Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kargolar yetişemiyor ya, kuryeler de sanırım parça başına çalışıyorlar bu sebeple böyle bişi yaşanmış olabilir benim başıma aras kargoda gelmişti aynısı.
Getirir bence korkma da, gecikme yaşanmış olmuş sadece

Aynen benim de sağlık olsun ben çok kilolu olmalarını istemem zaten ya fit olsunlar

Canim bildigin karnimi yamultuyor ve acitiyor daha sonra toplaniyor ortada sanki ve o an karnin sert oluyor 30 saniye falan sürüyor toplamdada

Canim bildigin karnimi yamultuyor ve acitiyor daha sonra toplaniyor ortada sanki ve o an karnin sert oluyor 30 saniye falan sürüyor toplamdada
Hmm anladım canım daha böyle bişey yaşamadım sanırım tam emin de değilim de benim sadece komple göbeğim taş gibi oluyo özellikle yemekten sonra şu ana kadar yaşadığım bu

Hmm anladım canım daha böyle bişey yaşamadım sanırım tam emin de değilim de benim sadece komple göbeğim taş gibi oluyo özellikle yemekten sonra şu ana kadar yaşadığım bu
36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demisti

36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demisti
Yaa bebek antrenman yapıyor ne güzel ifade haftada 1 çagırıyor beni de artık nts içinmiş. Son zamanlar hiç geçmiyor. Böyle toplanma olcak kasılma sancı gelcek ve ben anlamayacağım diye çok tedirgin oluyorum

Evet hiç stres yapma

Allah'a şükür başardık
Ben bu kızı döverim Annesini nasıl korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…