Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi halletmissin sen niye boyle oldum bende bilmiyorum saldım cayıra ne ac kalır ne acıkta

Bizimki ne kilo diyo ne boy diyo artık nasıl olduysa gecen gittigimde yarım agız boyunu dedi sanki devlet sırrı
Sizin o gavur tokturlar sinirimi aşırı bozuyorlar
Yok 2 ay bekletirler surekli uktrason almazlar artik alttan bakarlar guurpban olsunlar türk doktorlara

Adanadayız biz
Bizim 1. Evreydi. 4 doktorun 2si hipotermi gerekiyor derken diğer ikisi gerekmez anneye teslim edelim dedi. Sonra bizim kararımız ile hipotermiye girdi evladım.
72 saat soğutmada eğer bir sorun var ise nöbet geçirme yahut dalgalanmalar oluyormuş. Bizimkinde şükür olmadı. Mr erg ve eko sonuçları da temiz olduğu için bizim çocuğumuz için sorun olmadığı kalıcı bir durum olmadığı kanaatine vardılar. Tabi ki takipte olacağız.

Bünye meselesi demekki yani üçtür aynısı oluyor. Hayır minyon falan olsam ondan diyeceğim de o da yok. Organ gelişimleri tam olsun da sütümüzle büyütürüz Allah kısmet ederse
Katılıyorum canım süt olsun yarasın büyüyorlar bi şekilde, tüm çocuklar çok şişko olacak diye bir şey yok

Kuzenlerim ufacık tefecik zayıflık kızlar en zayıf doğan çocukları 4 kilo oldu ben uzun ve iriyim onlara göre ama bebişlerim ufak

Bende 1,75 im benim karnıma baksanıza Hic alakası yok bence bizle

İyi halletmissin sen niye boyle oldum bende bilmiyorum saldım cayıra ne ac kalır ne acıkta
Dünyaya gelen büyür lafı çok doğru biraz rahat olmak lazım da işte olamıyorum oldurmuyorlar
Bugun belki 15 kere toplanma ,kasilma yaşadım ve rahim acildi gibi his olustu hayr olsun bakalim
Bu toplanma kasılma nasıl bi his acaba bana da olsa anlar mıyım karnım ve belim ağrıyor bazen. Bazen de taş gibi oluyor göbeğim ama komple her yeri 1 taraf değil.

Ohhoo ben o çıtçıtlarla yaşıyorumbende Bayadır var
İnsan çocuğu olunca ne çok düşünüyormuş. Hele benim gibi manyak bir anneyse .çok görmeyin basak burcuyum ben
Kiz benim ilk defa cıtladı yaa oha dedim cocuk harekrt yaptı iyiyim ben koca kafali mi olam ne istiyorsun der gibi

Sanmıyorum ya Merve’yi ben de çok merak ediyorum
Bir de son konusmalarında hep bebeği hissedemiyorum falan diyordu. Ultrasonda da çok hareketsizdi hatırlıyorum
Benimde o zamandan beri aklımda o kötü ihtimaller var burda hiç dillendirmedim ama bence öyle bişi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…