- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.241
Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlıkeşim gece ben uyurken karnımı ellemiş korkmuş sertliğinden sen bayramı çıkarmazsın diyo bi de şom ağızlı
Benimde 2 gundur artti akinti ve değişik bugün sabah ola hayr ola diyorum
Tatil kesin birlesecekmis ama doktor bitlestirmez belki. Ben sordum çalışıyor bizim doktorlarZaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.
Ya inanırmısın bugun benimde o bolgeye calısıyo sıpa ayaklarıyla tam gogsumun altına dogru sanki geriliyo essolusuAy kasılmaktan bir hal oldum az önce çığlık atmamak adına zor tuttum kendimi o da babam var diye yani yoksa çığırmıştım ayaklarını çok fena bastırıyor bu çocuk bugun noldu buna böyle ya.
Doğurmayı en çok şu kasılmalar yüzünden istiyorum artık
Resmi olarak birleşecekse nasıl çalışcaklarTatil kesin birlesecekmis ama doktor bitlestirmez belki. Ben sordum çalışıyor bizim doktorlar
Belirti mi emin değilim. Benimde değişik çok yoğun ve fazla. 3 ünden önce dogurmamam laizm ama hiç tanımadığım bir doktor var içime sinmiyorBenimde 2 gundur artti akinti ve değişik bugün sabah ola hayr ola diyorum
Sgk bağlı değil hastane anlaşması yok.Resmi olarak birleşecekse nasıl çalışcaklar
Allah baska dert vermesin bacım. Benim esim girecek ve baskada kimsem yok zatenKızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Yok yok senin var en az 1 haftan oyle hissediyorumBelirti mi emin değilim. Benimde değişik çok yoğun ve fazla. 3 ünden önce dogurmamam laizm ama hiç tanımadığım bir doktor var içime sinmiyor
Ben ikisinde de eşimle gittim hiç garip olmadı. Kimselere haber vermedik gelmesinler hastaneye diye. Çıkarken söyledim doğum olduğunu.Kızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Amin diyorum. Zaten 38 dolmalı oda haftaya perşembe bakalim.Yok yok senin var en az 1 haftan oyle hissediyorum
Bende 13 temmuz 38+0 oluyorum ama bayram dönüşü olması can sıkıcı.. galiba bayramdan önce alacak beni doktorum 37+ lardaZaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.
Digerlerinde nasıldı zamanı gecmismiydi?Amin diyorum. Zaten 38 dolmalı oda haftaya perşembe bakalim.
Bizimkilerin çıkış zamanı geldiYa inanırmısın bugun benimde o bolgeye calısıyo sıpa ayaklarıyla tam gogsumun altına dogru sanki geriliyo essolusu
Bayram dönüşü daha iyi aslında. Bebek kontrolleri vs için beklemezsin boşuna.Bende 13 temmuz 38+0 oluyorum ama bayram dönüşü olması can sıkıcı.. galiba bayramdan önce alacak beni doktorum 37+ larda
Vize bekliyolarBizimkilerin çıkış zamanı geldi
Meraktan gruba girdim görünce yazmak istedimIyi aksamlar kızlar..
Ya şu gıcık öksürük için bi öneriniz var mı karnim acıdı artık öksürmekten
37+ 38+ doğdular. Buda 39+ gelecek herhaldeDigerlerinde nasıldı zamanı gecmismiydi?
Neden ki ? Bence bayramdan önce olması daha sıkıntı.Bende 13 temmuz 38+0 oluyorum ama bayram dönüşü olması can sıkıcı.. galiba bayramdan önce alacak beni doktorum 37+ larda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?