- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.281
Ya kaynanam gelse de bişe yapmıyo ki eline bile alamıyo bebeği. İkinci doğumda aldık yanımıza ben aç susuz beklerken karşımda sürekli yedi içti. Bin tembih ettim bebek gelince kapat kapıyı içeri kimseyi sokma diye sanki öyle dememişim bebeği bırakmış millete lokum dağıtmaya çıkmış yan odalardan gelmişler bebeği görmeye benden önce bütün hastane gördü çocuğu o yüzden kesinlikle istemiyorum.İsteme bencede annen cocuklara bakar yemek yapar oh miss. Birileri oluncada rahat edemicen be nerde cokluk orada bilmem ne
Merhaba ben şişli memorialde tup bebek yaptırmıştım 2019 'da kızım orada 32. haftada doğdu şuanda ikinci bebeğime hamileyim yine tüp bebek op.doktor normal muayene ücreti 900 TL bana indirimli 450 TL NST normalde 800 TL tüp bebek tedavisi indirimi 300 tl ben özel sigorta yaptırmadım sezeryanla doğumum olacak 27.000 indirimli halı 13.600 denildi birde yeni doğan sünneti yaptıracağım 4.500 TL indirimli 3.500 TL olacak doktorum çok çok iyi çok memnunum personelde ehh işteMerhabalar. Herkese mutlu başlangıçlar dilerim. Bir sorum olacaktı. Şişli memorial hastanesinde doğum düşünen yada yapan var mı şartları personel ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim
Yok yok korkma bende seninle ayni durumda sayilirim annem gil yok senin doktorunla ayni gun gelcekler nalet olmayaHiç sorma ya bayramda burada ama izni bu hafta kullanıyor tatile antalyaya giderek. Doğurmazsin dedi çok emin ama üste ihtimalinden bile korkuyorum.
Bunlar yazın çok güzel oluyorTecrübeli anneler bunlar bu yaz giydirilirmi
Ben annemi doğum sonrası istiyorum yine doğuma kendimiz gideceğiz. Bende bir değişiğim isteYok yok korkma bende seninle ayni durumda sayilirim annem gil yok senin doktorunla ayni gun gelcekler nalet olmaya
Dün gittiler bugun boyle tuhaf oldum işte pskolojik olabilir benceanada doktorda şart demi
İste benim sonumda oSen varsın yalniz kalmayacağım diye rahatım.Burada arkadaşım şehir hastanesine gidiyor 41 sonuna bekletmisler sonra balon deneyip sonra suni vermişler neticede doğurdu normal doğumla çokta kolay olmuş. 38 de çok istedi suni ama vermedi doktor bekletti.
Allah kısmet ederse çocukları kayınvalideme bırakıp annem ve eşimle gideceğim. Doğumdan sonra çocuklarla gelirler. 2. Öyle olmuştu yaniKızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için. Doktorunuz kim acabaMerhaba ben şişli memorialde tup bebek yaptırmıştım 2019 'da kızım orada 32. haftada doğdu şuanda ikinci bebeğime hamileyim yine tüp bebek op.doktor normal muayene ücreti 900 TL bana indirimli 450 TL NST normalde 800 TL tüp bebek tedavisi indirimi 300 tl ben özel sigorta yaptırmadım sezeryanla doğumum olacak 27.000 indirimli halı 13.600 denildi birde yeni doğan sünneti yaptıracağım 4.500 TL indirimli 3.500 TL olacak doktorum çok çok iyi çok memnunum personelde ehh işte
Niye kiz ,oglanlara mi bakacakBen annemi doğum sonrası istiyorum yine doğuma kendimiz gideceğiz. Bende bir değişiğim iste
Bende bugün 34+4 teyim ve kızım olacak inşallah doktorum izne ayrılmış bayram sonrası planlı sezeryan olacak sanki dayanamayacakmış gibi hissediyorum sizin normalmi sezeryanmı bi tarih aldınızmı?Bende 34+4 üm bana 2 hafta sonra daha doğrusu bayramdan önce kontrole gel dedi ne doğurması
Şimdi bayramda sorcaklar ne zaman diye hiç belli değil diyeyim bariBenim planlı değil ama sonuçta dogum başladı vs haber verebilirim kaç saat sürüyor. Gücendiler bana kayinvalidemler çokta memnun oldum
Doğum öncesi yardım eden biri var doğumdan sonra ihtiyacım oluyor. Bide ben gerilirim biri olursa eşim olsun yeter bana. Annem kesin ağlar moralim bozulur vs. Olsun bitsin haber vereceğimNiye kiz ,oglanlara mi bakacak
Sezaryen canım 20 temmuza gün verdi ben 22 olsun diyorum haftasonu rahat rahat yatayım diye ama dr un dediği olacak heralde. Benim dr da bayramda olmayacak heralde bende bayramda doğurursam diye korkuyorum ama olmaz heralde daha erken bizim için.Bende bugün 34+4 teyim ve kızım olacak inşallah doktorum izne ayrılmış bayram sonrası planlı sezeryan olacak sanki dayanamayacakmış gibi hissediyorum sizin normalmi sezeryanmı bi tarih aldınızmı?
Bugun 1-3 aylık aldım çok tatlı acaba üşüröü diye düşündüBen aldım böyle giyemese bile resim çekeceğim yapacak birsey yok
Bugun lcw 2 liyi 120 tl ye aldım çok hoşuma gitti, 1-3 aylıkBunlar yazın çok güzel oluyor
Allah kısmet ederse çocukları kayınvalideme bırakıp annem ve eşimle gideceğim. Doğumdan sonra çocuklarla gelirler. 2. Öyle olmuştu yani
Amin insallah hersey cok güzel olacak milletin demesiyle hiçbirsey olmaz saglıcakla alırsın insallah yavrunu anne olmak cok güzelAnne için çok çok zor bir durum kucağı boş eve dönmek birde ben preeklampsi geçirdiğim için tansiyonum hiç düşmedi panik atak oldum uzun süre sağlığım düzelmedi bir damla sütüm gelmedi daha bir sürü şey Rabbim kimseye yaşatmasınAllah herkesin kalbine göre versin inşallah
Benim çocuklar asla kaynanamla kalmazlar anneme alışıklarAllah kısmet ederse çocukları kayınvalideme bırakıp annem ve eşimle gideceğim. Doğumdan sonra çocuklarla gelirler. 2. Öyle olmuştu yani
Haziran doğumlu oğluma 2 yaz en çok bunlardan giydirmiştim. Çok pratik oluyorBugun 1-3 aylık aldım çok tatlı acaba üşüröü diye düşündü
Bugun lcw 2 liyi 120 tl ye aldım çok hoşuma gitti, 1-3 aylık
1 temmuzda doğucak istanbul eylüle kadar sıcak oluyo giyer herhaldeüşümez dimi
Yoksa alıcam bunlarıda ycuza bulmuşken
Böyle rahat olmuştu. Doğum olana kadar sadece annemi almışlardı zaten. Geceydi bi de. Doğumdan sonra da görmek isteyen gelmişti işteBenim de aklımdaki plan bu. Tabii her şey aniden gelişmede, bakalım...
Merak ettiğinden değil de gece biraz horlamışım dane meraklilar allahım
Bu sertlik bugun bende ilk defa oldu oda harejetlenip durdukca sertlestirdi falan tuhaf baya bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?