Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
36 haftan bitince olur ,bebek antrenman yapoyor dedi doktorum , çok sık olur ve rahatsiz ederse gel hemen demisti
Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlık eşim gece ben uyurken karnımı ellemiş korkmuş sertliğinden sen bayramı çıkarmazsın diyo bi de şom ağızlı

Bana 3 4 gündür çok oluyor bunlar, doğuma hazırlık diyor doktorum. İlk gün bende korktum doğuruyorum diye ama hala doğurmadım
Hala devam ediyor biliyormusun cok rahatsiz ediyor artik , hareket etmiyor resmen canimi yakiyor oynadikca doktora soracam bi

Yaaaa dün bugun bildiğin dışarı çıkamadım, hastaneden hemen eve koştum , bıraktırabilicğeim kimse yok diye, bakalım yarın gelcekmi

Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlık eşim gece ben uyurken karnımı ellemiş korkmuş sertliğinden sen bayramı çıkarmazsın diyo bi de şom ağızlı
Bende 35+2 deyim canım .
Ve hep sert taş gibi yani , toplanma nedir bilmiyorum ama bazen tüm vücuduyla sağa kayıyor karnım bazen de sola ..
Yani öyle hiç efham yapmıyorum evde 2/3 tur atıyorum veya wc ye gidiyorum geçerse geçer geçmezse rutin ev hayatındayım …

Merhabalar. Herkese mutlu başlangıçlar dilerim. Bir sorum olacaktı. Şişli memorial hastanesinde doğum düşünen yada yapan var mı şartları personel ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim
M Mucize yolunda
Aynı yerde tüp bebek yaptırdık ama arkadaş orda devam ediyor

Sen normalmi istiyorsun peki
Yok benim sezeryan tarih belli gibi gebelik şekerim var serklajım da var. Zaten bu yüzden tedirginim sancılar gelcek bişey olcak anlamıcam diye daha önce yaşamayınca insan bi tedirgin oluyor
Son zamanlar nekadar zor geçiyor çok sabırsızım artık
Gerçekten öyle ya aylar geçti bana son 3 hafta geçmiyor günler uzadı bitmiyor sanki

Ahh canim kiymetli.bebek desene

Saglikla gelsin zamaninda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…