- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.181
Kargolar yetişemiyor ya, kuryeler de sanırım parça başına çalışıyorlar bu sebeple böyle bişi yaşanmış olabilir benim başıma aras kargoda gelmişti aynısı.Yaaaa başına gelen varmı bişi sorcam, e bebekden siparş verdim , dün msj geldi özel numaradan, siparşi bugun teslim edemedim yarın mesai saatleri içinde teslim edeceğim,
Ürünü teslim aldım msjınj dikkate almayın yazmış..
neyse dedim olabilir.
Bugun aynı numaraya msj attım cvp vermedi, gelmedi hala kargo, teslim edildi gözüküyo napıyımmm sizce başınıza geldimi
Aynen benim deKatılıyorum canım süt olsun yarasın büyüyorlar bi şekilde, tüm çocuklar çok şişko olacak diye bir şey yok
Kuzenlerim ufacık tefecik zayıflık kızlar en zayıf doğan çocukları 4 kilo oldu ben uzun ve iriyim onlara göre ama bebişlerim ufak
Ay inanırız bakBugun belki 15 kere toplanma ,kasilma yaşadım ve rahim acildi gibi his olustu hayr olsun bakalim
Evet bencedeAynen benim desağlık olsun ben çok kilolu olmalarını istemem zaten ya fit olsunlar
Bebişin çok hareketli olduğu zamanlarda dinle kendini o zaman geliyor en çokDogurmadan su sesi bir ben duyaydım nasıl bisey o
Benim ultrason kağıdımda +-460gr yazıyorEvet biraz fazla ölçtükleri oluyormuş ama tam tersi de oluyormuş. Ölçümler +|_300 gram şeklindeymiş.
BencedeBende 1,75 im benim karnıma baksanızaHic alakası yok bence bizle
Ablaminkini genelde bağlamışlardı spinalde de yaaprlar benceSorma ya değisik bunlar. Tüplerimi baglatmak istiyorum daha dra demedim ama spinalde olurmu ki
Canim bildigin karnimi yamultuyor ve acitiyor daha sonra toplaniyor ortada sanki ve o an karnin sert oluyor 30 saniye falan sürüyor toplamdadaDünyaya gelen büyür lafı çok doğru biraz rahat olmak lazım da işte olamıyorum oldurmuyorlar
Bu toplanma kasılma nasıl bi his acaba bana da olsa anlar mıyımkarnım ve belim ağrıyor bazen. Bazen de taş gibi oluyor göbeğim ama komple her yeri 1 taraf değil.
Nişan ve su gelmedihi surece sakinim ben şimdilikAy inanırız bak
O da çok fazlaymışBenim ultrason kağıdımda +-460gr yazıyor
Yok yok gayet iyi hatırladımHatırlamadın mı
Hmm anladım canım daha böyle bişey yaşamadım sanırım tam emin de değilim de benim sadece komple göbeğim taş gibi oluyo özellikle yemekten sonra şu ana kadar yaşadığım buCanim bildigin karnimi yamultuyor ve acitiyor daha sonra toplaniyor ortada sanki ve o an karnin sert oluyor 30 saniye falan sürüyor toplamdada
36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demistiHmm anladım canım daha böyle bişey yaşamadım sanırım tam emin de değilim de benim sadece komple göbeğim taş gibi oluyo özellikle yemekten sonra şu ana kadar yaşadığım bu
Yaa bebek antrenman yapıyor ne güzel ifade36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demisti
Canım benimki de uyanmıyor 4 saat hastanede 4 saat ideal dedi hemşireler. Ama emerkende 1 saate yakın emiyor. Dün gece 8 de emmisti en son. Saat 1 uğraştık uyanmadı. Herşeyi denedik sonra 2ye çeyrek kala bir unadiysa. 4.30 a kadar kah emdi kah kaka yaptı uyumadı.
Evet hiç stres yapma
Nişan gelince doktora gitmemiz gerekiyor muNişan ve su gelmedihi surece sakinim ben şimdilik
Bana 3 4 gündür çok oluyor bunlar, doğuma hazırlık diyor doktorum. İlk gün bende korktum doğuruyorum diye ama hala doğurmadımBugun belki 15 kere toplanma ,kasilma yaşadım ve rahim acildi gibi his olustu hayr olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?