Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay kasılmaktan bir hal oldum az önce çığlık atmamak adına zor tuttum kendimi o da babam var diye yani yoksa çığırmıştım ayaklarını çok fena bastırıyor bu çocuk bugun noldu buna böyle ya.
Doğurmayı en çok şu kasılmalar yüzünden istiyorum artık

Ahh canim kiymetli.bebek desene

Saglikla gelsin zamaninda insallah
Ya evet zor zamanlardan sonra mucizem her bebek öyle de yaşanan şeyler olunca daha bi kıymetli oluyor,korkular oluyor. Amin canım Allah ım herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin sağlıkla gelsin bütün bebişler

Iyi aksamlar kızlar..
Ya şu gıcık öksürük için bi öneriniz var mı karnim acıdı artık öksürmekten

Aynen canım sağa sola kayması da var. Yemekten sonra daha da geriliyor. Hayırlısı bakalım her şey yolunda olsun da derdimiz bu olsun

Aynı baskıyı kaburgalara yapıyor bizde ama muhtemelen senin aşağı vuruyor o yapıyor. Çok çok haklısın çok zor

Kiz benden once doguracaginizdan supheniz mi var ben dogurmuyorum icimde kaldi fbtl Anteplililili Spatzi
Sen varsın yalniz kalmayacağım diye rahatım. Burada arkadaşım şehir hastanesine gidiyor 41 sonuna bekletmisler sonra balon deneyip sonra suni vermişler neticede doğurdu normal doğumla çokta kolay olmuş. 38 de çok istedi suni ama vermedi doktor bekletti.

Aynı baskıyı kaburgalara yapıyor bizde ama muhtemelen senin aşağı vuruyor o yapıyor. Çok çok haklısın çok zor
Ay hangisi daha iyi bilemedim valla, sanki upuzun tırnakları var da batırıyor gibi

Hamileliğin son haftalarında iyi diye birsey yok senin bayram sonu hemen verir tarih muhtemelen kanala yerlesmesin diye az daha sabır
Zaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…