- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.221
He tamam o zaman rahat bir nefes alabilirizKiz benden once doguracaginizdan supheniz mi var ben dogurmuyorum icimde kaldifbtl Anteplililili Spatzi
Ya evet zor zamanlardan sonra mucizem her bebek öyle de yaşanan şeyler olunca daha bi kıymetli oluyor,korkular oluyor. Amin canımAhh canim kiymetli.bebek desene
Saglikla gelsin zamaninda insallah
Aynen canım sağa sola kayması da var. Yemekten sonra daha da geriliyor. Hayırlısı bakalım her şey yolunda olsun da derdimiz bu olsunBende 35+2 deyim canım .
Ve hep sert taş gibi yani , toplanma nedir bilmiyorum ama bazen tüm vücuduyla sağa kayıyor karnım bazen de sola ..
Yani öyle hiç efham yapmıyorum evde 2/3 tur atıyorum veya wc ye gidiyorum geçerse geçer geçmezse rutin ev hayatındayım …
Havlusu bornozu terliği bile varben hala alamadım. Havlusu yok ama emzik kutusu sart
Ben aldım böyle giyemese bile resim çekeceğim yapacak birsey yokTecrübeli anneler bunlar bu yaz giydirilirmi
Aynı baskıyı kaburgalara yapıyor bizde ama muhtemelen senin aşağı vuruyor o yapıyor. Çok çok haklısın çok zorAy kasılmaktan bir hal oldum az önce çığlık atmamak adına zor tuttum kendimi o da babam var diye yani yoksa çığırmıştım ayaklarını çok fena bastırıyor bu çocuk bugun noldu buna böyle ya.
Doğurmayı en çok şu kasılmalar yüzünden istiyorum artık
Valla bebeme bakarsam cikmak istiyorKiz benden once doguracaginizdan supheniz mi var ben dogurmuyorum icimde kaldifbtl Anteplililili Spatzi
Sen varsın yalniz kalmayacağım diye rahatım.Kiz benden once doguracaginizdan supheniz mi var ben dogurmuyorum icimde kaldifbtl Anteplililili Spatzi
İyi akşamlar. Zararlı mı bilmiyorum ama vicks ayak altına sürüp çorap giyince üzerine 10 dakika da kesiyor öksürüğü. Covid zamanı bana iyi gelmişti.Iyi aksamlar kızlar..
Ya şu gıcık öksürük için bi öneriniz var mı karnim acıdı artık öksürmekten
Gecti simdi arada yokluyor azda olsaKötü bir his o kasılma ya çok huzursuz ediyor insanı
Ay hangisi daha iyi bilemedim valla, sanki upuzun tırnakları var da batırıyor gibiAynı baskıyı kaburgalara yapıyor bizde ama muhtemelen senin aşağı vuruyor o yapıyor. Çok çok haklısın çok zor
Zaten böyle giderse birsey yapmakta gerekmeyecekNapın ne edin ondan once dogurun goriyim sizi aslanlarım
Ay bilmiyorum ki kullanmadim onu hiçİyi akşamlar. Zararlı mı bilmiyorum ama vicks ayak altına sürüp çorap giyince üzerine 10 dakika da kesiyor öksürüğü. Covid zamanı bana iyi gelmişti.
Hamileliğin son haftalarında iyi diye birsey yokAy hangisi daha iyi bilemedim valla, sanki upuzun tırnakları vara da batırıyor gibi
Mecburen kullanmıştım ben haftam da erkendi öksürük çok bunaltıyor gebelikte. Ama sadece bu yöntem geçirdi öksürüğümü.Ay bilmiyorum ki kullanmadim onu hiç
Zaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorumHamileliğin son haftalarında iyi diye birsey yoksenin bayram sonu hemen verir tarih muhtemelen kanala yerlesmesin diye az daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?