- 25 Şubat 2020
- 2.741
- 3.419
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #68.361
Artık boyun eğmiyorum ama yine ben üzülüyorum. Çünkü buda sürekli tartışmamıza sebep oluyor. Huzursuzluk oluyor yani.Beni üzmeyeceksen gir yoksa istemiyorum de.
Onun seni manipüle etmesine izin verme. Madem değişmiyor ve sende bırakmıyosun, boyun eğmemeyi öğren onada öğret. Sen onun yönetiminde biri değilsin. Sana saygı göstermeyi öğrensin.
Bunu bilmiyordum baş aşağı gelmesi yeterli sanmıştım bakalım bizimki ne durumda
Hayırlı mübarek olsun canimmm bol bol sütün olsun insallah
Tek kelime ile bayıldım örme işini bi kac kez denedim ama ne becerebildim ne de sabrım yetti muazzam bir yetenek bence
Allah in mucizesi ya karnimizda böyle güzellikler var aslında
Koldan bir kere yaptım aman aman uc gün üstüne yatamadım mosmor oldu , göbeğim gerilene kadar göbekten yaptım, göbek gerilince bacaktan devam ettim . Kaç gün kullanacaksın? Kan tahlilinde pıhtılaşma süresi testi yaptı ondan mı verdi ?
Sadece su denedim fayda etmedi havuç suyuna geçince bin şükür işe yaradı, suan kullanmıyorum dr en son suyun iyi demişti haftaya bakalım ne diyecek . Ilkin bir hafta her gün bir çay bardağı içtim. Bir hafta sonunda iki güne bir olacak şekilde bir çay bardağı içtim sonra da bıraktım
Ben eşim ve bir arkadaşımla gittim. Son dk olunca annemlere ve kv lere dogumdan sonra haber verdim.Doğuma almıyorlar burda eşi dışarıda beklicek malesef ama bende de yok kimse valla olanı da istemiyorum işte
Yok canım risk bakmadı. Gebelikte fazla kilo aldım ya 20 ile tamamladımBunu bilmiyordum baş aşağı gelmesi yeterli sanmıştım bakalım bizimki ne durumda
Hayırlı mübarek olsun canimmm bol bol sütün olsun insallah
Tek kelime ile bayıldım örme işini bi kac kez denedim ama ne becerebildim ne de sabrım yetti muazzam bir yetenek bence
Allah in mucizesi ya karnimizda böyle güzellikler var aslında
Koldan bir kere yaptım aman aman uc gün üstüne yatamadım mosmor oldu , göbeğim gerilene kadar göbekten yaptım, göbek gerilince bacaktan devam ettim . Kaç gün kullanacaksın? Kan tahlilinde pıhtılaşma süresi testi yaptı ondan mı verdi ?
Sadece su denedim fayda etmedi havuç suyuna geçince bin şükür işe yaradı, suan kullanmıyorum dr en son suyun iyi demişti haftaya bakalım ne diyecek . Ilkin bir hafta her gün bir çay bardağı içtim. Bir hafta sonunda iki güne bir olacak şekilde bir çay bardağı içtim sonra da bıraktım
Benim kimi zaman 100 lere bile çıktı ama doktor düzensiz olduğu için dikkate almadı.İki kere 60 larda cikmis
Bacaklarimdan seffaf sicak sivi akti ve bikac sefer oldu gitgide cogaldi pedi islatti hep, idrardan farkli oldugu yasaninca anlasiliyor yani.Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünDarısı başımıza inşallah .Su gelmesi nasil bir şey acaba ?böyle idrarın çoğu gibi mi ?
Yok benim sadece makat catlagi yok, bagirsaklarimla ilgili kronik rahatsizligim var, kesi atilmamasi gerekiyordu ama muhtemelen atilmasi gerekecekti, riske atamadik.Makat catlağı engel miymiş normal doguma. Benim var da hatta kronik olarak haşimato troid hastaliyim da var. Normal istiyordum ben de ilk defa duyuyorum bunlarn bebgin ilerlemesine engel oldugunu
Canım benim de 9 yaş oldu bebelerin arasında. Biraz açım var ama bu bebekte daha iyiyim. Diğerinde yardımsız bebeğe bakamadım. Annem bana baktı kv bebeğe. Öyle durumdaydım. İlk yikamasini bile kendim yapamadım. Ama şimdi acıma rağmen bebeğime kendim bakıyorum. Kimseye ihtiyaç hissetmeden. Eşim sürekli yanımda gerçi ama o bebeğe değil bana bakıyor.Tam da şuanda ne saçmalıktır ki birden bebekli hayata hazır hissetmedim. Sanki beceremeyecgim yapamayacagım anlayamayacagım üstesinden gelemeyecegim gibisinden bi strese girdim. Bebek heder olursa ya diye düsünce sardı. Resmen dogum depresyonu mu ne bu simdi? 9 aydır aklm nerdeydi acaba
Evet etrafımda 2 3 tane gebe var.Ilk doğumu olanlara bakıyorum genelde 39 40 41 e kadar bir sorunları yoksa bekliyorlar.Bunlarin içinde sporunu yapan ,açılmayı hızlandırıcı şeyler yapanlar var . İkinci çocuğu olanlar var onlar da 37 38 de dogurdular.sancilari çok hızlı geldi bir anda pat diye dogurdular .Bu grupta da öyle. Genelde muayeneye gidip doguranlar 2.cocugu olanlarValla alttan da bakmadı acikligim var mı bilmiyorum sanrm sancı cok cikmadigindan. ama zaten ilk oldugundan aciklik da olmayabilir. Dediginiz gibi 2. 3. Gebelikte falan oluyor sanırım az miktar açılma vs. Azcik daha sabretsn bari. Ama en azndan 41 leri gormezsiniz.yaji ben uzamasını istemiyorum acikcasi. Git gide zorlanıyor vucut. Derman da kalmiyor
Doğunca geçecek bende 41 yaşındayım benim oglanda 9. Ama doğunca geçecek o düşüncelerBazen bende çok karamsar oluyorum Allah'ın gücüne gitmesin 40 dan sonra rahata alıştın ne gerek vardı falan diye içime korkular sıkıntılar düşüyor evde 13 yaşında bir ergen var zaten gerek varmiydi diyorum sonra geçiyor
Görürsün inşallah bu haftalarda sanki sabaha dogurursun gibi gelir, acayip triplere girersin sonlara doğru da ya ne evham yapmışım meğerse bu kadar da kolay değilmiş dersinBende bir 37. haftaları gorebilseydimsancınin düzensiz olması normal 30. haftalarda bile düzensiz sancılar çıkıyor ben hiç oturmamistim çalışıyordum yinede 2 hafta uzattılar aynen olabildiğince dinlen uzan suyunu bol iç hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebeğin
Doktorlar kendine göre ayarlama yapıyor hep .bakma beklesin etsin demesini. Aslında önceden sezaryen demeyeceksin .Bir normali düşüneyim diyeceksin son haftalarda özellikle 38 39 dan sonra ben sezaryen istiyorum diyeceksin .diğer türlü ilk verdiği tarihe uymak istiyorlar. Herhalde onlar da ameliyathaneden sıra falan alıyorCidden doktorun dediği gibi çok baskı yapıyo kasığıma yaaaa, 10 dk da bi wc gidesim geliyo.Bugun dedim bide, zorlanıyorum artık erkenemi alsak diye, yok diyip yine diretti.
Bilin bakalım bugun ucak storysi atıp doktorum bi yere gitmişmidir içime doğan oluyo hep yakesin yok diye kabul etmiyo 1.nde gelicek herhalde ♀
Benim kızım erken doğdu 30. haftalarda preeklampsi nedeniyle rahatsizlandim 12 gün yatis sonunda 32.haftada minik aceleci kuşum geldi o yüzden her geçen gün benim için mucize şuan kızımın doğumundan 1 hafta fazla geçirdim çok mutluyumGörürsün inşallah bu haftalarda sanki sabaha dogurursun gibi gelir, acayip triplere girersin sonlara doğru da ya ne evham yapmışım meğerse bu kadar da kolay değilmiş dersin
Ne biliyim normalde 1 temmuz diyoduk ama hiç randevu almadım ogune, belki erkene çekeriz diye 1 temmuzda 38+3 oluyorum bildiğin 39hAftalık olmuş oluyo aslında.Doktorlar kendine göre ayarlama yapıyor hep .bakma beklesin etsin demesini. Aslında önceden sezaryen demeyeceksin .Bir normali düşüneyim diyeceksin son haftalarda özellikle 38 39 dan sonra ben sezaryen istiyorum diyeceksin .diğer türlü ilk verdiği tarihe uymak istiyorlar. Herhalde onlar da ameliyathaneden sıra falan alıyor
İşte olağanüstü bir durum olmuş o yüzden erken doğmuşBenim kızım erken doğdu 30. haftalarda preeklampsi nedeniyle rahatsizlandim 12 gün yatis sonunda 32.haftada minik aceleci kuşum geldi o yüzden her geçen gün benim için mucize şuan kızımın doğumundan 1 hafta fazla geçirdim çok mutluyum
Aynen öyle valla şimdikinin maşallahi var inşallah bekleyecekİşte olağanüstü bir durum olmuş o yüzden erken doğmuşama böyle bir durum olmasa belki de 40.haftayi bile gorecekti inşallah bunda 38 39 lari görürsün
Yani sen zorlanıyorum demişsin niye erkene almamış ki ? Bazı sezaryenler 37 de bile oluyor ki eskiden böyleymiş. Ne kadar kalırsa o kadar iyi tamam da 3 5 günün de belli bir haftadan sonra çok önemi olduğunu sanmıyorum.Ne biliyim normalde 1 temmuz diyoduk ama hiç randevu almadım ogune, belki erkene çekeriz diye 1 temmuzda 38+3 oluyorum bildiğin 39hAftalık olmuş oluyo aslında.
Ben pzartesi salı istiyorum aslında 38+0 tam . Ama hep yok dedi. Anladım ben planı olduğunu ogune. Bugun bilerek zorlanıyorum erkene alalım dedim yine yok dedi.. kesin emin oldum, sonrada stroysini gördüm bakalım gelcekmi hemenbellide dediğin gibi yapmak lazımdı olabilir
Ahnen yaaa istediğim 3gün önceye çekmek okadar fazla bişi istemedim yani. Kesinlikle dediğin gibiiiii normal doğum olsa sıkıntı onlar için ama insan böylede tedirgin oluyo mesela ya günüm gelmeden gelirse bebiş, o gitti kim bakcak bana sıkıntı yaniYani sen zorlanıyorum demişsin niye erkene almamış ki ? Bazı sezaryenler 37 de bile oluyor ki eskiden böyleymiş. Ne kadar kalırsa o kadar iyi tamam da 3 5 günün de belli bir haftadan sonra çok önemi olduğunu sanmıyorum.
Sezaryen onların da çok işine geliyor. Bir baktığı bütün kadınlar normal dogum istesin de bak bakalım gidebiliyor mu
Dalin deterjanıyla
Green clean kullandım ben en temiz içeriklilerden biri. Çok da güzel lavanta yağı kokuyor
Teşekkürler kızlarDalin granül sabun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?