- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.261
Anammm minnakMeraktan gruba girdim görünce yazmak istedim
Lütfen kestane balı yiyin alerjiniz yoksa çok iyi gelecektir
Doğuma almıyorlar burda eşi dışarıda beklicek malesef ama bende de yok kimse valla olanı da istemiyorum işteAllah baska dert vermesin bacım. Benim esim girecek ve baskada kimsem yok zatenNe karsılayacak kardeslerim ne annem ne baskası. Esinle olmak en iyisi bence o anların tadını cıkarırsınız.
Kuzum benim ilk sezeryanımdan dikişlerimde içeride fıtık var sancılarım tutarsa bayramda biraz sıkıntılı bir durum olur benim için, artık neye karar verecek doktor bilemiyorum ama o konuda haklısın gerçi doğum olunca 5 gün sonra ilk gidiyoruz değilmi muayene için bebişe de bize de?Bayram dönüşü daha iyi aslında. Bebek kontrolleri vs için beklemezsin boşuna.
İsteme bencede annen cocuklara bakar yemek yapar oh miss. Birileri oluncada rahat edemicen be nerde cokluk orada bilmem neDoğuma almıyorlar burda eşi dışarıda beklicek malesef ama bende de yok kimse valla olanı da istemiyorum işte
Normal de bala alerjim yok ama kestane balını hiç yemedim ki zaten elimde yokMeraktan gruba girdim görünce yazmak istedim
Lütfen kestane balı yiyin alerjiniz yoksa çok iyi gelecektir
Benim sancı çekmemi istemiyor doktorum eski dikişlerimden dolayı, şuanda da hafif hafif sancılar çıkıyor nst de bayramda sancılanırsam ameliyattımı biraz riske atmış olurum çünkü kendi doktorum şehir dışında olacakNeden ki ? Bence bayramdan önce olması daha sıkıntı.
Gezicem
Agam bizimle eyleniiiyyGoogle reklamları benimle nasıl eğleniyor
Hatirliyorsan 15 haftalikken bu muhabbetleri etmistikBelirti mi emin değilim. Benimde değişik çok yoğun ve fazla. 3 ünden önce dogurmamam laizm ama hiç tanımadığım bir doktor var içime sinmiyor
M Mucize yolunda orda takipte.Merhabalar. Herkese mutlu başlangıçlar dilerim. Bir sorum olacaktı. Şişli memorial hastanesinde doğum düşünen yada yapan var mı şartları personel ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim
Ay en güzeliBen ikisinde de eşimle gittim hiç garip olmadı. Kimselere haber vermedik gelmesinler hastaneye diye. Çıkarken söyledim doğum olduğunu.
Hayırlısı nasılsa oyle olsun o zaman dra guvenBenim sancı çekmemi istemiyor doktorum eski dikişlerimden dolayı, şuanda da hafif hafif sancılar çıkıyor nst de bayramda sancılanırsam ameliyattımı biraz riske atmış olurum çünkü kendi doktorum şehir dışında olacak
Biraz kar zarar hesabı yapacaz bakalım henüz net belli değil ama vaziyet bayram öncesini gösteriyor biraz erken olacak ama..
Evet ilk 5 günde sonra işitme testi var yine. Ben olsam bayram sonunu isterdim. 37+ sanci olması düşük ihtimal aslındaKuzum benim ilk sezeryanımdan dikişlerimde içeride fıtık var sancılarım tutarsa bayramda biraz sıkıntılı bir durum olur benim için, artık neye karar verecek doktor bilemiyorum ama o konuda haklısın gerçi doğum olunca 5 gün sonra ilk gidiyoruz değilmi muayene için bebişe de bize de?
Şarküterilerde satıldığı oluyor çokta faydalı eminim işe yarayacaktır.Normal de bala alerjim yok ama kestane balını hiç yemedim ki zaten elimde yok
Benim planlı değil ama sonuçta dogum başladı vs haber verebilirim kaç saat sürüyor. Gücendiler bana kayinvalidemler çokta memnun oldumAy en güzeliBenim planlı olduğu için haber vermeden gittik diye gücenirler mi bilemedim bende doğduktan ve kendime geldikten sonra söylemek istiyorum.
Şarküterilerde satıldığı oluyor çokta faydalı eminim işe yarayacaktır.
Hiç sorma ya bayramda burada ama izni bu hafta kullanıyor tatile antalyaya giderek. Doğurmazsin dedi çok emin ama üste ihtimalinden bile korkuyorum.Hatirliyorsan 15 haftalikken bu muhabbetleri etmistik
Piyango sana vurmuş desene
Anammm minnak
Maalesef çarşamba günü nst de sancılarım çıktı artma durumu olabilir düzenli olmadığı için şuanlık üzerinde durmuyoruz dedi dktr artık ya nasip diyorumEvet ilk 5 günde sonra işitme testi var yine. Ben olsam bayram sonunu isterdim. 37+ sanci olması düşük ihtimal aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?