Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde aklıma öyle geldi, ezikler şimdi yazışıyodur fln diyodur

Oooooo ben hatırlıyorum ama kullanıcı adını unutmuştım helal valla
Geçen 4 yıl önce mezun ettiğim favori öğrencim okula ziyarete geldi. Hocam beni hatırladınız mı dedi baktım baktım hiç yabancı gelmiyorsun ama çıkaramadım dedim sonra adını söyleyince ben şoken sevdiğim öğrencimi tanımadım yaaa tam bir rezalet çok utandım
Ama bak expresso aklımda kalmış ben de şaşkınım

Bizi bir mendil gibi kullandi atip gitti yani
Sanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum

Ama okadar öğrenci içinde nasıl hatırlauacaksınki yaaa cidden çok zor öğrenciler o konuda anlayışlıdır
Benim doktor bile geçen hafta geldiğimi hatırlamıyor

Vallaaa geçen aklıma geldi hatta yaa cinsiyeti öğrenmek istemeyen kimdi diye düşünmüştüm

Sanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum
Evet yaaaaa kötü hissediyodu hepp inşallah iyidir bebişide oda , bi anda gidince kötü düşünmüştüm

Benim kendi doktorum da diger cocuklariminda bu eşimden zannediyodu daha yakın zamana kadar oysaki her gittigimizde de soyluyorduk

Eşime söyledim cok yoruluyorum diye oda annesigili önerdi benden birsey bekleme ben anlamam diyor tamamen bana yıkıyor ve bu yükün altında eziliyorum cocuk lar olduktan sonra evliliğimiz cok yıprandı destek olmaması onların ailesi yok gibi para yenecek birsey varsa gelirler ki eşimde öyle bu 3 senede bunu anladım ve yoruldum 1 yıl iyi geçti ve cok pişmanlık yaşıyorum eşim işe gidip ayaklarım üstünde durup onu terk etmemden korkuyor ama sonumuz bu olacak eger düzelmezse sonumuz bu olacak kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…