- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.201
Aldim aldim bugün bitti alişverisAsko bırak onu bunu emzik kabı aldın mı
Bende hiç duymadımDogurmadan su sesi bir ben duyaydım nasıl bisey o
Ben 2 haftadır yaşıyorum hatta akıntı artıyor ama tık yok. @M-elek37 önce dogurmam laizmBugun belki 15 kere toplanma ,kasilma yaşadım ve rahim acildi gibi his olustu hayr olsun bakalim
Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlık36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demisti
Ben aldım kısa uzun3 takım aldım az önce
Uzun kollu .
Uzun kollu almadıysanız mevsime güvenip en azından 2 takım bulunsun :)
Tavsiye
Sen normalmi istiyorsun pekiYaa bebek antrenman yapıyor ne güzel ifadehaftada 1 çagırıyor beni de artık nts içinmiş. Son zamanlar hiç geçmiyor. Böyle toplanma olcak kasılma sancı gelcek ve ben anlamayacağım diye çok tedirgin oluyorum
Yok aşkoo piknige gezmeye falan gitmemiz gerekiyorNişan gelince doktora gitmemiz gerekiyor mu
Şaka yaptimNişan gelince doktora gitmemiz gerekiyor mu
Hala devam ediyor biliyormusun cok rahatsiz ediyor artik , hareket etmiyor resmen canimi yakiyor oynadikca doktora soracam biBana 3 4 gündür çok oluyor bunlar, doğuma hazırlık diyor doktorum. İlk gün bende korktum doğuruyorum diye ama hala doğurmadım
Yaaaa dün bugun bildiğin dışarı çıkamadım, hastaneden hemen eve koştum , bıraktırabilicğeim kimse yok diye, bakalım yarın gelcekmiKargolar yetişemiyor ya, kuryeler de sanırım parça başına çalışıyorlar bu sebeple böyle bişi yaşanmış olabilir benim başıma aras kargoda gelmişti aynısı.
Getirir bence korkma da, gecikme yaşanmış olmuş sadece
Bende 35+2 deyim canım .Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlıkeşim gece ben uyurken karnımı ellemiş korkmuş sertliğinden sen bayramı çıkarmazsın diyo bi de şom ağızlı
M Mucize yolundaMerhabalar. Herkese mutlu başlangıçlar dilerim. Bir sorum olacaktı. Şişli memorial hastanesinde doğum düşünen yada yapan var mı şartları personel ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim
İhmal etmeseneHala devam ediyor biliyormusun cok rahatsiz ediyor artik , hareket etmiyor resmen canimi yakiyor oynadikca doktora soracam bi
Yok benim sezeryan tarih belli gibi gebelik şekerim var serklajım da var. Zaten bu yüzden tedirginim sancılar gelcek bişey olcak anlamıcam diye daha önce yaşamayınca insan bi tedirgin oluyorSen normalmi istiyorsun peki
Gerçekten öyle ya aylar geçti bana son 3 hafta geçmiyor günler uzadı bitmiyor sankiSon zamanlar nekadar zor geçiyor çok sabırsızım artık
Mesaj attim bakalim ne diyecek yarin gel diyecekİhmal etmesene
Aldim aldim bugün bitti alişveris
Napın ne edin ondan once dogurun goriyim sizi aslanlarım
Kötü bir his o kasılma ya çok huzursuz ediyor insanıHala devam ediyor biliyormusun cok rahatsiz ediyor artik , hareket etmiyor resmen canimi yakiyor oynadikca doktora soracam bi
Ahh canim kiymetli.bebek deseneYok benim sezeryan tarih belli gibi gebelik şekerim var serklajım da var. Zaten bu yüzden tedirginim sancılar gelcek bişey olcak anlamıcam diye daha önce yaşamayınca insan bi tedirgin oluyor
Gerçekten öyle ya aylar geçti bana son 3 hafta geçmiyor günler uzadı bitmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?