Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Amin insallah hersey cok güzel olacak milletin demesiyle hiçbirsey olmaz saglıcakla alırsın insallah yavrunu anne olmak cok güzel
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla gününde yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah

Dimi çok tatlılar erkeklere çok güzel gider alıyım ozman içimde kalıcak

Benim doktorum da 20 veya 22 temmuz dedi Pazartesi anestezi oluru alınacak sezeryan günü belli olacak bende hafta sonu hastanede kalmamak için 22 temmuzu istemiyorum yoksa çok güzel bi tarih ama doktorun izne ayrılması moralimi çok bozdu kız çocuğu erken gelir diyorlar bayramda acil bi durum olursa asistanların eline kalacağım

Nts doğumhanenin yanında , bugun bi baktım bebeğin babası bide babanesi herhalde var başka yok
Ben biziimkileri düşünemiyorum kayınvaldemler , bizimkiler, kuzenim bile izin aldı kalabalık olabilir doğumhanenin önü
Ama bi kaç saat sonra yollıcaz hepsini, gece eşimle annem kalıcak sadece

Kızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?

Kızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Green clean kullandım ben en temiz içeriklilerden biri. Çok da güzel lavanta yağı kokuyor

Bende sadece eşimle olmak istiyorum, kimseye söylemicem

Hiç de garip olmaz daha bile güzel. Keyfine bak kalabalık en kötüsü bence

Doğuma eşim ve 2.5 yaşındaki kızımla gideceğim yanımda da eşim kalacak kimsemiz yok sonuçta isteyen istediğini düşünsün benim kv sağ gösterip sol vurdu önce ne zaman isterseniz gelirim dedi sonra oğluyla tartışmış ben gelemem kızımla gezmeye gideceğim diye eşimde kırılmış bir daha da bize gelme o zaman maddi sıkıntıları da kızından temin et demiş bizi zor zamanda yalnız bırakınca kendisi de artık tek maddi manevi

Hanımlar Ben Almanyadayım burda hep eşler doğuma giriyor.
Almancaları olmayanlar.
Benim kızımda eşim girmem dedi. En son ne oldu tmm dedi girdi.
Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Doğum doktorum erkek idi eşim rahatsız olduğu belli idi.
Mecbur ama insan ister istemez rahatsız oluyor.
Bu arada bir anımı anlatayım. Ben bağır çağır ayyy ayyy yapınca eşim de sürekli ne bağırıyorsun ayıp bağırma dedi. Ben canım acıyor sancım var ondan bağırıyorum dedim.
Elimi tutuyordu bende aldım elini ısırdım. Bağırdı dedim ne bağırıyorsun dedi canımı acıttın. Dedim yaaa işte canım yanıyor bağırıyorum

Şimdi almancam eskiye göre iyi. Sizce eşim girmelimi benimle.

Merhaba canım, Hamilemisin yani simdi ,temmuz anasi mi olcan

Geç değil canım. Daha doğumu emzirmesi gazı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…