- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.121
Geçen 4 yıl önce mezun ettiğim favori öğrencim okula ziyarete geldi. Hocam beni hatırladınız mı dedi baktım baktım hiç yabancı gelmiyorsun ama çıkaramadım dedimBenimde aklıma öyle geldi, ezikler şimdi yazışıyodur fln diyodur
Oooooo ben hatırlıyorum ama kullanıcı adını unutmuştım helal valla
Umarım vermezler ben de zaman yaklaştıkça bunu düşünüyorum daha odası bile yok gelmedi herşey ortalıktaHadi bakalim hayirlisi olsun benimde 19 u olacak insallah beyfendi daha once gelemye karar vermezse
Bizi bir mendil gibi kullandi atip gitti yani
Mum neym de takarlar pardon yakarlarAlevli malevli olur o zaman
Ilk zamanlar odasinda yatmayacak heralde dimi varsin olmasinUmarım vermezler ben de zaman yaklaştıkça bunu düşünüyorum daha odası bile yok gelmedi herşey ortalıkta
Sanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorumBizi bir mendil gibi kullandi atip gitti yani
Bir de senfoni orkestrasi olmazsa dogurmazmisMum neym de takarlar pardon yakarlar
O zaman daha ne maşallahŞimdi iyiler idealler. Doğumdan sonra yürüyene kadar tobikleşiyorlar boğum boğum oluyorlar
Yürümeye başlayınca da çok iri olmuyorlar yaşlarına uygunlar diyebilirim
Ama okadar öğrenci içinde nasıl hatırlauacaksınki yaaa cidden çok zor öğrenciler o konuda anlayışlıdırGeçen 4 yıl önce mezun ettiğim favori öğrencim okula ziyarete geldi. Hocam beni hatırladınız mı dedi baktım baktım hiç yabancı gelmiyorsun ama çıkaramadım dedimsonra adını söyleyince ben şoken sevdiğim öğrencimi tanımadım yaaa tam bir rezalet çok utandım
Ama bak expresso aklımda kalmış ben de şaşkınım
Insallah hersey istedigi gibidirSanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum
HahahahahahahBizi bir mendil gibi kullandi atip gitti yani
Evet yaaaaa kötü hissediyodu hepp inşallah iyidir bebişide oda , bi anda gidince kötü düşünmüştümSanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum
Ama okadar öğrenci içinde nasıl hatırlauacaksınki yaaa cidden çok zor öğrenciler o konuda anlayışlıdır
Benim doktor bile geçen hafta geldiğimi hatırlamıyor
Vallaaa geçen aklıma geldi hatta yaa cinsiyeti öğrenmek istemeyen kimdi diye düşünmüştüm
Kocasininda agzinda kirmizi gülBir de senfoni orkestrasi olmazsa dogurmazmis
Etraftada şak şakçılar oldu bu işKocasininda agzinda kirmizi gül
Yok yatmayacak geç kalmışız oda işlerine bilemedik bu kadar uzun süreceğini tecrübesizlik işteIlk zamanlar odasinda yatmayacak heralde dimi varsin olmasin
Hic sıkıntı yapma herşey hallediliyor benimkinin daha kuveti bilem yok hastane cantam da hazır degilYok yatmayacak geç kalmışız oda işlerine bilemedik bu kadar uzun süreceğini tecrübesizlik işteHurçları iyiki icat etmişler
Eşime söyledim cok yoruluyorum diye oda annesigili önerdi benden birsey bekleme ben anlamam diyor tamamen bana yıkıyor ve bu yükün altında eziliyorum cocuk lar olduktan sonra evliliğimiz cok yıprandı destek olmaması onların ailesi yok gibi para yenecek birsey varsa gelirler ki eşimde öyle bu 3 senede bunu anladım ve yoruldum 1 yıl iyi geçti ve cok pişmanlık yaşıyorum eşim işe gidip ayaklarım üstünde durup onu terk etmemden korkuyor ama sonumuz bu olacak eger düzelmezse sonumuz bu olacak kesinÇok kızmışsın sen, sakin ol sıkma canını. Eğer yanına gelen kişilerin sana yardımı yoksa yolla hepsini. Yani Görümcen gelmiş sanırım anladığım kadarıyla doğumdan sonra gelirsin şuan pek bir faydan olmuyor bana de.
Kimseyi çekme her şey olduğu kadar. Ben mesela kimseyi istemedim bu süreçte. Eşim biraz tek kalıyor olmamdan endişeleniyorduaçıkca söyledim ben kimseyi istemiyorum bunalıyorum evde birileri varken buna kendi annem de dahil dedim. Israrcı değil ama yardımcı da
Yani sende açıkca çek konuş çok yoruldum çok bunaldım desteğine ihtiyacım var de, seni anlayacaktır.
Baska taraflarina takmasinlar da mumuMum neym de takarlar pardon yakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?