Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok iyi anlıyorum arkadaşım ölçümlerimiz aynı ve ben sancılanıyorum bebeğimin başı kanala girmiş inşallah biraz daha dururlar bebişlerimiz

Çok istiyordunuz sizin için 3.yü de yaptık deseydiniz Şu milletin baskısı... Vallahi iyi sabretmişsiniz sabrınıza hayran oldum...
Napim cnm eşim de gördü halimi o zamanlar görüşmeyi çok azalttık ailesiyle anladılar bunaldığımı zamanla sustular sonra da bebek oldu zaten eşimin suçu yoktu ayrılsam neden yuvamı yıkayım dedim hepsi geride kaldı çok şükür. Beni bunaltan eltimin kardeşinin çocuğu olmuyor şimdi tüp bebekte tutmadı ilahi adalet...

Benimki bayram sonrasına kalsa daha iyi olacak galiba çok minik hala. Kan akışına baktı bugün. Onu normal görünce öncekileri kaç kilo doğurduğumu sordu
3 kg fazlasi cikmiyo demekki , mesela 40 hafta bekledinmi hic yinemi 3 olmamisti diğerleri

Arkadaşım bende preeklampsi geçirdim ilk hamileliğimde 33 haftalık doğum yaptım. Bu hamileliğimde de sürkeli bana "buda erken mi olacak" sorusu geliyordu okadar geriliyordum ki.. insanlar fesat

Çok kızmışsın sen, sakin ol sıkma canını. Eğer yanına gelen kişilerin sana yardımı yoksa yolla hepsini. Yani Görümcen gelmiş sanırım anladığım kadarıyla doğumdan sonra gelirsin şuan pek bir faydan olmuyor bana de.

Kimseyi çekme her şey olduğu kadar. Ben mesela kimseyi istemedim bu süreçte. Eşim biraz tek kalıyor olmamdan endişeleniyorduaçıkca söyledim ben kimseyi istemiyorum bunalıyorum evde birileri varken buna kendi annem de dahil dedim. Israrcı değil ama yardımcı da

Yani sende açıkca çek konuş çok yoruldum çok bunaldım desteğine ihtiyacım var de, seni anlayacaktır.

Durduk yere aklıma #ipana kullanıcısı geldi bak naptı acabaaaaa gittimi yurt dışına
Kiz sus bak dellendirme beni az kaldi bende dogurmaya amerikaya gitcem Türkiye'de olacagi yok bebek odasini letgoda satayim da gideyim bari

Kimse çocuk sahibi olmak zorunda değil aslında. Ne diye herkes karışıyor bilmiyorum. Ayrıca sanıyorsun ki sürekli soruyorlar toruna hasret kalmışlar gözleri gibi bakacaklar çocuk doğuyor hepsi toz oluyor ne maddi ne manevi destek görmüyorsun. Sadece can yakmak olsun.

Benimki bayram sonrasına kalsa daha iyi olacak galiba çok minik hala. Kan akışına baktı bugün. Onu normal görünce öncekileri kaç kilo doğurduğumu sordu
Benden de çıkmayacak gibi
42de 2460gr
Buda salı günü 2940 görünüyordu ama asla güvenemiyorum 3 olursa şaşıracağım

Benden de çıkmayacak gibi
42de 2460gr
Buda salı günü 2940 görünüyordu ama asla güvenemiyorum 3 olursa şaşıracağım
Bünye meselesi demekki yani üçtür aynısı oluyor. Hayır minyon falan olsam ondan diyeceğim de o da yok. Organ gelişimleri tam olsun da sütümüzle büyütürüz Allah kısmet ederse

Arkadaşım bende preeklampsi geçirdim ilk hamileliğimde 33 haftalık doğum yaptım. Bu hamileliğimde de sürkeli bana "buda erken mi olacak" sorusu geliyordu okadar geriliyordum ki.. insanlar fesat

Allah büyüktür Allaha havale edip geçin eninde sonunda karşınıza çıkarıyor evet yıpranıyorsunuz ama değiyor aslında 3 günlük dünyada kimseyi dert etmeye değmez ama işte elimizde olsa kimseyle görüşmicez benim çok yakın arkadaşım bile yok mesela bu corona falan da iyi bahane oldu herkesle mesafe koydum kafam insan kaldırmıyor artık.

İşte tamamen kötü kalplilik. Dediğim arkadaşında başını yediler çocuk çocuk diye. Tedavi görürken durumları yetmemiş biraz destek istemişler. Hemen uzaklaşmış aile. Destekte vermemiş. Bu yüzden tedaviye ara verdiler. Bu seferde kayınvalide orda burda x çocuk istemiyo ondan yapmıyolar diye anlatıyormuş. Kızın suçu gibi.
Ki istemezse istemez yani kime ne.
Ama ben ilahi adalete çok inanırım o yüzden kalp kırmayada çok korkarım böyle konularda. Allah korusun benden çıkmasa çocuğumdan çıkar diye.

Aynen öyle ilahi adalet diye bir şey var Allah arkadaşına da kendiliğinden nasip etsin hiçbir şeye gerek kalmasın inşallah.

Bazı arkadaşlarim arayıp doğurdun mu diyor çok iyiyiz dediğimde içlerindeki fesatliktan mi hiiimmm diyorlar erken doğsun problem yaşasın istiyorlar valla tek duam Rabbim dostumda dusmanimda benim için ne istiyorsa bin katini onlarada ver iyilikse iylik kotulukse kötülük bu devirde dost görünüp düşman kılığında dolanan çok fazla senin haftalarda ilerledikçe canları sıkılıyordur Rabbim gününde sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Aynen öyle bir de tecrübesizsen ve gerekli araştırmaları yapmamışsan ne derlerse inanıyorsun. İnsanlar zaten ayrı bir dünya şimdi de çok geriyolar beni. Doğum ne zamanla başlıyor e senin ilki sezeryan değilmiydi nasıl olacakla devam ediyolar. Bir sürü senaryo sıralıyorlar. Biraz da o sebeple normal olsun istiyorum yoksa o kadar uğraştı yine sezeryan oldu dicekler
Ben de anlamadım bu işi öyle olsa herkesin bezlenmesi gerekirdi. İlla ki bu durumu yaşayanlar vardır ama sadece normalden sebep değildir yani. İnşallah denicem ben de
Stres yapma canım , duygusaliz bu konuda evet ama hayatta hersey var yeri gekince ayri kalcaz boyle zor olsada
Evet bir gün hastanede yatmak iyi oldu zaten benim için. En azından mutlu mutlu duruyor görmüş oldum.
Bünye meselesi demekki yani üçtür aynısı oluyor. Hayır minyon falan olsam ondan diyeceğim de o da yok. Organ gelişimleri tam olsun da sütümüzle büyütürüz Allah kısmet ederse
Tamamen bünye ve genetik ya. Doktor bana ilki kaç kilo doğdu dedi, 3.150 dedim bu da aynı ya da en fazla 200-300 gr fazla doğar ama 3.500 tan fazla doğuramazsın 40 haftada beklese dedi. Ama mesela kv iki oğlunu da 4.500 civarı doğurmuş ki minyon bir kadındır yani

Hoş geldin, haftamız günümüz aynı. Ama sen planlı sezaryen olacakmışsın, ben beklemedeyim. Boyu kilosu iyi değil mi bebişin? Bir de Kız mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…