- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.301
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederimAmin insallah hersey cok güzel olacak milletin demesiyle hiçbirsey olmaz saglıcakla alırsın insallah yavrunu anne olmak cok güzel
O zaman bir şey diyemeyeceğim. Benimkilere dönüşümlü bakıyorlar o yüzden iki tarafa da alışıklarBenim çocuklar asla kaynanamla kalmazlar anneme alışıklar
Dimi çok tatlılar erkeklere çok güzel gider alıyım ozman içimde kalıcakHaziran doğumlu oğluma 2 yaz en çok bunlardan giydirmiştim. Çok pratik oluyor
İstanbul’da sıcak olur heralde en azından ilk 20 günden sonra giyer diye tahmin ediyorum. Büyüktü bendekiler ilk doğduğunda da diğer yazda da giydirmiştim. Tabi diğer yaz daha güzel durmuştu
Benim doktorum da 20 veya 22 temmuz dedi Pazartesi anestezi oluru alınacak sezeryan günü belli olacak bende hafta sonu hastanede kalmamak için 22 temmuzu istemiyorum yoksa çok güzel bi tarih ama doktorun izne ayrılması moralimi çok bozdu kız çocuğu erken gelir diyorlar bayramda acil bi durum olursa asistanların eline kalacağımSezaryen canım 20 temmuza gün verdi ben 22 olsun diyorum haftasonu rahat rahat yatayım diye ama dr un dediği olacak heralde. Benim dr da bayramda olmayacak heralde bende bayramda doğurursam diye korkuyorum ama olmaz heralde daha erken bizim için.
Rica ederim Gürkan GürsoyÇok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için. Doktorunuz kim acaba
Dalin deterjanıylaKızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Green clean kullandım ben en temiz içeriklilerden biri. Çok da güzel lavanta yağı kokuyorKızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Bizde gençken motorları maviliklere sürerdikHavlusu bornozu terliği bile varçünkü minimalist bir insanım kapitalizm beni ele geçiremez diye ortamlarda atıp tutmuşlugum var gençlikte dibine vurdum kapitalizmin
Bende sadece eşimle olmak istiyorum, kimseye söylemicemKızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Dalin granül sabunKızlar bebelerinizin kıyafetini hangi deterjanla yıkadınız? Granül sabun mu yoksa sıvı bebek deterjanıyla falan mı?
Doğuma eşim ve 2.5 yaşındaki kızımla gideceğim yanımda da eşim kalacak kimsemiz yok sonuçtaKızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Merhaba canım, Hamilemisin yani simdi ,temmuz anasi mi olcanMerhabalar arkadaşlar doğuma az kala geldim buralara daha önce 2018 de Eylül annelerinde buraları kesfetmistim oradaki arkadaşlarla hala görüşüyoruz konuşuyoruz çok güzel dostluklarimiz oluştu ama bu sefer biraz geç kaldım gibi
Geç değil canım. Daha doğumu emzirmesi gazı varMerhabalar arkadaşlar doğuma az kala geldim buralara daha önce 2018 de Eylül annelerinde buraları kesfetmistim oradaki arkadaşlarla hala görüşüyoruz konuşuyoruz çok güzel dostluklarimiz oluştu ama bu sefer biraz geç kaldım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?