- 12 Kasım 2020
- 84
- 207
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.321
Ben de evde yokken balkona attırmıştım kargoyu teslimat kodu sormamıştı,gece özel numaradan mesaj geldi teslimat kodunu söylermisiniz diye.Yaaaa başına gelen varmı bişi sorcam, e bebekden siparş verdim , dün msj geldi özel numaradan, siparşi bugun teslim edemedim yarın mesai saatleri içinde teslim edeceğim,
Ürünü teslim aldım msjınj dikkate almayın yazmış..
neyse dedim olabilir.
Bugun aynı numaraya msj attım cvp vermedi, gelmedi hala kargo, teslim edildi gözüküyo napıyımmm sizce başınıza geldimi
Dogurmadan su sesi bir ben duyaydım nasıl bisey o
Bence seni 38+5e bırakmaz eğer sezeryan kesinse, çünkü bayramda gelebilir diye düşünüp alıyorlar öncedenZaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.
Hanımlar Ben Almanyadayım burda hep eşler doğuma giriyor.
Almancaları olmayanlar.
Benim kızımda eşim girmem dedi. En son ne oldu tmm dedi girdi.
Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Doğum doktorum erkek idi eşim rahatsız olduğu belli idi.
Mecbur ama insan ister istemez rahatsız oluyor.
Bu arada bir anımı anlatayım. Ben bağır çağır ayyy ayyy yapınca eşim de sürekli ne bağırıyorsun ayıp bağırma dedi. Ben canım acıyor sancım var ondan bağırıyorum dedim.
Elimi tutuyordu bende aldım elini ısırdım. Bağırdı dedim ne bağırıyorsun dedi canımı acıttın. Dedim yaaa işte canım yanıyor bağırıyorum
Şimdi almancam eskiye göre iyi. Sizce eşim girmelimi benimle.
Ben annem babamla giderim aksama da kardeşlerim gelir arkadaşlarım falan gelen olursa olur kaynanam kızıma bakar oda akşam kardeşlerimle gelir kızımı belki getirirler gitmezse diye üzülüyorum aglar arabada offKızlar doğuma kimlerle gideceksiniz? Benim kendi annem çocuklarımla kalacağı için gelmeyecek sabah çok erken saatte gideceğimiz için çocukları da alıp götürmeyeceğim. Geriye bi kayınvalide kalıyor ama onu da hiç istemiyorum götürmek. Sadece eşimle gitsem çok mu garip olur? Milletin videolarında görüyorum bütün sülale hastanede ne bilim iyice kimsesiz gibi mi olur? Bir de bebeği önce veriyorlar ya bebekle odaya gitse beni karşılayamıcak eşim gerçi oda belli bende ayık olursam odada karşılasın yani çokta önemli değil ama ne bilim.
Evet evet. Ben diyorum kuzenim girsin. Yok ben girerim diyor.Canım bence senin eşinle biraz işin zor.
Şimdi istiyor mu bari?
Evet zor canım. Ve değiştiremiyorum. Ben yolunu formulunu bulamadım.Canım bence senin eşinle biraz işin zor.
Şimdi istiyor mu bari?
Sancın ne kadar çıkıyordu canım. Benimde en son sancım çıktı.Kızlar selammmönceki mesajlari okuyamadım direkt yazayım dedim. Şok halindeyim çünkü şimdi geldim konrtolden iki kez 25 dk ara ile sancı çıktı ama benim hiçbir şeyim yok. Gayet de iyiyim hatta. Ne vajinada baski, ne kasılma ne sancı. Dr vajinal muayene etti 2cm açıklık ve yüzde 50 silinme dedi. 2 cm açıklık normalmiş, önceden doğum yaptığım için. Silinme de rahimin doğuma hazırlandığıni gösterirmis. Yorma kendini dinlen dedi, bebek hareketlerini sayacagiz. Kanama veya su gelmesi durumunda gel dedi. Sormayı unutmuşum da iki gündür epey yordum kendimi acaba ondan mı oldu ki
Silinme ne oluyor?Kızlar selammmönceki mesajlari okuyamadım direkt yazayım dedim. Şok halindeyim çünkü şimdi geldim konrtolden iki kez 25 dk ara ile sancı çıktı ama benim hiçbir şeyim yok. Gayet de iyiyim hatta. Ne vajinada baski, ne kasılma ne sancı. Dr vajinal muayene etti 2cm açıklık ve yüzde 50 silinme dedi. 2 cm açıklık normalmiş, önceden doğum yaptığım için. Silinme de rahimin doğuma hazırlandığıni gösterirmis. Yorma kendini dinlen dedi, bebek hareketlerini sayacagiz. Kanama veya su gelmesi durumunda gel dedi. Sormayı unutmuşum da iki gündür epey yordum kendimi acaba ondan mı oldu ki
Benim dış kapımla balkonum arkada yapamam, binadakileride tanımıyomBen de evde yokken balkona attırmıştım kargoyu teslimat kodu sormamıştı,gece özel numaradan mesaj geldi teslimat kodunu söylermisiniz diye.
Bence doğurur doğurma analık yüklencek direkTam da şuanda ne saçmalıktır ki birden bebekli hayata hazır hissetmedim. Sanki beceremeyecgim yapamayacagım anlayamayacagım üstesinden gelemeyecegim gibisinden bi strese girdim. Bebek heder olursa ya diye düsünce sardı. Resmen dogum depresyonu mu ne bu simdi? 9 aydır aklm nerdeydi acaba
Canim haftan gayet iyi niye üzüldunki , 2 cm aciklikla 15 gun gezmis biri olarak seni korkutmasin bebek vaktini biliyor emin ol artik doktorlar harektlenme zamani diyor hurma yiyoruz yuruyus yapıyoruz kolay dogum olsun diye risk yok artik sende takmaKızlar selammmönceki mesajlari okuyamadım direkt yazayım dedim. Şok halindeyim çünkü şimdi geldim konrtolden iki kez 25 dk ara ile sancı çıktı ama benim hiçbir şeyim yok. Gayet de iyiyim hatta. Ne vajinada baski, ne kasılma ne sancı. Dr vajinal muayene etti 2cm açıklık ve yüzde 50 silinme dedi. 2 cm açıklık normalmiş, önceden doğum yaptığım için. Silinme de rahimin doğuma hazırlandığıni gösterirmis. Yorma kendini dinlen dedi, bebek hareketlerini sayacagiz. Kanama veya su gelmesi durumunda gel dedi. Sormayı unutmuşum da iki gündür epey yordum kendimi acaba ondan mı oldu ki
İki kere 60 larda cikmisSancın ne kadar çıkıyordu canım. Benimde en son sancım çıktı.
Rahim doğuma hazirlaniyormus. Tahminimce rahim ağzı kısalıyor gibi şeyler. O kadar sasirdim ki hala da atlatamadim. Ama yakın bı ebe arkadaş biraz rahatlattı, sıkıntı değil bunlar diyeSilinme ne oluyor?
Kiz geçen ne konustukkk haydaaaaTam da şuanda ne saçmalıktır ki birden bebekli hayata hazır hissetmedim. Sanki beceremeyecgim yapamayacagım anlayamayacagım üstesinden gelemeyecegim gibisinden bi strese girdim. Bebek heder olursa ya diye düsünce sardı. Resmen dogum depresyonu mu ne bu simdi? 9 aydır aklm nerdeydi acaba
Şok oldum anlıkCanim haftan gayet iyi niye üzüldunki , 2 cm aciklikla 15 gun gezmis biri olarak seni korkutmasin bebek vaktini biliyor emin ol artik doktorlar harektlenme zamani diyor hurma yiyoruz yuruyus yapıyoruz kolay dogum olsun diye risk yok artik sende takma
Süper yapmışsın ama senin diğer yazdıklarinida hatırlıyorum kaba biraz eşin o sancıyla bağırmak gayet doğal seni anlamayacaksa hiç girmesin doguma daha iyiHanımlar Ben Almanyadayım burda hep eşler doğuma giriyor.
Almancaları olmayanlar.
Benim kızımda eşim girmem dedi. En son ne oldu tmm dedi girdi.
Ama benim hiç hoşuma gitmedi. Doğum doktorum erkek idi eşim rahatsız olduğu belli idi.
Mecbur ama insan ister istemez rahatsız oluyor.
Bu arada bir anımı anlatayım. Ben bağır çağır ayyy ayyy yapınca eşim de sürekli ne bağırıyorsun ayıp bağırma dedi. Ben canım acıyor sancım var ondan bağırıyorum dedim.
Elimi tutuyordu bende aldım elini ısırdım. Bağırdı dedim ne bağırıyorsun dedi canımı acıttın. Dedim yaaa işte canım yanıyor bağırıyorum
Şimdi almancam eskiye göre iyi. Sizce eşim girmelimi benimle.
Senindemi ssvd olcaktiŞok oldum anlıkhiçbir belirti olmayıp da sancı cikmasina da şaşırdım. İki gündür epey yordum kendimi biliyorum. Belki de ondan oldu. Kendime kızdım
Evlenince direkt evlilik yüklenmedi bana amaBence doğurur doğurma analık yüklencek direkhemen herşeyi yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?