Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay ben 34teyim daha ama 3 gündür çok sert karnım bu da mı hazırlık eşim gece ben uyurken karnımı ellemiş korkmuş sertliğinden sen bayramı çıkarmazsın diyo bi de şom ağızlı
ne meraklilar allahım

Bu sertlik bugun bende ilk defa oldu oda harejetlenip durdukca sertlestirdi falan tuhaf baya bugun

Kızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.

Ya inanırmısın bugun benimde o bolgeye calısıyo sıpa ayaklarıyla tam gogsumun altına dogru sanki geriliyo essolusu

Allah baska dert vermesin bacım. Benim esim girecek ve baskada kimsem yok zaten Ne karsılayacak kardeslerim ne annem ne baskası. Esinle olmak en iyisi bence o anların tadını cıkarırsınız.

Ben ikisinde de eşimle gittim hiç garip olmadı. Kimselere haber vermedik gelmesinler hastaneye diye. Çıkarken söyledim doğum olduğunu.

Zaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.
Bende 13 temmuz 38+0 oluyorum ama bayram dönüşü olması can sıkıcı.. galiba bayramdan önce alacak beni doktorum 37+ larda

Bende 13 temmuz 38+0 oluyorum ama bayram dönüşü olması can sıkıcı.. galiba bayramdan önce alacak beni doktorum 37+ larda
Neden ki ? Bence bayramdan önce olması daha sıkıntı.
Gezicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…