
Bu akşam yine randevum var. Muhtemelen yine tarihi duymak istemeyeceğim
Hastanede kalma konusuna gelince, bir gecede nasıl çıkıyorsunuz yahu.
Burada normal doğum yapan mutlaka 3 gece, sezaryen yapan ise 4-5 kalıyor. Bir de doğum olduktan sonra geceler sayılıyor. Mesela sezaryen için bir gece önceden gitsen bile, o gece sayılmıyor.
Yani anneyle baya bir uğraşıyorlar iyice toparlayana kadar.
Eminim öyledir ama burada herkes alışkın olduğu için işini ona göre ayarlıyor.Sabah normal doğum yapıp, akşamına eve kacmistim kağıt imzalayip. 3 gün de epey uzun yaaevde özellikle başka çocuğu olanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?