Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bazen bende çok karamsar oluyorum Allah'ın gücüne gitmesin 40 dan sonra rahata alıştın ne gerek vardı falan diye içime korkular sıkıntılar düşüyor evde 13 yaşında bir ergen var zaten gerek varmiydi diyorum sonra geçiyor

Benim kızımda 30.haftada 3 cm açılma olmuştu 32. haftada erken doğum oldu ama açılmadan dolayı değil tansiyonum çok yükseldi preeklampsi nedeniyle erken doğum oldu o yüzden hiç tedirgin olma zaten haftan gayet iyi

Rahim doğuma hazirlaniyormus. Tahminimce rahim ağzı kısalıyor gibi şeyler. O kadar sasirdim ki hala da atlatamadim. Ama yakın bı ebe arkadaş biraz rahatlattı, sıkıntı değil bunlar diye
Hımm. Vücut gerekeni yapıyorsa aslında bu iyi bişey. Vücut gerekeni yapmadıgında suni sancı sezeryan vb bi sürü ek mevzuata gidiliyor aslında. Vücudun olmasi gerekeni tam yaparsa şanslısın galiba ben bunu anladm. Öyle ki açılması sancısı ayarinda ve tam olmalı. İkınmasını iyi bilmeli falan filan. Tabi bebegin durumu da etkendir de. Zaten haftan da az kalmıs. Benim doktorum hic silinmeydi sancıydi bisey demiyor. Hoş sanci da pek cıkmıyor cok az ve düzensz. Ki bebek hareket edince de nst sancı olarak algılıyormus

Teşekkür ederim tansiyonum iyi çıktı. Sancı da düzensiz, hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun. Sadece artık dinlenecegim. Bunu anladım

Kiz geçen ne konustukkk haydaaaa

Belkide bu deidgin şey olmayacak onun mis kokusunu bi tat bak bosuna takilip uzulmusum dersin simdi bebenide strese sokma hadi
istegel git kafa zor naparsn. Bi yandan bebiş de ayak dayiyor karnima elimi koyunca ayak oldugu nasıl belli dedigin gibi mis kokusu da gelse burnuma tüm endişelerim gider. Allah bana akıl fikirversin bacım

Evet aslında özellikle bebek sert şekilde kimildadigi zaman gördüm sancı çıktı. Neyse ki düzensiz. Sancı çıkınca vajinal muayenede çıktı silinme ve aciklik

Siz tecrübe etmissiniz ben daha ilk ve tecrübe etmeden korkuyorum cahil cesareti bile yok bende

Evet aslında özellikle bebek sert şekilde kimildadigi zaman gördüm sancı çıktı. Neyse ki düzensiz. Sancı çıkınca vajinal muayenede çıktı silinme ve aciklik
Valla alttan da bakmadı acikligim var mı bilmiyorum sanrm sancı cok cikmadigindan. ama zaten ilk oldugundan aciklik da olmayabilir. Dediginiz gibi 2. 3. Gebelikte falan oluyor sanırım az miktar açılma vs. Azcik daha sabretsn bari. Ama en azndan 41 leri gormezsiniz. yaji ben uzamasını istemiyorum acikcasi. Git gide zorlanıyor vucut. Derman da kalmiyor

Evet evet. Ben diyorum kuzenim girsin. Yok ben girerim diyor.

Beni üzmeyeceksen gir yoksa istemiyorum de.

Onun seni manipüle etmesine izin verme. Madem değişmiyor ve sende bırakmıyosun, boyun eğmemeyi öğren onada öğret. Sen onun yönetiminde biri değilsin. Sana saygı göstermeyi öğrensin.

Teşekkür ederim tansiyonum iyi çıktı. Sancı da düzensiz, hiçbir sıkıntım yok şükürler olsun. Sadece artık dinlenecegim. Bunu anladım
Bende bir 37. haftaları gorebilseydim sancınin düzensiz olması normal 30. haftalarda bile düzensiz sancılar çıkıyor ben hiç oturmamistim çalışıyordum yinede 2 hafta uzattılar aynen olabildiğince dinlen uzan suyunu bol iç hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebeğin

Bunu bilmiyordum baş aşağı gelmesi yeterli sanmıştım bakalım bizimki ne durumda
Hayırlı mübarek olsun canimmm bol bol sütün olsun insallah
Tek kelime ile bayıldım örme işini bi kac kez denedim ama ne becerebildim ne de sabrım yetti muazzam bir yetenek bence
Allah in mucizesi ya karnimizda böyle güzellikler var aslında
Kızlar kan sulandırıcı iğne yapanlar nerden nasıl yapıyorsunuz bana kan sulandirici iğne verdi doktor
Koldan bir kere yaptım aman aman uc gün üstüne yatamadım mosmor oldu , göbeğim gerilene kadar göbekten yaptım, göbek gerilince bacaktan devam ettim . Kaç gün kullanacaksın? Kan tahlilinde pıhtılaşma süresi testi yaptı ondan mı verdi ?
Amniyon sıvısı azalması yaşayan ve düzelen var mıydı? yildizsavascisi hatırladığım var, havuç suyu kürü yapmak istiyorum ben de. Bu hafta su içmek tek başına fayda etmemiş.
Sadece su denedim fayda etmedi havuç suyuna geçince bin şükür işe yaradı, suan kullanmıyorum dr en son suyun iyi demişti haftaya bakalım ne diyecek . Ilkin bir hafta her gün bir çay bardağı içtim. Bir hafta sonunda iki güne bir olacak şekilde bir çay bardağı içtim sonra da bıraktım

Hayırlısıyla 38 i geçsin tabii normal açıklık 1cm mis. Benim iki çıktı. O da normalmiş. Aslında sadece vajinal muayeneyi önerdi ben de kabul ettim. Belki de kabul etmesem haberim bile olmayacaktı bunlardan. İns kendimi dinleyip durmam

Çok teşekkür ederim görürüz ins hepimiz 37 38.

Evlenince direkt evlilik yüklenmedi bana ama
Banada alışana kadar 1-2 ay geçti zatwn 4. Ayda hamile kaldım inşaşlah annelik yüklenir bukadar geç kalmaz
Herkes öyle diyor. Inşallah öyle olur. Kimler kimler anne oluyor yahu diyorum kendime ama gece gece neyin perisi bu geldi aklmı bulandırdı
Ayyyy valla duygusalız bu aralar

Siz tecrübe etmissiniz ben daha ilk ve tecrübe etmeden korkuyorum cahil cesareti bile yok bende
Tecrübemden dolayı sanırım karamsarlık var bende bir de ülke gidişatı maddi manevi gelecek kaygısı falan.. sizin ilk tadını çıkarın bence.. birde bazı gelgitler normal sonuçta insanız ve olumlu olumsuz bir sürü düşünce geliyor aklımıza.. umarım dilediğimiz gibi güzel bir ömür süreriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…