Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Artık boyun eğmiyorum ama yine ben üzülüyorum. Çünkü buda sürekli tartışmamıza sebep oluyor. Huzursuzluk oluyor yani.

Havuç suyunu hazır mı aldın yoksa Kati meyve sıkacağıyla mi sıktın? Kati meyve sikacagim yok, farklı bir yol bulmam gerek

Cidden doktorun dediği gibi çok baskı yapıyo kasığıma yaaaa, 10 dk da bi wc gidesim geliyo. Bugun dedim bide, zorlanıyorum artık erkenemi alsak diye, yok diyip yine diretti.
Bilin bakalım bugun ucak storysi atıp doktorum bi yere gitmişmidir içime doğan oluyo hep ya kesin yok diye kabul etmiyo 1.nde gelicek herhalde‍♀

Doğuma almıyorlar burda eşi dışarıda beklicek malesef ama bende de yok kimse valla olanı da istemiyorum işte
Ben eşim ve bir arkadaşımla gittim. Son dk olunca annemlere ve kv lere dogumdan sonra haber verdim. Çok üzülüp ahladilar ama böyle hengamesiz daha iyi oldu.

Yok canım risk bakmadı. Gebelikte fazla kilo aldım ya 20 ile tamamladım pıhtılaşma olabilir o sebeple dedi. 10 gün kullanicam.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza inşallah .Su gelmesi nasil bir şey acaba ?böyle idrarın çoğu gibi mi ?
Bacaklarimdan seffaf sicak sivi akti ve bikac sefer oldu gitgide cogaldi pedi islatti hep, idrardan farkli oldugu yasaninca anlasiliyor yani.
Makat catlağı engel miymiş normal doguma. Benim var da hatta kronik olarak haşimato troid hastaliyim da var. Normal istiyordum ben de ilk defa duyuyorum bunlarn bebgin ilerlemesine engel oldugunu
Yok benim sadece makat catlagi yok, bagirsaklarimla ilgili kronik rahatsizligim var, kesi atilmamasi gerekiyordu ama muhtemelen atilmasi gerekecekti, riske atamadik.

Bu haftalarda çok yorulmak normal mi? 2 gündür hep yorgunum. Az biraz ev temizliği yaptım, 2 buçuk 3 km anca yürüdüm o da yavaş tempoda. Ama mahvoldum belim çok ağrıyor ve karnım çok kasılıyor.

Canım benim de 9 yaş oldu bebelerin arasında. Biraz açım var ama bu bebekte daha iyiyim. Diğerinde yardımsız bebeğe bakamadım. Annem bana baktı kv bebeğe. Öyle durumdaydım. İlk yikamasini bile kendim yapamadım. Ama şimdi acıma rağmen bebeğime kendim bakıyorum. Kimseye ihtiyaç hissetmeden. Eşim sürekli yanımda gerçi ama o bebeğe değil bana bakıyor. Nazar degmesin ama bu sefer daha kolay olacak gibi hissediyorum.

Senin ilk ama yinede evhama kapılma yapacağını dusun. Bende o zaman gereksiz korkmuş ve evham yapmışım. Şimdi kendime kızıyorum. O zaman da yapsrmisim aslında.

Son düzenleme:
Evet etrafımda 2 3 tane gebe var.Ilk doğumu olanlara bakıyorum genelde 39 40 41 e kadar bir sorunları yoksa bekliyorlar.Bunlarin içinde sporunu yapan ,açılmayı hızlandırıcı şeyler yapanlar var . İkinci çocuğu olanlar var onlar da 37 38 de dogurdular.sancilari çok hızlı geldi bir anda pat diye dogurdular .Bu grupta da öyle. Genelde muayeneye gidip doguranlar 2.cocugu olanlar
İlkinde çok açılma olmuyor anladığım. Ben sezaryen olmasam benim cocuk doğmaz ben adım kadar eminim

Doğunca geçecek bende 41 yaşındayım benim oglanda 9. Ama doğunca geçecek o düşünceler

Görürsün inşallah bu haftalarda sanki sabaha dogurursun gibi gelir, acayip triplere girersin sonlara doğru da ya ne evham yapmışım meğerse bu kadar da kolay değilmiş dersin

Doktorlar kendine göre ayarlama yapıyor hep .bakma beklesin etsin demesini. Aslında önceden sezaryen demeyeceksin .Bir normali düşüneyim diyeceksin son haftalarda özellikle 38 39 dan sonra ben sezaryen istiyorum diyeceksin .diğer türlü ilk verdiği tarihe uymak istiyorlar. Herhalde onlar da ameliyathaneden sıra falan alıyor

Görürsün inşallah bu haftalarda sanki sabaha dogurursun gibi gelir, acayip triplere girersin sonlara doğru da ya ne evham yapmışım meğerse bu kadar da kolay değilmiş dersin
Benim kızım erken doğdu 30. haftalarda preeklampsi nedeniyle rahatsizlandim 12 gün yatis sonunda 32.haftada minik aceleci kuşum geldi o yüzden her geçen gün benim için mucize şuan kızımın doğumundan 1 hafta fazla geçirdim çok mutluyum

Ne biliyim normalde 1 temmuz diyoduk ama hiç randevu almadım ogune, belki erkene çekeriz diye 1 temmuzda 38+3 oluyorum bildiğin 39hAftalık olmuş oluyo aslında.
Ben pzartesi salı istiyorum aslında 38+0 tam . Ama hep yok dedi. Anladım ben planı olduğunu ogune. Bugun bilerek zorlanıyorum erkene alalım dedim yine yok dedi.. kesin emin oldum, sonrada stroysini gördüm bakalım gelcekmi hemen bellide dediğin gibi yapmak lazımdı olabilir

İşte olağanüstü bir durum olmuş o yüzden erken doğmuş ama böyle bir durum olmasa belki de 40.haftayi bile gorecekti inşallah bunda 38 39 lari görürsün

İşte olağanüstü bir durum olmuş o yüzden erken doğmuş ama böyle bir durum olmasa belki de 40.haftayi bile gorecekti inşallah bunda 38 39 lari görürsün
Aynen öyle valla şimdikinin maşallahi var inşallah bekleyecek her hafta muayene ve NST oluyor şimdilik çok şükür Rabbime bir sıkıntımız yok

Yani sen zorlanıyorum demişsin niye erkene almamış ki ? Bazı sezaryenler 37 de bile oluyor ki eskiden böyleymiş. Ne kadar kalırsa o kadar iyi tamam da 3 5 günün de belli bir haftadan sonra çok önemi olduğunu sanmıyorum.
Sezaryen onların da çok işine geliyor. Bir baktığı bütün kadınlar normal dogum istesin de bak bakalım gidebiliyor mu

Ahnen yaaa istediğim 3gün önceye çekmek okadar fazla bişi istemedim yani. Kesinlikle dediğin gibiiiii normal doğum olsa sıkıntı onlar için ama insan böylede tedirgin oluyo mesela ya günüm gelmeden gelirse bebiş, o gitti kim bakcak bana sıkıntı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…