- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.161
Asko bırak onu bunu emzik kabı aldın mıAy çok doluyum kavgaya yer arıyorum zaten
İyi halletmissin sen niye boyle oldum bende bilmiyorum saldım cayıra ne ac kalır ne acıktaHastane çantasını bana psikolojik baskılar ve korkularla aile büyüklerim ve panik atak arkadaşlarım 32. Haftada hazırlattılar sağolsunlarbu rahatlıklar hep tecrübeden işte ne güzel şey valla. İnsan bilmeyince neyi ne zaman nasıl yapacağını da şaşırıyor. Küvet puset araba gibi şeyleri görümcemden aldım sağolsun. O araştırmadan kurtardı beni
Evet biraz fazla ölçtükleri oluyormuş ama tam tersi de oluyormuş. Ölçümler +|_300 gram şeklindeymiş.Canım bana da 3200 dedi doktor 2 gün sonra 2950 doğdu
Bizimki ne kilo diyo ne boy diyo artık nasıl olduysa gecen gittigimde yarım agız boyunu dedi sanki devlet sırrıEvet biraz fazla ölçtükleri oluyormuş ama tam tersi de oluyormuş. Ölçümler +|_300 gram şeklindeymiş.
Valla surpriz sonlu gibj bisey olabilirMelekten once dogur
Buhun tuhaf bu cocuk valla cozemedimkiKesinlikle değil ben de 1.68 im ama olmayınca olmuyor
Hadi kız şenlendir grubu
Anlık bildirmezsenValla surpriz sonlu gibj bisey olabilir
Buhun tuhaf bu cocuk valla cozemedimkibi gelisme olursa anlik bildiririm
Sizin o gavur tokturlar sinirimi aşırı bozuyorlarBizimki ne kilo diyo ne boy diyo artık nasıl olduysa gecen gittigimde yarım agız boyunu dedi sanki devlet sırrı
Hangi sehirdesiniz yanlış anlamayın ama çocukta bı problem olup olmadığını su an hiç bı doktor bilemezki biz iki senedir takipteyiz ben konuşup yürüyene kdr da sorun olmadığı garantisini hiç bı doktor vermiyor diye biliyorum hangi sehirdesiniz siz bizimde temiz çıkmıştı ama sonra yine eeg istendi oda temiz çıkmıştı şükür bizim ikinci evrede gitti suyum gelmişti bı kaç ikinmada gelmedi bı sure kanalda kalınca en son vakkum denilen aletle çektiler çocuğu en son ağlamadi apar topar götürdüler sadece ihh filan gbi ses çıkarmış entube şekilde başka hastaneye nakledildi hipotermi aldı filan aynı süreçler işte şükür ji geride kaldı oksijensiz kalma süresi çok önemliymiş sanırım uzun süre olursa hasar bırakıyor
Sorma ya değisik bunlar. Tüplerimi baglatmak istiyorum daha dra demedim ama spinalde olurmu kiSizin o gavur tokturlar sinirimi aşırı bozuyorlar
Yok 2 ay bekletirler surekli uktrason almazlar artik alttan bakarlar guurpban olsunlar türk doktorlara
Katılıyorum canım süt olsun yarasın büyüyorlar bi şekilde, tüm çocuklar çok şişko olacak diye bir şey yokBünye meselesi demekki yani üçtür aynısı oluyor. Hayır minyon falan olsam ondan diyeceğim de o da yok. Organ gelişimleri tam olsun da sütümüzle büyütürüz Allah kısmet ederse
Yok izleme bence. Bazı seyleri bilmemek guzelKızlar Ben hiç doğum videosu izlemedim sezaryan olucam acaba diyorum izlemesem mi sonra diyorum nasıl olduğunu bilmeden ameliyata girmek daha iyi olur stres olmam kararsız kaldım
Evet Avrupa’da sanırım sistem böyleymiş. Cinsiyeti bile çok geç söylüyorlarmış. Yanılmamak İçin.Bizimki ne kilo diyo ne boy diyo artık nasıl olduysa gecen gittigimde yarım agız boyunu dedi sanki devlet sırrı
Bende 1,75 im benim karnıma baksanızaKatılıyorum canım süt olsun yarasın büyüyorlar bi şekilde, tüm çocuklar çok şişko olacak diye bir şey yok
Kuzenlerim ufacık tefecik zayıflık kızlar en zayıf doğan çocukları 4 kilo oldu ben uzun ve iriyim onlara göre ama bebişlerim ufak
Aynen oyle burada ozel devlet sistemi olmadıgından sanırım. Ozel hastane diye bisey yokEvet Avrupa’da sanırım sistem böyleymiş. Cinsiyeti bile çok geç söylüyorlarmış. Yanılmamak İçin.
Dünyaya gelen büyür lafı çok doğru biraz rahat olmak lazım da işte olamıyorum oldurmuyorlarİyi halletmissin sen niye boyle oldum bende bilmiyorum saldım cayıra ne ac kalır ne acıkta
Bu toplanma kasılma nasıl bi his acaba bana da olsa anlar mıyımBugun belki 15 kere toplanma ,kasilma yaşadım ve rahim acildi gibi his olustu hayr olsun bakalim
Kiz benim ilk defa cıtladı yaa oha dedimOhhoo ben o çıtçıtlarla yaşıyorumbende Bayadır var
İnsan çocuğu olunca ne çok düşünüyormuş. Hele benim gibi manyak bir anneyse .çok görmeyin basak burcuyum ben
Normalde çok araştırırım ama nedense doğumu izlemek bilmek istemiyorumYok izleme bence. Bazı seyleri bilmemek guzel
Benimde o zamandan beri aklımda o kötü ihtimaller varSanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?