- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.101
Kendi vücut yapımızla ilgisi yok demekkiAynen öyle bir de tecrübesizsen ve gerekli araştırmaları yapmamışsan ne derlerse inanıyorsun. İnsanlar zaten ayrı bir dünya şimdi de çok geriyolar beni. Doğum ne zamanla başlıyor e senin ilki sezeryan değilmiydi nasıl olacakla devam ediyolar. Bir sürü senaryo sıralıyorlar. Biraz da o sebeple normal olsun istiyorum yoksa o kadar uğraştı yine sezeryan oldu dicekler
Ben de anlamadım bu işi öyle olsa herkesin bezlenmesi gerekirdi. İlla ki bu durumu yaşayanlar vardır ama sadece normalden sebep değildir yani. İnşallah denicem ben de
Evet bir gün hastanede yatmak iyi oldu zaten benim için. En azından mutlu mutlu duruyor görmüş oldum.
Tamamen bünye ve genetik ya. Doktor bana ilki kaç kilo doğdu dedi, 3.150 dedim bu da aynı ya da en fazla 200-300 gr fazla doğar ama 3.500 tan fazla doğuramazsın 40 haftada beklese dedi. Ama mesela kv iki oğlunu da 4.500 civarı doğurmuş ki minyon bir kadındır yani
İstanbul'da hiç kimsemiz yok zaten dogumda da gelecek kimsemiz yok tlflada arayan olursa canımı sıkacak biriyse açmıyorum arkadaşım bana senin çocuğun olmuyor o yüzden sana hamileligimi söylemedim dedi kalbimin ağrısından 3 gün gece gündüz ağladım çok canımı yaktı Allah'ım kimseye vermesin bebeği doğdu öldü o kadar çok üzülmüştüm ki bu sefer 3 gün boyunca da onun için ağlamıştım acaba ben çok üzüldüm ondan mı o masum günahsız yavrucakta çıktı diye bebeğin cenazesine gittim bir daha da o arkadaşımla görüşmedim ektim hamile kaldı benden sakladılar bir daha evimede kabul etmedim tlflada konuşmadım şimdi görüşmek istiyorlar hee oldu ciğerimi yakın şimdi goruseyim uzak durun diyorum eşim görüşmek isterse evim haricinde görüşebilir ama ben görüşmem kardeşim çocuğu napcaksin ne para harciyorsun illa cocuksa al bizimkilere bak dedi kardesimde bitti onunlada görüşmüyorum valla beni uzenlerle görüşmüyorum psikolojimi o kadar bozdular ki 2 yılı 20 yıl gibi yaşattılarAllah büyüktür Allaha havale edip geçin eninde sonunda karşınıza çıkarıyor evet yıpranıyorsunuz ama değiyor aslında 3 günlük dünyada kimseyi dert etmeye değmez ama işte elimizde olsa kimseyle görüşmicez benim çok yakın arkadaşım bile yok mesela bu corona falan da iyi bahane oldu herkesle mesafe koydum kafam insan kaldırmıyor artık.
Artik sonlara dogru kilo alimi yavasliyor canim normal bozma moralini.Kilo boy önemli değil. Benim taktığım konu şu. Bu bebek düzenli kilo aliyordu .Atıyorum kimi zaman 200 gram aldı kimi zaman 450 aldı.ama aldı işte bir şekilde. Ama şu son 2 haftada 1 gram almamış gözüküyor. Yani 50 gram bile almış olsa diyecektim ki demekki yavaşlamıs.Hani bir can eğrisi vardır ya artar ama küçük küçük artar ona razıyım. Derdim ki en başından küçük bebek olacak .ama böyle büyüyüp büyüyüp de pat diye durması canımı sıktı .yoksa varsın 2.500 kilo 2 kilo doğsun önemli değil.
What dedin gülümDurduk yere aklıma #ipana kullanıcısı geldi baknaptı acabaaaaa gittimi yurt dışına
Benim oglan da 3,065 dogdu,kizda 2,900Kendi vücut yapımızla ilgisi yok demekki
2550 ve 2700 doğdu oğlanlar kızım da 2500 olsun en azından inşallah.
Suan hawai de kokteyl iciyomusDurduk yere aklıma #ipana kullanıcısı geldi baknaptı acabaaaaa gittimi yurt dışına
Valla o ayaklari benide olduruyo inan ki sicaklarda basinca insan bikiyo artik. 37 de tam gelismis sayiliyo zaten bana boyle bisey dese doktor direkt sedyeye yatarimSelam arkadaşlar bugün kontrolden geldim, 35 haftalik oldum oğlumun kilosu 3.5 olmuş. İri bebek, ama doktor erken alabilirm dedi 2 hafta sonrabiraz moralim bozuldu. Bacakları göğsüme geliyor artık mideme heryerime baski yapıyor sabah yediklerimi kustum.
Peki suan nasillar , birde dogduktan sonra tombul tombul oldularmiKendi vücut yapımızla ilgisi yok demekki
2550 ve 2700 doğdu oğlanlar kızım da 2500 olsun en azından inşallah.
HoşbuldumHoş geldin, haftamız günümüz aynı. Ama sen planlı sezaryen olacakmışsın, ben beklemedeyim. Boyu kilosu iyi değil mi bebişin? Bir de Kız mı erkek mi?
Dogurukende eline tutuaturular kokteyli mokteyliSuan hawai de kokteyl iciyomus
Şimdi iyiler idealler. Doğumdan sonra yürüyene kadar tobikleşiyorlar boğum boğum oluyorlarPeki suan nasillar , birde dogduktan sonra tombul tombul oldularmi
Alevli malevli olur o zamanDogurukende eline tutuaturular kokteyli mokteyli
Hadi bakalim hayirlisi olsun benimde 19 u olacak insallah beyfendi daha once gelemye karar vermezseHoşbuldumEvet bayramdan sonrasına gün aldık bakalım 16 Temmuz veya 18 Temmuz doktorum çok tez canlı fazla beklemez diye düşünüyorum Cinsiyetimiz oğlan Valla boyunu hiç sormadım aklıma gelmedi boyu kaç bilmiyorum Kilosu ilk başlarda önden gidiyordu şekerim çıktı diyet felanla haftasıyla uyumlu gidiyor. En son 2450 gram dedi doktorum. Son muayenede 300 gram almış 2 haftada biraz üzüldüm ama burdan okuduğun kadarıyla normal olduğunu anladım. Ultrason kağıtlarında boyu felan yazar mı acaba
Benimde aklıma öyle geldi, ezikler şimdi yazışıyodur fln diyodurSuan hawai de kokteyl iciyomus
Oooooo ben hatırlıyorum ama kullanıcı adını unutmuştım helal vallayoncambenim ben de Expresso yu merak ediyorum. O cinsiyeti de öğrenmeyecekti süpriz olacaktı. Doğurdu mu acaba
Valla he helal kiz miko kafa zehirBenimde aklıma öyle geldi, ezikler şimdi yazışıyodur fln diyodur
Oooooo ben hatırlıyorum ama kullanıcı adını unutmuştım helal valla
Aynı düşüncedeyim canım bende artık ne mutluluğumu nede üzüntümü paylaşmıyorum artık kimseyleAllah büyüktür Allaha havale edip geçin eninde sonunda karşınıza çıkarıyor evet yıpranıyorsunuz ama değiyor aslında 3 günlük dünyada kimseyi dert etmeye değmez ama işte elimizde olsa kimseyle görüşmicez benim çok yakın arkadaşım bile yok mesela bu corona falan da iyi bahane oldu herkesle mesafe koydum kafam insan kaldırmıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?