Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de evde yokken balkona attırmıştım kargoyu teslimat kodu sormamıştı,gece özel numaradan mesaj geldi teslimat kodunu söylermisiniz diye.

Dogurmadan su sesi bir ben duyaydım nasıl bisey o

Ay ben duysam korkarım ya iyiki duymadım

Zaten geçen sordum, 38 bittiğinde alıyorım dedi. 13 temmuzda ben tam 38+0 oluyorum
Eğer tatili birleştirmezlerse kes beni dicem
38+5e kalırım yoksa.
Bence seni 38+5e bırakmaz eğer sezeryan kesinse, çünkü bayramda gelebilir diye düşünüp alıyorlar önceden

Canım bence senin eşinle biraz işin zor.
Şimdi istiyor mu bari?

Ben annem babamla giderim aksama da kardeşlerim gelir arkadaşlarım falan gelen olursa olur kaynanam kızıma bakar oda akşam kardeşlerimle gelir kızımı belki getirirler gitmezse diye üzülüyorum aglar arabada off

Kızlar selammm önceki mesajlari okuyamadım direkt yazayım dedim. Şok halindeyim çünkü şimdi geldim konrtolden iki kez 25 dk ara ile sancı çıktı ama benim hiçbir şeyim yok. Gayet de iyiyim hatta. Ne vajinada baski, ne kasılma ne sancı. Dr vajinal muayene etti 2cm açıklık ve yüzde 50 silinme dedi. 2 cm açıklık normalmiş, önceden doğum yaptığım için. Silinme de rahimin doğuma hazırlandığıni gösterirmis. Yorma kendini dinlen dedi, bebek hareketlerini sayacagiz. Kanama veya su gelmesi durumunda gel dedi. Sormayı unutmuşum da iki gündür epey yordum kendimi acaba ondan mı oldu ki

Sancın ne kadar çıkıyordu canım. Benimde en son sancım çıktı.

Tam da şuanda ne saçmalıktır ki birden bebekli hayata hazır hissetmedim. Sanki beceremeyecgim yapamayacagım anlayamayacagım üstesinden gelemeyecegim gibisinden bi strese girdim. Bebek heder olursa ya diye düsünce sardı. Resmen dogum depresyonu mu ne bu simdi? 9 aydır aklm nerdeydi acaba

Silinme ne oluyor?

Bence doğurur doğurma analık yüklencek direk hemen herşeyi yapıcaz

Canim haftan gayet iyi niye üzüldunki , 2 cm aciklikla 15 gun gezmis biri olarak seni korkutmasin bebek vaktini biliyor emin ol artik doktorlar harektlenme zamani diyor hurma yiyoruz yuruyus yapıyoruz kolay dogum olsun diye risk yok artik sende takma

Kiz geçen ne konustukkk haydaaaa

Belkide bu deidgin şey olmayacak onun mis kokusunu bi tat bak bosuna takilip uzulmusum dersin simdi bebenide strese sokma hadi

Şok oldum anlık hiçbir belirti olmayıp da sancı cikmasina da şaşırdım. İki gündür epey yordum kendimi biliyorum. Belki de ondan oldu. Kendime kızdım

Süper yapmışsın ama senin diğer yazdıklarinida hatırlıyorum kaba biraz eşin o sancıyla bağırmak gayet doğal seni anlamayacaksa hiç girmesin doguma daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…