Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu gün Izmir'de kontrolüm vardi hem de kardeşimin mezuniyeti ❤
Daha yarım saat önce girdik eve. Yorgunluktan perişanım. Yarın 10a kadar falan uyuyabilsem off efsane olur
Bu gün dogum iznine de ayrıldım çok şükür.
Bebiş baş aşağı kanalın ucunda ama daha girmemiş. 3 kiloya yaklaşmış. Her şey iyi.
Az kaldı dedim ama doktorum du bakalım daha var belki 41de gelcek ne biliyosun dedi. Bişey bildiğimden degil de havalar sıcak dedim
Beta grubu streptokok için svap aldı bi de protein kaçağı kontrolü için idrar tahlili istedi.
Bu kontrolü de böylece geçirdik bi daha 2 hafta sonra.

Hem yıllardır torun hasreti çekmiş hem de böyle mi yapıyor? Siz zaten tüp bebek ile masrafa girmişsiniz bir de ona destek olmak zorunda değilsiniz. Boşver bir bakıma iyi olmuş bir de ona bakmazsınız artık zaten yeni bebek yeni masraflar demek.

Neden heder olsun bebek ya görmüyo musun kimler kimler doğup büyütüyor benim de 3. olmasına rağmen bir bilinmezlik var tabi sanki ilk gibi hissediyorum zor gelir mi başedebilir miyim ağlar mı vs ama doğunca bir düzene gireceğiz Allahın izniyle...

Bana da oluyor ama doğunca iyi olacak inşallah

Bugün oğlumu dr götürdüm ilactan diye düşündüğüm şeyin ilaçla kesinlikle alakası olmadığını söylediler ilk kez başıma geldi ve ilacı içtikten 3.4 saat sonra olunca doğal olarak ona bağlamıştım ilaçtan olmadığını duyunca daha çok yıkıldım nedense ve saatlerce ağladım hastane ortasında aklımdan bin tane senaryo geçti tam doğuma 1 hafta kala oğlumun başına gelmeyen kalmadı resmen doğum haftamın bukadar berbat geçeceği asla aklıma gelmezdi biryandan oğlumun tahlillerine koşuşturdum bir yandan ağlamaktan sitres ve üzüntüden kasılmalarım olmaya başladı bebek hareketlerini hissetmiyordum iyce hissiyat gitti karnım taş gibi olmaya başladı oğlumdan kan idrar ve kaka tahlili aldılar hepsi tertemiz çıktı çok sükür rahatladım o ara nst yede baglandm bebiste son anda haraket etmeye başladı yoksa yatış yapip takip edeceklerdi o kanlı senaryo aklimdan gitmesede hala kafamda soru isareti kalsada tahlillerin temiz cikmasi beni mutlu etti Allahim beterinden korusun cümlemizin cocugunu insAllah ilaçla alakası yokmuş yani nekadr inanasım gelmesede . Şimdi ben bir gidiyorum topiği okuyabildigim kadar okuyup gelecegim baya birikmis

Ay ben duysam korkarım ya iyiki duymadım

Bence seni 38+5e bırakmaz eğer sezeryan kesinse, çünkü bayramda gelebilir diye düşünüp alıyorlar önceden
Direkt kesin gözüyle bakmıyor canım doktor. Normal doğum önceliği. O yüzden doğum anına kadar kontrol ediyorum dönüp dönmediğini dedi doktorum. Ne kadar çok anne karnında kalırsa o kadar iyi diyor. Sanmıyorum ki alsın. Bayramdan hemen önce 37+0 oluyorum

yoncambenim kuzum rüyamda seni gördüm
Sana oturmaya geliyormuşum, sen pencerede bekliyorsun, eşin de yola çıkmış yolda bekliyor binanın girişini bulamam diye
Sonra eşin siz yalnız oturun, ben gidiyorum sana evi göstermek için indim, malum yonca artık pek hareket edemiyor dedi
Sen de pencereden bağırıyorsun gel gel buradayım bekliyorum diye.
Ama evinin yanında okul yoktu, ben de acaba yonca değil de topikten başkasına mı geldim diye şüpheye düştüm, eve bir türlü giremedim

Çoook geçmiş olsun canım. Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim. Ekstra bi şey dedi mi doktorunuz?
Günaydın kızlar. Kanamam oldu ama çok değil. Hastaneye geçeceğim. Duanizi eksik etmeyin
Güzel haberlerle gel inşallah ♥

Bu ara her şeyi okumaya yetişemiyorum valla maşallahınız var kızlar alıntılıyorum sonra bi bakıyorum konu geçmiş güzel bir hafta sonu olsun haftaya temmuzun ilk haftasonu olacak

Tekrar geçmiş olsun, neden olmuş o zaman. Bağırsakları zorlayan bir şey mi oldu acaba? Neyseki tahliller temiz. İllaki kendini belli ederdi bi değerle.

Oh oh ne güzeel biz ssvd ler 40 a kadar beklemesek muhteşem olur zaten gerginiz daha çok geriliyoruz o yaptığı test ne için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…