Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Pislik insanlar ne kadar zor bir anne için bebegini hastanede bırakmak bebek içinde zor asi oluyor o bebek annesiz kaldığı için anne üzülüyor bebek üzülüyor insanların üzüntüsünden beslenen insanlardan nefret ediyorum aynısını yaşasın demek agır oluyor ya bebeklerin günahı ne annelerin sucunu bebekler çekmesin kendilerinden cıksın

Yaaaa başına gelen varmı bişi sorcam, e bebekden siparş verdim , dün msj geldi özel numaradan, siparşi bugun teslim edemedim yarın mesai saatleri içinde teslim edeceğim,
Ürünü teslim aldım msjınj dikkate almayın yazmış..
neyse dedim olabilir.
Bugun aynı numaraya msj attım cvp vermedi, gelmedi hala kargo, teslim edildi gözüküyo napıyımmm sizce başınıza geldimi

Anne için çok çok zor bir durum kucağı boş eve dönmek birde ben preeklampsi geçirdiğim için tansiyonum hiç düşmedi panik atak oldum uzun süre sağlığım düzelmedi bir damla sütüm gelmedi daha bir sürü şey Rabbim kimseye yaşatmasın Allah herkesin kalbine göre versin inşallah

Hic sıkıntı yapma herşey hallediliyor benimkinin daha kuveti bilem yok hastane cantam da hazır degil Vahi bekliyorum heralde
Hastane çantasını bana psikolojik baskılar ve korkularla aile büyüklerim ve panik atak arkadaşlarım 32. Haftada hazırlattılar sağolsunlar bu rahatlıklar hep tecrübeden işte ne güzel şey valla. İnsan bilmeyince neyi ne zaman nasıl yapacağını da şaşırıyor. Küvet puset araba gibi şeyleri görümcemden aldım sağolsun. O araştırmadan kurtardı beni

Benim geldi başıma getirdi sonra. Kargodan hep şanssızsin yalniz

Vallahi eşim aramaz da zaten doktorun nosu yok. Seninki de iyiymis az daha dursun deyince doktor tamam der mj ki? Sonucta riskli birsey varsa veya durması fayda vermiyorsa (suan tam da mesajı yazarken karnımdan cıt sesi geldi ne alaka) neyse faydasi da yoksa buna doktor karar vermeli degil mi neyseki 39. Haftadasn. Ben de 37 dolcak insallah. Son haftalar diyorum takmayim kafama ama ne bileyim. Aklımdan atamadım gün boyu acaba acaba diye diye bi hal oldum. Bunu aşmam lazım böyle gün mü gecer

Ohhoo ben o çıtçıtlarla yaşıyorumbende Bayadır var
İnsan çocuğu olunca ne çok düşünüyormuş. Hele benim gibi manyak bir anneyse .çok görmeyin basak burcuyum ben

Birsey diyeceğim doğum hediyesi alsana bana dedim eşime diğerlerinde aldı ama ben aldım seçip. Sen seç dedim bana diyor ki antin kuntin işler. Ben mi abarttım ya
Anneler günün de bende eşimden kendisinin seçtiği bi hediye istemiştim bakkaldan gelirken dondurma almıştı (o günden sonra hep kendim seçerim istediğim hediyeyi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…