Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kendi vücut yapımızla ilgisi yok demekki
2550 ve 2700 doğdu oğlanlar kızım da 2500 olsun en azından inşallah.

İstanbul'da hiç kimsemiz yok zaten dogumda da gelecek kimsemiz yok tlflada arayan olursa canımı sıkacak biriyse açmıyorum arkadaşım bana senin çocuğun olmuyor o yüzden sana hamileligimi söylemedim dedi kalbimin ağrısından 3 gün gece gündüz ağladım çok canımı yaktı Allah'ım kimseye vermesin bebeği doğdu öldü o kadar çok üzülmüştüm ki bu sefer 3 gün boyunca da onun için ağlamıştım acaba ben çok üzüldüm ondan mı o masum günahsız yavrucakta çıktı diye bebeğin cenazesine gittim bir daha da o arkadaşımla görüşmedim ektim hamile kaldı benden sakladılar bir daha evimede kabul etmedim tlflada konuşmadım şimdi görüşmek istiyorlar hee oldu ciğerimi yakın şimdi goruseyim uzak durun diyorum eşim görüşmek isterse evim haricinde görüşebilir ama ben görüşmem kardeşim çocuğu napcaksin ne para harciyorsun illa cocuksa al bizimkilere bak dedi kardesimde bitti onunlada görüşmüyorum valla beni uzenlerle görüşmüyorum psikolojimi o kadar bozdular ki 2 yılı 20 yıl gibi yaşattılar

Artik sonlara dogru kilo alimi yavasliyor canim normal bozma moralini.

Valla o ayaklari benide olduruyo inan ki sicaklarda basinca insan bikiyo artik. 37 de tam gelismis sayiliyo zaten bana boyle bisey dese doktor direkt sedyeye yatarim

Hoş geldin, haftamız günümüz aynı. Ama sen planlı sezaryen olacakmışsın, ben beklemedeyim. Boyu kilosu iyi değil mi bebişin? Bir de Kız mı erkek mi?
Hoşbuldum Evet bayramdan sonrasına gün aldık bakalım 16 Temmuz veya 18 Temmuz doktorum çok tez canlı fazla beklemez diye düşünüyorum Cinsiyetimiz oğlan Valla boyunu hiç sormadım aklıma gelmedi boyu kaç bilmiyorum Kilosu ilk başlarda önden gidiyordu şekerim çıktı diyet felanla haftasıyla uyumlu gidiyor. En son 2450 gram dedi doktorum. Son muayenede 300 gram almış 2 haftada biraz üzüldüm ama burdan okuduğun kadarıyla normal olduğunu anladım. Ultrason kağıtlarında boyu felan yazar mı acaba

Hadi bakalim hayirlisi olsun benimde 19 u olacak insallah beyfendi daha once gelemye karar vermezse

Aynı düşüncedeyim canım bende artık ne mutluluğumu nede üzüntümü paylaşmıyorum artık kimseyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…